alioavci adlı kullanıcının mesajları

    bu konu ile yaraları depreştirdim galiba, zira ben dahil bi çok kişinin kalbinden geçirdiği bir tüfekmiş meğer :)


    İsabeti anlaşılan yeterli düzeyde biraz ağır fakat destekli atışlarda kullanınca çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum fiyatı tek dezavantajı almamam için ama bakalım artık :) nedense pcp almaktan daha sıcak bakıyorum bu aralar yaylıya abi sebebini bende anlamadım fakat estetik galiba bu benim için önemli bir kavram

    Sorularıma hala bir cevap bulabilmiş değilim. Almak geçiyor içimden fakat bu tüfeğe o para verilir mi denir mi acaba emsalleriyle kıyas edildiğinde? Birde bu silahın carbine versiyonunun ucuna susturuc.u takılıyor mu acaba öyle bir görüntü var gibi ama

    Peki bu silah alınmak istense hangi kalibresi tercih edilmeli ve fiyat olarak kendi emsalleriyle kıyaslandığında ne durumda bu konuda bir yorumunuz varmı? Zira vortex olan 200w carbine modelleri şuan 650lira civarı. Demek istediğim sizce alınabilir bir tüfek mi yoksa almak israf mı olur?

    Hatsanın tx200 ü kopyalamaya çalıstığı bir tüfek dominator.özelikkle carbin modeli (40cm namlu boyu) hep aklımın bir köşesindeki bir tüfek olmustur.Agırlığı sorun edilecek ölçülerde de değildir.Bence tek sorun hatsan'ın bir türlü vaz geçemediği quadro tetik mekanızması.4,5 kalıbresi alınıp güçü düsürülülürse bence iyi bir silah olur.Birde namlu ve kurma kolunu 10cm kısaltsalar harika olurdu.


    Yaylılar ve modifiyeleri konusundaki tecrübelerinizi az çok gördüğümüzden bu silahı kullanıp içini dışını test etmenizi temenni ederdim açıkçası :) silahı bir üreten taraf var birde kullanan taraf ki en güvenilir açıklama genelde tecrübeli kullanıcılardan geliyor.

    Tüfek hakkındaki görüşlerinizi merakla bekliyorum biraz pahalı olmasına rağmen bu grupman konusundanda sonra düşünmeye başladım açıkçası.

    Bu siteyle karşılaşmadan önce çok ilgimi çeken bir tüfekti fakat hem ağırlığının çok oluşu hem de atış hızının düşük oluşu yüzünden daha da araştırmadım tüfeği. Lakin görünüşü hala çok hoş geliyor pcpyi bırak al beni diyor resmen :)

    Abi olumsuz düşüncelerin olması yada daha önce denenip yapılmamış olması sizi yıldırmasın akıl akıldan üstündür çalışın bakalım inşaallah birşeyler çıkartırsınız. Lakin getboga'nın dediği gibi atmaya kıyamama durumundan dolayı deneme ve etkilerini görme kısmı en büyük sorunlardan biri olabilir :)

    Tebrikler bu kadar uğraşı ve sonunda gelen başarı gerçekten takdire şayan :) Peki sormak istediğim bir husus ve tahmin ediyorum bir çok kişi de merak ediyordur bu -yeni nesil- regulatorlerin maliyeti ne civarda olacak belli mi? Yada tahmini birşey soyleyebilir misiniz? Örneğin tufek size gönderilse ayarlanıp geri dönmesi ne kadara mal olur? Ve son olarak tüfekten tüfeğe maliyet değişir mi?