Hatsan Airmax Quattro

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar, citten yazdıklarınızı okudukça bu kadar tartışmaya neden olduğum için üzüntü duyuyorum. hani airmax hakkında konuşacaktık, Mod.125 e nerden geldi olay. O tüfeği bende gördüm. Balık malzemeleri aldığım bi bayide. Adam ballabdıra ballandıra anlatıyordu birine. Yok 25 metreden köpek öldürdü, yon şu mesafede tuğla kırdı diye. ben anlatan adamı tanıdığımdan ne palavra atabileceğini bildiğimden direkt soğudum o modelden. Aslında Airmax ı da orada gördüm. Tutuşu çok hoşuma gitti. O an ağırlığını iyi tartamadım, şu an ve şimdilik sadece ağırlığında şikayetçiyim. Diğer herşeyi hoşuma gidiyor :)
    Hava yağmurlu olmasına karşın yarın gidip dediğiniz 100 m - 150 m atışları yapacağım. İnşallah bu mesafede hedefi vururum :) Fotoğrafları bekleyin. :)
    iddia bir yana ben daha yeniyim. silahı güç bela forumdaki arkadaşların dürbün ayar tavsiyeleri ile ayarlaya bildim. Dürbünde kayma falanda yok henüz. inşallah ta olmaz. Tek parça ayak ile kullanıyorum. Silaha alışmak gerektiği muhakkak kesin. Sarsıntısı, kurması, nişan, nefes tutma vb konular alışkanlıkla kazanılabilecek meziyetler. Desteğinizle İleride sniper olmasam da usta bir havalı tüfek atıcı olacağım :)


    Keyifli bir hobi olduğu kesin. Meteorolojik durumlar çok aksi olmadığı taktirde ve uygun alan bulunduğu her zaman yapılabilir. Ailecek severek yapıyoruz :)
    İncelediğim PCP silahlardan FX-Revo çok hoşuma gitti fakat fiyatından dolayı alınması çook zor. Ama bir gün mutlaka alınması gereken bir silah.


    HW-100 T FSB 5,5 mm+IJK 6-24x50 FT
    Hatsan Airmax 5,5 mm+Optima_3*9-32
    Raider Single-5,5
    AA-S410+Nikko 8-32x60 MD
    Zoraki- Hp-01 5,5 mm ULTRA+ADCO Red Dot-1,5 MOA
    Hatsan-AT44+BSA 8-32x44 MD
    Walther CP88 - 6" Competition

  • Tüfeğinizi güle güle kullanın fakat 100 metre vs. beklentileriniz olmasın. Uzun mesafelere atış yapabilmek, ciddi tecrübe yada doğuştan kabiliyet gerektiren bir iş. İçinden gönlünüzden geldiği gibi keyfini çıkarın. Birçoğunmuzun başlangıç tüfeği olarak satın aldığı markayı kullanıyorsunuz. O kullanıcıların tamamına yakını daha kaliteli modellere geçmiş bulunuyor. Eğer sıkılmaz bu hobiyle ilgilenmeye devam ederseniz, Uzun mesafe atışları yapabilecek tüfeklere de sahip olursunuz inşallah.

  • Bir söz vardır: ''sen herkesi kör alemi sersem mi sanirsin''


    Diyeceğim budur.


    Forumda gereksiz tartışma çıkarmaya yönelik, forum kirliliğine yol açacak, eskiden konuşulmuş ve artık bayatlamış diyaloglara da monologlara da kolokyumlara da forum kuralları gereği izin verilmeyecektir.


    haddini aşan laflar ediyorsun delikanlı, beni şu forumda yazdığıma pişman etme!

  • Haddimin sınırını kimseden öğrenecek değilim.


    Kişisel tartışmaya çevirmeyelim konuyu.


    Forumda anti-hatsancılık varmış, neden böyleymiş, neden fx ve airarms fan grubu varmış da x grubu yokmuş tartışmaları artık bıkkınlık verdi. Sadece bana değil herkese. Forumda ''ooo... yine hatsan tartışması çıkmış,biraz stres atalım'' diye düşünen olduğunu sanmıyorum. Haa... hala bu tartışmalardan bıkmayan vardır onlar da girer arama kısmına ilgili konuları okur ve geçmişi yadeder.Hatta tartışmalar arasında yararlı bilgiler de bulur kendini geliştirir. Ona da kimsenin diyeceği olmaz.


    Bu tür tartışmaların artık yaşanmaması dileğimizdir.


    Herkese keyifli forumlar.


