bu dürbünden isteriz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Lensi sökülmüş bir webcam ve eski bir Zenit fotoğraf makinasına ait 58mm objektif ile buna benzer birşey yapma düşüncesine kapılmıştım bir zamanlar. Sabit zoomlu olması üretim açısından maliyeti düşürür diye tahmin ediyordum. Zoom özelliği olmayacak şekilde, sağlam bir tüpün önüne ve arkasına bu saydığım aparatları bağlayıp bu tarz bir dürbün tasarladım. Fakat artıkıl ayarının yüksek hassasiyet gerektirmesi vazgeçmeme sebep oldu.:S Bahsettiğim objektifle 8-10 metre mesafedeki bir kalemin kalınlığı ekranın 2/3ünü kaplıyor. Bu videodaki dürbüne ait geri kalan herşey (ekrandaki o detaylı veriler) benim tasarımımda, tamamen yazılımsal olarak halledilebilirdi, ama proje rafa kalktı.



    Bir çok arkadaş atışa giderken tüp, pompa, vs taşımanın zorluğundan bahsederken şimdi bir de laptop girmesin işin içine! ;tufey# :huh:

    Evanix Windy City .22 Leapers UTG 3-9X40 TF2
    Байкал ИЖ-53М .177 Leapers UTG 4x32
    Darne (Saint Etienne) 12ga.

  • Nedense bana bu tip ürünler çok itici geliyor. Silahta, otomobilde elektronik aksam, bilgisayar veya telefon ile ilgili bağlantılar vb. Cazip gibi dursada bağımlılığı artıran şeytani ürünler. :)