Crosman 2100 iyileştirme yaptım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Daha önceden "avcıhoca"nın resimli olarak anlattığı iyileştirme ile acizane benim yaptığım iyileştirme çalışmalarını ezberleyecek kadar incele.İşin mantığını kavradıktan sonra ileriki günlerde uygulamaya geçeriz tamam mı? Bu iyileştirmelerden sonra tüfeğine hayran kalacaksın.Ama dediğim gibi,önce tüfeğini ve çalışma sistemini iyice kavra lütfen.
    Şimdilik hayırlı geceler,malum yarın okul var :thumbdown:

    WEBLEY PATRİOT 1.NESİL .22 (5.5mm)
    CROSSMAN 2100 .177 ( Hava kaçaksız,tam güçte)
    3*9*40 Gamo

  • semur hocam eğer biraz teknk bilgisi yoksa daha önce böyle bişeyi hiç sökmediyse işi baya zor sökerde toplayabilirmi bilemiyeceğim

    Stoeger X20 177 cal
    Weihrauch HW-40 PCA 177 cal
    Crosman 2100 177 cal

  • Teknik bilgim az-çok var abi ;tacli# .Daha önce hatsan mod 33 vardı bende onu belki yüzlerce söküp takmışımdır tetik sistemini toplayabiliyordum yay keçe vs.. onları değiştirebiliyordum.Şuana kadar da 2100 baya bi söküp takmışlığım var hava kaçıran yerine ince benzin hortumu takıp kullanıyorum ama yağ tenekesini sadece tek taraflı delebiliyordu.Şimdi sıvı conta bulmaya çalışıyorum.Silahı toplayamasam bile bi abimiz var o toplayabiliyor.Heralde sıvı contayla olacak inşallah.Aslında 2100 den memnunum isabetlilik olarak ama güçolarak şu anda düşük onuda ayarlıyacağım heralde.


    Yardımlarınız için teşekkürler.Bilmediğim şeyleri sorarak öğreneceğim inşallah.


    Saygılar.

  • 00darknight00 bence 2100 de güçten çok isabetlilik ön planda silah çok isabetli pompa sayısı arttıkca tetik sertleşiyor bu yüzden genel olarak kısa mesafe az pompa isabetli atış dediğimizde 2100 güç ve tahribat için farklı silahlar düşünmeli diyorum

    Stoeger X20 177 cal
    Weihrauch HW-40 PCA 177 cal
    Crosman 2100 177 cal

  • Abilerim kırmızı sıvı conta buldum. ;#taban^l Nasıl uygulamam gerekir ne kadar bekliyeyim. :him:s


    Saygılar.

  • Bu arada hocam "Avcıhoca"mızın yapmış olduğu incelemeye baya bir göz attım.Bugün alyen anahtarla namluyu çıkardım.Silahımı baya detaylı bi şekilde söküp inceledim ama iki namluyu tutan vida yalama olduğu için onu bir türlü çıkaramadım.Ama az çok çalışma mantığı kaptım.Namlunun içeri giren kısmına da sıvı conta uygulamayı düşünüyorum.Onu nasıl yapabilirim.


    Saygılar.

  • Kırmızı sıvı contayı bilmiyorum ama beyaz olanda on dakika beklemen yetiyor.Contayı uygularken yüzeylerin yağsız,tozsuz olmasına dikkat et.Tamamen temiz yüzeylerde daha başarılı oluyor.
    Namlunun içeriye giren kısmına mutlaka sıvı conta uygulamalısın.Bunu da kolaylıkla yapabilirsin.Sadece, sıvı contayı kullanırken ,gelen havayı pelete aktaran deliği tıkamamaya çok dikkat et.Ayrıca namlunun o kaideye sıkıca ve ortalı olarak oturmasına da dikkat etmelisin.
    [Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100505/temp/x5yxlrp5.jpg]


    Uygulamalarında başarılar diliyorum...

    WEBLEY PATRİOT 1.NESİL .22 (5.5mm)
    CROSSMAN 2100 .177 ( Hava kaçaksız,tam güçte)
    3*9*40 Gamo