Wealther PPK

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar wealther PPK diye bilinen silah galiba Türkiye'de MKEK'nin Kırıkkale modelinden(yani bizdeki wealther'in çakması:) ). Sanırsam bunun birde beretta modeli var. Onun adı neydi acaba? Bride bu üç tabancadan herhangi birini kullanan varmı ? Varsa yorumlarınızı alabilirmiyim?

  • Kişisel savunma için güzel bir silahtır. Sabit namlulu olması sebebiyle isabetlidir fakat kırıkkale'nin gez arpacık sistemi pek hassas değil. Arpacık silahın kızağında sabit olduğundan değiştirmek gibi bir şansınız da yok. Bu silahın bu kadar meşhur olma sebebi, sabit namlulu olması sebebiyle özellikle 22 kalibresine moderatör takıldığında sadece kızağın kurma sesinin duyulması. Bir de James Bond faktörünü unutmamak lazım. Ufak bir silah olduğundan çorap içinde taşınabiliyor :thumbup:

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • O bahsettiğiniz model Walther PP olacak... Beretta versiyonu olduğunu sanmıyorum ama Browning versiyonu olduğunu biliyorum...


    Saygılarımla...

  • walther i tercih edin bence kalite farkından dolayı.. kırıkkale bildiğim kadar ençok arıza yapıp patlayan silahlardan. mke de 1.200 civarı. 2. el de 400-500 tl alırsınız ama satarken 200-300 zor satılır.

    Zoraki hp ultra 4.5

    Altay silver: y. otomatik


    Karatay: pompalı