    Not:brus77 arkadaşım üzülmeni gerektiren bir durum yok. Üzülmende etkim olduysa özür dilerim kendi adıma.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • 600cc Reg. AT44 projesinden sonra bende AA Fan Group a uye olmak istiyorum dogrusu



    Bu Projeyi yaptınızmı...yapacakmısınız...AA Fan Groupu Neden Merak ediyor ve üye olmak istiyorsunuz ..AA Silahınız varsa belirtin,zaten üyeliğiniz yazılır..:him:s

    A Takımı Üyesi

    • Official Post

    Sayın wrc, bu wrc kimliğinizle foruma girdiğiniz andan bu zamana kadar bir çok bölümde bir çok alıntılı sorular sordunuz, bilerek yada bilmeden bir çok eski yaraları kaşıdınız, bizse ısrarla size yardımcı olmaya, forumu tanıma anlama aşamasını aşmanızı bekledik, ama bir çok yerde kişiliğinizi aleni ortaya koydunuz, avatarında yaşının kaç olduğu görünmeyen ( belki sizden büyük) hogo87 ye delikanlı diyorsunuz yani siz aslında orijinal kimliğini gizleyen biri görüntüsü sergiliyorsunuz, bu forumun bir yöneticisinin uyarısı haddini aşmak şeklinde haddini aşarak uyarılamaz.


    Bu konunun 6. mesajına ben 7. mesajında yanıt veriyorum, siz 8.mesajda sanki ben 7.mesajı yazmamışım gibi gibi, siz kalkıp bu forumun administratorunun sözlerini yok sayar tavrınızın sizi ele verdiğinin farkındamısınız, yeni bir üye foruma atıfta bulunacak, forumun en tepesindeki kişi bunun böyle olmadığını söyleyecek, sizde kalkıp bu atıfta bulunan üyeyi destekler beyanda bulunacaksınız. hadi ordan. . .

  • Sayın wrc, bu wrc kimliğinizle foruma girdiğiniz andan bu zamana kadar bir çok bölümde bir çok alıntılı sorular sordunuz, bilerek yada bilmeden bir çok eski yaraları kaşıdınız, bizse ısrarla size yardımcı olmaya, forumu tanıma anlama aşamasını aşmanızı bekledik, ama bir çok yerde kişiliğinizi aleni ortaya koydunuz, avatarında yaşının kaç olduğu görünmeyen ( belki sizden büyük) hogo87 ye delikanlı diyorsunuz yani siz aslında orijinal kimliğini gizleyen biri görüntüsü sergiliyorsunuz, bu forumun bir yöneticisinin uyarısı haddini aşmak şeklinde haddini aşarak uyarılamaz.


    avukatlık okuyan biri kaç yaşında olabilir sence. hobislah.com da ortalığı karıştırmaya çalışan biri hatırladığım kadarı ile, leviathan dı ordaki adı.ben kimin kaç yaşında olduğunuda hangi karakterde olduğunuda çok iyi biliyorum. bunu çoğu kişide biliyor. köşeye sıkışıp haddi aşan sözler sarfetme ancak sizin gibilerin işi olabilir. aynen böyle devam edin, aferim....görüşmemek üzere!

  • Nasıl mustafa abi. Haklıymışım değil mi. Sıkıştırınca nasıl çıktı ortaya. ;lol;

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • 600cc Reg. AT44 projesinden sonra" bende AA Fan Group a uye olmak istiyorum dogrusu



    Cümlesini hayretle okudum....Bahsedilen projeyi Türkiyede ilk deyen ve yapan benim...Acaba başkalarıda denedi haberimizmi olmadı..Ben AA Fanı da merak etmiyorum ve AA Silahım olmadığı içinde üye olmamın manası olmadığını düşünüyorum..ve bu projenin AA Fan ile ne ilgisi olabilir onuda anlamış değilim.. :him:s

    A Takımı Üyesi

  • imkanınız bilginiz varsa silahın yay-piston kısmını yağdan arındırın


    Eyvah,eğer doğru anladıysam yanlış bişey yaptım.Birkaç gün evvel Diana'mı altı yani tetik kısmı bana gelecek şekilde ters çevirdim ve yayına yağ sıktım.Nasıl temizlerim?Tekrar aynı yere yağ sökücü sıkayımmı?Şimdiden teşekkürler. g;$i

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen frog ().

    • Official Post

    Halka açık bir platformda kendini savunmadan aciz insanların verdiği tepkiyi vererek aleni hakarette bulunarak asıl kendi karakterinizin boyutlarını sergilemiş oldunuz, size güle güle forumumuzu bulandırıp ortalığı bir birine katmayı başaramadınız, sizinle ilgili tüm mesajlar silinecek vve bu forum sizi yaşamamış olacak.


    Alıntı

    avukatlık okuyan biri kaç yaşında olabilir sence. hobislah.com da ortalığı karıştırmaya çalışan biri hatırladığım kadarı ile, leviathan dı ordaki adı.ben kimin kaç yaşında olduğunuda hangi karakterde olduğunuda çok iyi biliyorum. bunu çoğu kişide biliyor. köşeye sıkışıp haddi aşan sözler sarfetme ancak sizin gibilerin işi olabilir. aynen böyle devam edin, aferim....görüşmemek üzere!


