hw 90 nı olanlar buraya

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • airgunturk.com/attachment/807/arkadaşlar pompa almadan hava basma sorununu hallettim.yani pompaya gerek yok.doldurdum.ve denedim.biraz daha kolay kuruluyor.dizel etkisi yoktu. 2 cm tahtayı deldi ve geçti.10 metreden dürbünsüz 1 cm lik gruplar yaptım. paıntball tüpü ucuna tornacıya düzen yaptırdım.tüpün içinden paso açtırdım.orjinalinalinde yok çünkü.tüpü açar açmaz 1 sn de doldu.olurmu olmazmı derken hoşuma gitti. zannedersem 20 bar civarı basınç var bunda tahmini tabiki.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • işte bu kadar basit.pompam yok diyenlere ve co2 tüfek kullananlarda da bu aparatla bağlanabilir.sonunda hw 90 işini gördü ve gayet memnunum .isabet olayında gamo promagnum kullanıyorum ama expenderda fena değil. şimdi içindeki o ring contaların arasına yeşil gresi doldurdum.hava kaçağı olayı vardı ve kesildi. içindeki ağırlıkı sökmüştüm denemeden tekrar taktım.onunda yivli tornavide ile içinde rahat hareket etmesini kontrol amacı ile ileri geri yaptım.yağı yiyince hareketi kolaylaştı.


    bu tüp bende ne zamandır duruyordu denemekte fayda var diyerek ucuna içine giren parçayı yaptırdım.arka sibob yerinden de girişi takınca vanayı açtım hemen doldurdu.piston anında yerine oturdu. atışlarıda fena değil. önceki kadar sert olmasada gayet iyi. grupları toplamasına şaşırdım.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Official Post

    GasRam içindeki çekiç rahat hareket eetiği için isabetlilik düzelmiştir.

  • sahi dikkatimi çeken bir olay daha . hw90 gasram içi şimdi co2 ile dolu. enteresan bir durum var. kurma eskisi kadar sert değil ama deliciliği aynı nerdeyse. daha önce 2.5 cm çam tahtayı tekrar denedim. deldi geçti 6-10 metreden.co2 daha esnek bir gazmı nasıl ? 100-150 pelletten sonra herkese tavsiye edebilirim. normal havayla esneklik ve gücü biraz değişik galiba.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Official Post

    Co2 daha çok esnek olabilir sen kurduğunda gazın büyük bir bölümü sıvılaşır,Co2 gazlar basınç altında sıvılaşırlar.

  • airgunturk.com/attachment/818/hw 90 , dürbünü sıfırlanmış ve stoperi takılmış, pelletlik monte edilmiş,gazı dolu olarak operasyona hazırdır. :)

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • güle güle kullanın co2 paslanma problemi yapmaz ,paslanma corozyon yani yavaş yanma için oksijen gereklidir bilginize