Baretta M92 F havalı tabanca

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Baretta M92 F havalı tabanca almakta karar kıldım arkadaşlar bu tabanca için Daisy 584 CO2 Tüp uygun mudur acaba yorumlarnızı bekliyorum

  • Baretta M92 F havalı tabanca almakta karar kıldım arkadaşlar bu tabanca için Daisy 584 CO2 Tüp uygun mudur acaba yorumlarnızı bekliyorum


    co2 tüplerinin hepsi aynı ebattadır standart her türlü tabancaya olur ;tufey#

  • co2 tüplerinin hepsi aynı ebattadır standart her türlü tabancaya olur ;tufey#

    arkadaşım bilgi için teşekkür ederim

  • benim için yer gök berettadır. berettayla kalkar berettayla yatarım. Ama Umarexi kınıyorum. CP99 gibi bir şaheserden sonra onlardan mükemmel ürünler beklerdim. Berettayı beretta yapan bütün tasarımları oynatmışlar, yamuk birşey olmuş. Çirkin olmuş. Hiç beğenmedim ben. Rezalet.

  • baretta havalı tabancaya ustten bakınca parçaların bitiştiği yerden içi gözukuo yanı oyuncak olduğu bellı oluor oyuncak olmasada oyuncak ızlemnımı verıor hiç beğenmedım cp88 daha hooş duruor fakat onun da ve dığerlerınınde boş kovan atacağını daha gercekcı yapabılırlerdı ama aslında bıu havalı sılahları ureten kişiler işlerını pek ciddiye almıor yada cıddıye alan fırma çok az.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • arkadaş lar bu silahınmarkasını ve modelini bilen varmı çok manyak bişey


    http://www.youtube.com/watch?v…yCGyY&feature=related

    kırık ok dıe bır fılm vardı nıcolas ceys ve johntravolta oynuyordu travolta kotu adamdı ve fılmde bu sılahı kullanıyordu ordan aklımda kalmıs ;şrofls;. ısımlerın yazılısı yanlıs olabılır ıngılızcem ıyı degıl gulmeyın ^^

    STRIKKER WORTEX

  • tabancanın hızının artırılması için gerekli adımlar ne olabilir.? Bu modifiyeyi yapabilecek kişiler varsa , gondersek bir ücret karsılığı tabancanın hızını bariz bir şekilde artırabilirler mi ? tabanca 425 fps atıyor. 500 fps gibi olur mu ? saygılar.

  • umarım yakın zamanda alırsınız. çok zevkli ve eğlenceli bir havalı tabanca. gerçekçi ve isabetli.


    ama bunun modifiyesini yapan teknik bilgili abilerimiz varsa hızını artırmak istiyorum. 500 fps ve üzeri olsa mukemmel olacak. cevap veren arkadaslar olursa memnun olurum .

  • Evet, bu silahın hızını 500 fps nin üzerine çıkarmak mümkün. Yalnız o güçte çok fazla hava harcar ve seri atışlarda tüp soğumasından güç aşırı düşer. Ben bir tane atıp 2 dk beklerim yada tüpü çakmakla ısıtırım diyosanız olur. Bence böyle oluncada yaylıdan farkı kalmaz. Bu işlem muhtemelen horoz yayı değişimiyle olur. Birde modifiyeden sonra bu silah kışın hiç çekilmez.

  • ben beretta f92 havalı tabancamı modifiye ettirmek istiyorum. hızının artırılması için ricada bulunuyorum. bunu yapabilecek uzman kişilerden ricam , atış sayısı isterse 10 a dussun ama hızı da 500 fps ve üzeri olsun mumkunse. bunu yapmak istiyen olursa kargo ile yollamak isterim ve maliyetini odemek isterim. ilgilenen arkadslar lutfen pm yoluyla mesaj atsınlar ve bunun maliyetini de yazarlarsa sevinirim. saygılar.

  • beretta f92 havalı tabancamın hızını artırma modifiyesi yapabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. saygılar.

  • sevgili forum üyeleri ; tabancamın satışına karar verdiğim için modifiyeden vaz geçtim. mod 52 yi satmişken bunu da satarsam sanırım bir 2. el fx alınabilir. ilgilenen herkese tesekkurler.