Beretta 81f Hakkında

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bir haberde okumuştum adam kendini aldatan karısını 7.65 tabancayla kafasından 5 mermiyle vuruyor kadının kafatası delinmiyor))) tabi bu bir istisna belkide habercilerin geyiğidir ancak silah denilince bence 9mm şaşmamak lazım derim kontür garanti yanii.... ;#taban^l

  • Beretta 81 F Chetah 20. yy lın en iyi mekanizmalı 7.65 silahı seçilmiştir. Browning 7.65 silah satamadığından Beretta ya telif hakkı için bir ton para ödeyerek aynı silahın 7.65 ini Browning BDA 380 olarak üretmektedir.


    Beretta 3 özelliği kendine saklayarak Browning 7.65 i güdük bırakmıştır.
    1) Browning olanda parmak dinlendirme ve solak ve sağlaklar için çift taraflı emniyet yoktur. Browningde tetiğin koruması oval veya yuvarlaktır, Berettada bu köşelidir.
    2) Browningde emniyet üst kızaktadır, Berettada kasadadır.
    3) Berettada horozun ısınmasını azaltmak için delik vardır, Browningde yoktur.


    En alt resim Browningdeki Made In Italia yazısına dikkat edin.


    Sevgili dostum için ferah olsun, dünyada üretilen 7.65 silahlar içinde en iyisine sahipsin.


    Dünyada üretilen en iyi 7.65 ---> Beretta 81 F Chetah' tır.
    Dünyanın en iyi 9 mm si ---> Browning MK3' tür.
    Dünyanın en iyi toplusu ---> Ruger Speed Six (Mono Blok Gövde)' dir.
    Dünyanın en iyi Kısa 9 mm si ---> Makarov' dur.
    Dünyada üretilen en iyi 6.35 mm ---> Colt Junior' dur. (İspanyol Astra Cup olarak taklidi vardır. Ülkemizde Astra 6.35 Cup daha çok bilinir.)
    Laylon Silahlardan da Glock iyidir. Ama ben Laylon silahlara karşıyım. Sevmiyorum Ne Yapayım.



    [Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/100308/temp/dlc6sunf.jpg]




    [Resim Engellendi: http://s4b.directupload.net/images/100308/temp/7tfrxtmf.jpg]

    * FX Gladiator DA + Nikko Stirling Platinium Nighteater 30 (10-50x60FT)

    Mesaj 6 düzenlendi, son düzenleyen drog ().

  • Sayın Drog arkadasım,
    Zaman ayırıp bu ayrıntılı bilgiyi bana aktardığın için sana çok teşekkür ederim... :)

    FX Gladiator .22 +nikko nighteater 10-50x60+Yatagun moderatör ;keyf;
    AirArms s410 xtra FAC .22+Bushnell elite 6500 2.5-16x42 ;şrofls;.

  • Dünyanın en iyi 9u brownıng demekle çok kestirme iddalı bir yazı yazmışsınız.Bu kanıya nasıl vardınız yüzlerce 9mm tabancaların hepsini denedinizmi?
    cz75 veya herhangibir cz serisinin yada sigsauer'in browningden eksileri nelerdir? her tabancanın diğerine göre eksisi yada artısı olabilir ele uyumundan tutun gücüne isabetine,sağlamlık ve kalitesine kadar emin olun browningden çok daha üstün 9mm tabanclar var.

  • Pehlivan arkadaşıma katılıyorum :)


    9mm de tek bir kral vardır. Luger P08


    Nighthawk Custom ları "Custom" oldukları için listeye koymuyorum :)


    Toplu tabancanın kralı ise Korth 'dur. O da "Custom" kalitededir ama neyse ;)


    Laylon silahların kralı ise FN Five-seveN dır.


    Bence ½bay£bay`;

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • 9 mm'de-- hk P7 ihtiyar delikanlılardan P08


    Lüverver'de -- Korth yada Colt python


    Naylon tabancalarda kabzesi kalın olsada -- Five Seven


    Tabiki kraldır ama en iyi silah sahip olduğun silah olduğu için bence hepsi teneke parçası ;kovboys;

  • browning ilk 9 mm 14 lülerde ilk üretimlerden olduğu ve bu konuda tanındığı için çok ünlü olmuştur. köklü bir firma olmasından dolayı kalitesi ve gücü mükemmeldir. ama isabet için bişiy diyemem. o kadar tecrübem yok diyim. benim en çok sevmediğim yanı şeklidir. özellikle kundak şekli .

