akyoleray adlı kullanıcının mesajları

    kesinlikle gamo pro magnum kullanın ts 18 ler ağır kalıyor. promagnumlar ağırlık olarak da isabetlilik olarak da gayet uygun pelletler. fiyat performans olarak değerlendirildiğinde bence öne çıkacak bir pellet modeli.

    hiç uğraşmayın direk fabrikayla gönderin. uygun fiyatlı kargo şirketleri var. 5 liraya gönderebilirsiniz hiç de sorun olmayacaktır. kendiniz uğraşmamanızda fayda var. zaten fabrikadan bilgi verilmiş size. direk gönderin. hatta karşı ödemeli gönderin kargonuzu. ;grin;

    merhabalar umarex cp sport co2 tüplü tabancamın atışlarında bir anormallik tespit ettim. 5m de bile hedef kağıdına yaptığım atışlar çok alakasız yerlere gidiyordu. bugün namlusunu söktüm ve namluyu muhafaza eden parçanın ayrık olduğu gözüme çarptı.bu parça yalnızca bir noktadan perçinlenerek tutturulmuş. muhtemelen her atışta namlu yerinde dönüyor ve groupman ler o yüzden çok dağınık oluyor acaba namlunun oturduğu bölümü loctite ile yapıştırmam doğru bir işlem mi olur? öyle yaparsam sorun düzeleceğe benziyor.
    şimdiden teşekkür ederim.


    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100525/uhrr3qyy.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/100525/q6q3ti2d.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100525/sofc9m3w.jpg]

    ancak bende pcp filan yok bakıyorum maşaallah çok güzel tüfekleriniz var şimdi siz evanixlerle ben hatsan mod 95 sas biraz ilginç olur :) ancak çok isterim geldiğimden beri 1 kere atışa gittim ondan da hiçbişey anlamadım. en azından o ortamda olmak isterim bir dahaki buluşmanız ne zaman acaba ?

    teşekkür ederim arkadaşlar. her ne olursa olsun yerli bir firma olduğu için gözümde hatsanın yeri birbaşka bırakın giden bi heves olsun. benim gönlümü gayet tatmin edici bir şekilde aldı hatsan. Allah razı olsun. ben eminim hatsan daha da gelişecek ve gayet kalite yönünden üstün ürünler verecek bize. bi 3-4 sene kadar önce havalı silah konusunda böyle atılımları yoktu hatsanın belkide bu kadar ciddiye almıyorlardı. şimdi müşterisini dinleyip hatalarını kapatmayı deniyor. belki % 100 hatasız olamıyor ama uğraşıyorya o yeter. yaşasın yerli sanayimiz. eminim hatsan bizi gelecekte pek çok kez gururlandıracaktır. Allah yolunu açık etsin hatsan ;tese;kkur


    saygılarım sunarım
    Eray

    arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce aldığım hatsan mod 140 ws model tüfeğimle çeşitli sorunlar yaşadım. sağolsunlar hatsana gönderdim ve aynı modelin yenisiyle değiştiler. sonra tüfekle aynı problemleri yaşamaya başladım. uzun süre tüfekten soğudum. hatta bu meraktan. açtım hatsana telefon ve durumu belirttim. ya böyle bişe yok madem ığdırdan arıyorsunuz ve bu kadar sorun yaşadınız tüfeğinizi ücretsiz olarak torpedo 155 ile değiştirelim önemli olan müşterimiz mağdur olmasın dediler.
    şimdi tüfek elimde geldi ve çok harika bişey.


    teşekkürler hatsan. tüfeğim için saydığım her kuruş sana helal olsun. başarılarının devamını dilerim ;keyf;;tese;kkur

    [Resim Engellendi: http://img216.imageshack.us/img216/984/pict0050xx6.th.jpg]



    [Resim Engellendi: http://img216.imageshack.us/img216/2371/pict0054ba6.th.jpg]



    arkadaşlar merak ettim dayanamadım kurma kolunu sökmek için çıkarmamız gereken pim bu değil mi? çok sert sökememiştim çok da fazla zorlamak istemedim ama tüfeği tamamen söküp pistonu iyice temizlemek istiyorum yanlış gres uyguladığımdan atış yapmak içime sinmiyor. bana bi yardımcı olur musunuz?

    ilgilendiğin için teşekkür ederim ama baktım olmuyor ben de kurma kolunu çıkarmadan yayı çıkardım once yayı temizleyip yeşil gres uyguladım daha sonra pistonu tam çıkaramasam da çekebildiğim kadar yukarı çektim yüzeyini çevirerek temizlemeye çalıştım sonra keçenin etrafına biraz yşil gres sürdüm tekrar tüfeği topladım. ama tetik mekanizması da ne mekanizmaymış yaw imanım gevredi onu toplayana kadar ;( daha tüfeği ilk kez açtığımdan toplamam çok uzun sürdü ama sağlam bi şekilde topladım ;grin;;kovboys;;tese;kkur

    arkadaşlar mod 140 ın kurma kolu nasıl sökülüyor? bi tane pim var ama bikaç kez sökmeye çalıştım fazla zorlamak istemedim yanlış birşey yapmayalım sonra :) bi zahmet yardımcı olur musunuz?


    saygılarımla eray


    gezi tamamen yukarı kaldırmanızı ve tam ortalı bir şekilde ayarlamanızı tavsiye ederim.unutma kardeş gezden baktığında arpacığı yarım görceksin kısa mesafeler için uzun mesafelerde arpacığı daha az göereceksin daha uzun mesafelerde göre bildiğinin daha azını görmen gerekir kardeş,bu şekilde denemeni kendi adıma tavsiye ederim kardeş,belkide tüfeğinde bir sorun vardır ama sen bir dene böyle :)


    gezi yukarı kaldırdığım zaman çok daha fazla yukarıdan vuruyorum ama yine de arpacık konusunu denicem.insan g3 ile atış yapıyor gibi hissediyor g3 ile de ayış yaparken hedefin 35 cm aşağısına hedef alınıyorya 200m kadar ^^ Cevap için çok teşekkürler

    saygıdeğer arkadaşlar daha 2 gün once aldığım hatsan S.W. mod 140 modeliyle 15 m ye atış yaparken saçma nişan aldığım yerden 30 cm yukarıdan ve 10 cm de sağdan vuruyor. gezin ayarı tamamen aşağıda ve solda ancak düzelmiyor acaba diesel etkisi filan mı bunu etkiliyor yoksa hakikaten silahta bir sıkıntı mı var??Bu arada kullandığım pellet ince mehmet ve gamo hunter ikisinde de fark eden pek bişe yok.Yorumlarınıza şimdiden teşekkürler.


    saygılarımla Eray