ben teşekkür ederim.
Evet o günden bana kalan; bir co2 silahının da etkili olabileceğini öğrenmek oldu.
Ablamızın dediği gibi, "kro osman" CO2 tüfeği 53 metre mesafeden üzeri vernikli ve ahşap kaplamalı suntanın üzerinde yaklaşık 06 yada 07 mm derinlilkte izler bıraktı, buna inanamadım.
Sumatra nın da acilen bir moderatöre ihtiyacı olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Gerşçk bir ateşli silah gibi sesi vardı ve çevrede bulunması muhtemel insanları rahatsız etmesi ihtimali beni tedirgin etti.
Bu arada hoş olmayan bir konu da; aynı silahla ve aynı dürbün ayarıyla, benim 5 - 6 atışta vuramadığım hedefi alperenin ilk atışta ve üst üste bir kaç vez vurması benim açımdan sinir bozucu bir durum oldu. buradan kendini esefle kınıyorum
bizim için bir sorun sayılmaz ama, hedefleri yapıştırdığımız tahta açısından en büyük üzüntü kaynağı ise ince mehmet solist peletlerin kullanışması oldu. garibanın arka tarafı paramparça oldu.
Diğer bir çok konuyu yazmak istemiyorum (güzel göl manzarası vb) bunlar da bizim sırrımız olsun merak eden bir dahaki sefere gelsin görsün.
bizi izlemeye devam edin
Çok güzel bir atış günü oldu. buna vesile olan alperen kardeşimize teşekkür ederim.