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • Tabancalarda kundak bulunmaz kabze bulunur bilginize.

  • tamam kabze olsun o zaman senimi kıracaz :thumbup:

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • Dünyanın en iyi 9u brownıng demekle çok kestirme iddalı bir yazı yazmışsınız.Bu kanıya nasıl vardınız yüzlerce 9mm tabancaların hepsini denedinizmi?
    cz75 veya herhangibir cz serisinin yada sigsauer'in browningden eksileri nelerdir? her tabancanın diğerine göre eksisi yada artısı olabilir ele uyumundan tutun gücüne isabetine,sağlamlık ve kalitesine kadar emin olun browningden çok daha üstün 9mm tabanclar var.

    sevgili dostum 7.65 mm de gelmiş geçmiş en iyi tabanca Beretta 81 F Chetah tır.


    Gelelim 9 mm yorumlarıma. 9 mm de de gelmiş geçmiş en iyi tabanca Browning MKIII tür.


    Dünyada üretilmiş 9 mm tüm tabancalar mekanizma olarak Browning, Beretta, CZ, Luger ve Makarov un varyantıdır. 3-5 yerini allayıp pullayıp yeni bir silah üretilmiş olmuyor bence. Sadece küffarın deyimiyle Copy olur.


    1) Tabanca seçerken özellikle Laylon mu? Metal mi? önce ona karar vermek gerekir. Ben bu konuda gelenekselciyim, yani metalciyim. Laylon tabancaların sonu genelde hüsrandır.


    2) Mekanizmalı Mı? Toplu mu? En iyi Kişisel Savunma Silahları Toplu Tabancalardır. İlle de mekanizmalı istiyorsak aşağıda vereceğim nedenlerden dolayı 9 mm de Browning MKIII ü tercih etmek en mantıklısıdır.


    Eğer İşiniz adam öldürmekse olay ayrı. Dünyada en çok tercih edilen İlk 3 Kiralık Katil silahı 1) 22 Cal Toplu Silencer Tabanca 2) 22 Cal Mekanizmalı Ruger Silencer 3) Makarov dur. Toplu tabancalara zaten sözüm yok, mükemmeldirler. Mekanizmalıda Amerika Kıtasındakiler Rugeri, Avrupa ve Asyadakiler Makarovu tercih eder. Her 2 mekanizmalı tabanca da hatasız çalışır.


    Aşağıda en çok bilinen tabancaların şahsımın kanaatine göre hatalarını yazacağım.


    CZ 75 9 mm --> Üst kızağı çok incedir. Emniyet mandalı tabancayı hızlı kurmak istediğinizde parmaklarınıza takılarak sorun yaratır. Gene kızağın ince olması da kurulurken sorun yaratır. Beretta veya Browning kullananlara göre kızağı kurma süresi 1/2 veya 1 sn daha geçtir. Yani tabancanın namlu yatağında mermi yoksa, aynı anda tabanca çekilirse, karşınızdaki kişide diğer tabancalardan herhangi biri varsa, ilk mermiyi siz yemiş olursunuz. CZ de kasanın namlu altındaki yeri namluya paralel ve düze yakındır, eğim yoktur. Yani kasanın en uç noktasından tetiğin çalışma pimine gelen çizgi dümdüzdür. Bu nedenle geri tepme veya şahlanma Browninge göre daha fazladır. Bu olayı en aza indirgemek için kabzenin horoza yakın olan üst tarafı özellikle daha fazla oyulmuştur. Çoğu tabanca üreticisi geri tepmeyi azaltmak için bunu yapar. Bir çoğuda kabzenin kasayla olan açısını arttırarak bu hatasını gidermeye çalışır. Metal kalitesi mükemmeldir, metal kalitesi Beretta dan iyidir, Browningle aynıdır.