    Bu çoğu kişiyi, buradaki 3.500 kişi hangi karaktere sahip olduklarını çok iyi biliyorlar ve burayı rahat bıraktıkları içinde müteşekkirdirler. g;$i

  • yorumu yapanların imzalarında bi çoğunun mevcut hatsanı olmadığını gördüğümden


    İşte yanılgın burada.İmzalarda Hatsan'ı görememen bu kişilerin kullanmayıp bilmedikleri anlamına gelmez.Eminim ki birçok kişi almıştır,kullanmıştır ve herhangi bir sebepten dolayı daha farklı ve daha kaliteli silahlara yönlenmişlerdir. İmzasında Hatsan olmayan kişi,bu tüfeği bilmediğinden değil; kullanıp sattığından yazmamıştır.Aksi halde kimse bilmediği şey hakkında yorum yapmaz/yapamaz değil mi?

  • İşte yanılgın burada.İmzalarda Hatsan'ı görememen bu kişilerin kullanmayıp bilmedikleri anlamına gelmez.Eminim ki birçok kişi almıştır,kullanmıştır ve herhangi bir sebepten dolayı daha farklı ve daha kaliteli silahlara yönlenmişlerdir. İmzasında Hatsan olmayan kişi,bu tüfeği bilmediğinden değil; kullanıp sattığından yazmamıştır.Aksi halde kimse bilmediği şey hakkında yorum yapmaz/yapamaz değil mi?


    Umarım doğrudur.
    Bir soru sormak istiyorum. Dikkat ettimde ateş ederken, tüfeği ne kadar da sıkı tutsam namlu gende hafif yukarı doğru hareketleniyor. Bu sas özelliği olmasa kesin bu tüfek te mod.125 gibi elden kayardı :). Namlunun ucuna airstripper deniyor kaliba basıncı dağıtan parçadan yaptırıyorum. Ağırlığını arttırsam ~300-400 gram kadar, namlunun şahlanmasını engeller mi?


    HW-100 T FSB 5,5 mm+IJK 6-24x50 FT
    Hatsan Airmax 5,5 mm+Optima_3*9-32
    Raider Single-5,5
    AA-S410+Nikko 8-32x60 MD
    Zoraki- Hp-01 5,5 mm ULTRA+ADCO Red Dot-1,5 MOA
    Hatsan-AT44+BSA 8-32x44 MD
    Walther CP88 - 6" Competition

  • Olumlu etkisi olabilir fakat 300-400gram kulağa az gibi gelse de gerek artan ağırlık, gerekse öne kayan ağırlık merkezi sebebiyle desteksiz atışları çok zorlaştıracaktır.
    Ayrıca yaylı bir silahta air stripper'ın pek etkisi olmayabilir. Parça elinize geçtikten sonra sonuçları paylaşırsanız seviniriz.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Selam arkadaşlar. 15 metreden (20 adım) önce sıfırlama ve ayar yapmaya çalıştım. Pek beceremedim ama neyse. Zamanla deniyerek öğrenecez. Ayardan sonrada ekli grupman çalışmalarım. Pek iyi değil, ya ayarı bozum, pelet değiştirdim ve detek yamuktu :) oturarak motor kaputundan. Ayakta da denedim ama arabamın tavanı çok alçak. ben de uzunum daha zor oldu.
    [Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/100228/temp/hoa3bfj8.jpg]



    [Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/100228/temp/szsl9ivx.jpg]


    HW-100 T FSB 5,5 mm+IJK 6-24x50 FT
    Hatsan Airmax 5,5 mm+Optima_3*9-32
    Raider Single-5,5
    AA-S410+Nikko 8-32x60 MD
    Zoraki- Hp-01 5,5 mm ULTRA+ADCO Red Dot-1,5 MOA
    Hatsan-AT44+BSA 8-32x44 MD
    Walther CP88 - 6" Competition

  • Ellerinize sağlık, özellikle sağ üstteki hiç fena değil.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • bişey dikkatimi çekti atışlarınızda.sanırım bazı pelletler yan girmiş hedefe.bi araştırın isterseniz.yoksa banamı öyle geldi bilmiyorum.

  • bişey dikkatimi çekti atışlarınızda.sanırım bazı pelletler yan girmiş hedefe.bi araştırın isterseniz.yoksa banamı öyle geldi bilmiyorum.


    Vay be,hakkaten çok dikkatlisin. :thumbup: Bence de.Pellet giderken sanki dönmüş.


  • Vay be,hakkaten çok dikkatlisin. :thumbup: Bence de.Pellet giderken sanki dönmüş.

    iyi bir atıcımıyım değilmiyim bilmiyorum ama iyi bir izleyiciyim.şeytan ayrıntılarda gizlidir ;şrofls;. ;şrofls;. ;şrofls;.

  • yi bir atıcımıyım değilmiyim bilmiyorum ama iyi bir izleyiciyim.şeytan ayrıntılarda gizlidir ;şrofls;. ;şrofls;. ;şrofls;.


    Size kısaca şeytan diyebilirmiyim? ½bay£bay`;