Antalya team'in ilk buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar,


    Antalya/Serik'te tatilimi yaparken Prenslerin prensi Kadir ile yaptığımız güzel bir koordine sonucu ilk buluşmayı gerçekleştirdik. Kendisine misafir team üyesi olarak teşekkürlerimi sunarım. Malum ramazandayız yeme içme faaliyetlerimiz olmadı ama size biraz atışlarımızdan bahsetmek isterim. Saat 12 gibi Kadir'in işyerinde buluşmayı müteakip Ankara'daki birinci çamlığa benzeyen bir atış yerine gittik. Hedef olarak büyük çam kozalaklarını kullandık, açıkçası çok hoşuma gitti(Ankara'ya örnek) hem vuruş zevkini yaşadık hemde bizden sonra bölgeye gelenlere şişe kırıklarının zarar vermesini önledik. Aklıma Ed'in getirdiği cevizler geldi, ne yapalım bizimkilerde çam fıstığı oldu #hims Zaman ne çabuk geçmiş! yaklaşık üç saat Kadir'le hem sohbet ettik hemde atış yaptık. Sincabımı götürmediğime pişman oldum. Bu arada Kadir'in çok iyi bir nişancı olduğunu da söylemeliyim. Artık Side bizim için bir destinasyon noktası oldu. Önümüzdeki haftada bir buluşma gerçekleştirebiliriz(Antalya'daki Arkadaşların Dikkatine). Hepinize kucak dolusu selamlar.


    Not: Eskişehir'e gidemeyeceğim için üzülmüştüm Eh Artık buluşma olursa beraber gideriz.

  • rica ederim abi,buyur her zaman gel,müsait isen bu pazar dahi gelebilirsin sayın abim :) gelmek isteyen arkadaşlar var ise orta nokta da buluşabiliriz :) ben deyil asıl Atilla abim çok iyi bir atıcıi,takribi 60 metre ye izmarit diktim,benim pellet izmaritin kenar kısmına çarpıp sıyırıldı,olduğu yere sallandı izmarit,Atilla abinin pellet merkezledi,aldı götürdü ;şrofls;. oturarak desteksiz atış yaptık gün boyu,dün gece erken yatayım dedim benim erkenim 4 olmuş ;kihhik, 8:30 da iş başı,birde bu gün desteksiz atış yapınca bayağı yorulmuşum yavv ;kihhik, bu gece erken yatayım şarj olayım ;kihhik, Atilla abimin de dediği gibi bende artık kozolakları hedef olarak kullanacağım :) her gittiğim yere 15 20 tane götürüp bıraksam belki içlerinden bir tanesi yeşerir ağaç olur,faydası olur :)


    bu başlık altında diğer buluşma için resim ve video da ekliyelim abi :)


    saygılarımla

  • ;tese;kkur ne demişler bir tüfeğin nesi var iki tüfeğin buluşması var ;tacli#;tese;kkur

    Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerliyebiliyor. "James B.Conont"


    ankarateam.png


    Bizde bilirdik sevgilimize karanfil almayı lakin; aç idik yedik karanfil parasını.. ;kffx;


    Playstation Portable 2000 - 3000 oyunları bulunur...(Yeni çıkanlar- çıkmışlar)

  • Kadir abi kıskandım şimdi , beni atışa götürmedin ;şrofls;.

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Serdar kardeşim, inşallah kısmet olursa bir dahaki sefere vaktin olduğu bir gün onu da yaparız ;tacli#

  • Atilla abi maşallah bir İstanbul'da bir Antalya'da ;d;

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png