    Beretta 92 FS 9 mm ---> Aşırı hantal, künt bir tabancadır. Kasanın en uç noktasından tetiğin çalışma pimine gelen çizgi düze yakındır. Geri tepme çok fazladır. Bu problem 7.65 mm 81 F te yoktur. 9 mm ile ilk atışta tutturursanız ok. Seri atışta isabet oranı Browning ve CZ ye göre daha zayıftır. Kurma kolunun çekilme zamanlaması CZ den iyidir, Browning den kötüdür. Metal kalitesi ve işçiliği 3 tabanca içerisinde en kötüsüdür. Elleri küçük olanlarda tam bir fiyaskodur.


    Browning MKIII ---> Her açıdan mükemmel bir 9 mm dir. Diğer 2 tabancaya göre kurması en kolay olanıdır. Kasanın en uç noktasından tetiğin çalışma pimine gelen çizginin açısı geri tepmeyi mükemmel bir şekilde azaltır. Mekanizma olarak en iyisidir.


    Browningi bu kadar övmeme rağmen hafifliği nedeniyle ben Beretta 81 F Chetah kullanıyorum.
    Ama Kişisel savunma için sırasıyla tavsiyem;
    1) Toplu tercihen Ruger Speed Six
    2) Browning MKIII
    3) Beretta 81 F Chetah
    4) CZ 75
    5) Beretta 92 FS olur.


    Yukarıda söylediklerim kendi kişisel tecrübelerim ve şahsıma ait birikimlerden çıkarımlarımdır. Neticede her 3 tabanca da kendisini kanıtlamış, yıllarca üzerinde bir sürü değişiklik yapılmış ve kendi çaplarında mükemmelliğe erişmiş tabancalardır. Sonuç olarak Ustaya sormuşlar, " En iyi tabanca hangisidir?" diye. O da " Çalışan Tabanca her zaman en iyisidir." demiş. Saygılarımla.

    * FX Gladiator DA + Nikko Stirling Platinium Nighteater 30 (10-50x60FT)

  • Resimlerini koyduğunuz arızaları metal kasalı bir silah yapsaydı, parçaları şarapnel gibi etrafa saçılırdı. Bu tür arızaların çoğu Amerika'da yaygın olan elde doldurma fişeklerde, ya da aşırı güçlü şarjla doldurulmuş (bazen yanlışlıkla çift şarj basılan) silahlarda görülebilir. Bu saydığım nedenlerden ortadan yarılmış bir colt anaconda biliyorum. Laylon dediğiniz malzeme kişisel savunma amacıyla üretilmiş üstte taşıma silahları ya da ağır servis gerektiren uygulamalarda kullanmak üzere maliyet odaklı üretiliyor. Kendim de gayet memnun bir şekilde laylon tabir edilen H&K USP kullanıyorum. 700 gram ağırlığı ile kabze kısmının neredeyse hiç ağırlığı yok. Ama gönlüm şöyle bir silah sahibi olmak isterdi. Ama onu da taşımaya kıyamazdım heralde.


    [Resim Engellendi: http://www.nighthawkcustom.com/images/nh-masters_1_xl.jpg]


    En iyi silah konusu çok iddialı bir konu. Dünya üzerinde o kadar çok güzel silah var ki. Önemli olan sahip olabilmek bence. Yoksa boşa konuşmanın en baba silah şu demenin bence bir anlamı yok. Her kişinin silahtan beklentisi farklı. Bazısı fantezi sever gider .50AE Magnum Research Desert Eagle alır. Kimisi de Walther PPK alır. Dediğiniz gibi kişisel olarak her kişinin kendi en iyi listesi vardır.


    Anaconda


    [Resim Engellendi: http://iris.nyit.edu/~bithead/anaconda/DSC00053T.jpg]


    Konunun hikayesi


    http://iris.nyit.edu/~bithead/anaconda/


    http://iris.nyit.edu/~bithead/anaconda/story.html

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Her silah kırım yapabilir buna BHP'de dahil internette onunda fotoğrafları bol


    Görünen odur ki kimse belinde artık 1. kg lık delikli demir istemez.


    En azından yavaş yavaş naylona dönüş var bence


    Ama naylonların çirkinliği hakkında herkes hemfikirdir sanıyorum ki :him:s