reddotla atış sağlıklı oluyormu?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar bende bushnell tropyy reddot var .


    alalı nerdeyse 6 ay oluyor. daha denemedim desem yeridir. dürbünü bir taktım o takış. kimileri diyor reddot la atışlarda grup yapamamaktan şikayetçi .

    dürbünü bende kullanmak istemiyorum fazla . arazide çok gitmiyor . k.a. reddotunun aynısı bendeki. reddota kapağına delik açmış. bunun bir mantığı olabilirmi ? yaptıysa vardır bir sebebi desek her reddot için geçerlimi acaba? kırmızı nokta değişik açılardan bakıldığında hafif kayma yapıyor. bende bu nedenle eski 36 lık poz filmlerinden lazer yazıcıdan artı ve yuvarlak yapıp bakış noktasına monte etmek istiyorum. amaç uzak mesafeler değil 80 metre yeterli bana . laserpoınter gibi sanal olmasımı yoksa laser poınter olmasımı birde bu açıdan bakalım.
    evet konunun gerisi sizlerin yorumunu bekliyor.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • abi ben optima reddot ile 135 metre oturduğum yerden desteksiz atış yaptım şişelere zevkli oluyor dürbünlü atışlara göre,ama reddot un kırmızı noktasını şişe nin üstüne göre nişanlayıp atış yapıyordum,bendeki reddot un kırmızı noktası kalın büyük dü,,


    nokta ışığının ayarını düşürünce hayliyle nokta küçülüyor ve ışık parlaklık dereceside düşüyor, hal böyle iken nokta daha az belirgin gözüküyor,öyle sanıyorumki parlaklık derecesi ayarı düşürülen reddot noktasını daha iyi net görebilmek için, ortası delinmiş kapak vs tarz kullanmış olabilir, ve diğer önemli bir husus da,( bahseddiklerim bir birileri ile bağlantılı hususlardır )


    uzak mesafelere 130mt ötesi için,mesafe artıkda reddot kırmızı noktası namlunun ucuna doğru iner,hasas atış yapmak zorlaşır,reddot dan bakınca kırmızı nokta namlu nun ucunda gözükür ( uzak mesafeler için )


    bundan dolayı o kişi görüntü kirliğini maximum düzeye indirmek için böyle bir uygulama yapmış olma ihtimali yüksek diyorum, hatırladığım kadarı ile önce karton benzeri birşey vardı ;kihhik,


    bu arada reddot u satarsan abi, bana sat olurmu u½%;

  • spender dostum sende ne kadar dünyada optik varsa hepsini toplayacaksın galiba maşallah :);şrofls;.


    green laser bir gelsinde olabilir. ben tüfeğin mümkün olduğunca hafif olmasını istiyorum.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • tamam abi x;.z haber bekliyorum sizden x;.z bullpup kundak yaptırıyorumda,kibar yakışıklı bir reddot lazım :)