tavşanlar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • sabah köyümde erikler soğuk vurmasın diye sap saman ne varsa yaktım. tabiki sabaha kadar uyumayan ben gayet perişan vaziyette 14 km uzaktaki ilçeme geri dönüyorum. sabahın henüz 7 30 u. asfalta çıktım .arabamla ilerlerken bir anda bir tavşan hızla önümden geçince ani fren yaparak durdum ve hemen gladı elime aldım. kanal yolunun ardına kaçan tavşanı sinsice yürüyerek takip ettim. ve 30 metre mesafede buldum. beni görmüyordu ama dik oturuyor ve bakınıyordu. tüfeğin üzerinde lazer poınter (yeşil) ile tam kafasına nişan aldım. tetik boşluğunu aldım tavşanın kafasında yeşil laser belirdi. hiç şansı yoktu bu mesafeden. bir anda bir tane daha çıktı . yan yana geldiler . acaba dedim bir atışta ikisinide vurarak havalı silahta bir rekor denemesi yapabilirmiyim diye düşündüm. aynen de sanki benide vur dercesine diğer tavşanda mermi yolu üzerine geldi... bir anda heyecanlandım . kuzu gibi iki tavşan hiçte fena değildi.
    ama sonra düşündümki bu yaratıkların sevimliliği ve çiftleşmek üzere bir araya gelmeleri vicdanen rahatsız ederek heyecanımı yok etti. yavaşca rahatsız etmeden geri çekilerek düşündüm. dünyadaki en zararlı hayvan bizlermişiz gibi geldi...

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Siz dogrusunu yapmısınız Bir bu olayları gordukten sonra vursaydınız içinizden tutacaktı vicdan azabından uyku uyuyamıyacakdınız :thumbdown:

    BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR

  • bi an korktum sonunda nasıl vurduğunuzu anlatacaksınız diye . vurmadığınız için sevindim.

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • Bir çok insanın o anda yapmayacağı bir davranış tebrik ediyorum vicdan sahibi tuka

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık

  • Sizin ve tavşanların adına sevindim :)

    FX Gladiator
    Diana Mod 48
    Daystate AirWolf MCT FAC 40 fpe, bazen 27fpe
    "Verba volante,Scripta manent"

  • Mustafa Abi, tavşanların mesajını iyi almışsın.
    Biz bir aileyiz demişler sana.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • sonunun bu şekilde bitmesine çok sevindim sırf egolarımızı tatmin etmek için tetiğe basmak kolay olanı o hayvanın kendini savunmak gibi bi şansı yok kendimizi o tavşanın yerine koymalıyız birisi gelip bizi vurmaya çalışsa bahar ayının en güzel anlarında heryer yeşillik özgürce dolaşırken bahar ayının tadını çıkarmaya çalışırken bi anda vücudunuza bi pellet saplanıyo acı çeke çeke ölüyosunuz ve yapabileceğiniz hiç bişey yok. O kimseye bi zararı olmadan kendi halinde yaşayıp hayatını devam ettirebilmek için bütün gün yiyecek arayıp karnını doyurmaya çalışan savunmasız bi hayvan tek istediği şey yaşamak herşeyi onun için yapıyor ve birisi kalkıp onun hayatına hiç bir hakkı olmadan son veriyor sırf zevk için bu çok kötü bişey siz doğru olanı yapmışsınız.