sniper42 adlı kullanıcının mesajları

    salgın deprem maddi sıkıntılar derken vallahi hayattan bezdim Allah sonumuzu hayretsin sniper kardeş

    Hepsi bitsin artık dayanacak hal kalmadı kimsede, tez zamanda biter İnşaallah ve bi daha da tekrarlamaz .

    acaba yasaklar konusunu biraz açabilir misiniz, ki yanlış bir şey yapmayalım mevzuatı bilmediğimiz için. veya sadece kendim için konuşayım, bahsettiğiniz yasakları duymak isterim çünkü büyük ihtimal hepsini bilmiyorumdur sorun çıkmasını istemem. teşekkürler...

    Hobidaşlar yapmış zaten açıklamayı bu salgın dan ötürü hiçbir şeyin tadı tuzu kalmadı, eskiden toplanıp en uzun mesafeyi vurma en iyi grupmanı çıkarma, mangallı atış gibi şeylerin hiçbirini yapamıyoruz artık kendi evimizdekilerle bile bir araya gelemez olduk.

    Hayırlı olsun yukarıda hobidaşların da dediği gibi eski günleri mumla arıyoruz ekonomik sebepler ve yasaklardan dolayı , İnşaallah tekrar canlanır buralar.

    İki hafta kadar evvel satınaldığım hatsan 135 - 6.35 yaylı silahımın dağıtmayacağı, yandan ayarlanarı, geniş mercekli ve kolay dağılmayan bir dürbün arıyorum.

    Hawke airma X dürbünlerinin bu tür silahlar için iyi olacağını duymuştum tecrübe eden var mı yahut başka bir teklifi, bildiği olan varsa yardımcı olursa sevinirim.


    Teşekkürler.

    Tüfeğiniz yaylı model mi vortex mi ?

    Pazarları müsaitim bende sakıncası yoksa özelden numaranızı yazabilir misiniz?

    Tüm Antalyalılara rastgele, baharda geldi Antalyada atış için buluşmalar oluyor mu eğer yoksa müsait bir hafta sonu buluşma tanışma organizasyonu yapalım diyorum, özelden numarayla iletişim kuralım.

    6.35 at44ten çok bt65e daha uygun bir çaptır. At44ün valfi 6.35 mm jsb 25.4 grainlik bir saçmayı fabrikadan çıktığı haliyle randımanlı atamıyor modifiye ettirmek gerek forumda at44 ve bt65, modifiyesiyle ilgili Esayar07 nickli Emrah abi ve Mehmet42 nickli Mehmet abinin beraber yaptıkları çalışmalara göz gezdirmenizi öneririm.

    Gerçekten helal olsun krala, hatsandan bakıma yolladığım tüfeği küçük karton kutulara tüfek dürbünle birlikte sığmıyor hemde kutu çok dayanıksız diye tactical kutusuna koymalarını istedim 4 defada hatırlatmak için aradım yine bildiklerini okudular bi kutuyu çok gördüler iyice lakaytlaştı hatsan kralın bu yaptığını görmem iyi oldu.

    yani firma biz tamir işlemini gerceklestirdik musteride bunu kabul etti urunu teslim aldi bir sorun yok diye kendini savunabilir mi sonra hakliyken haksiz durumda kalmayin

    Ürünün 3 kere garantiye gidip arızanın giderilememesi durumunda hakem heyetini kararıyla iade alabiliyorsunuz normalde, ama burada farklı bir durum var garanti servisi kötü niyetli, fahiş bir masraf çıkarıyorlar veya müşteriyi başından savmak için alakasız öneriler sunuyorlar hafta içi ilk iş faturayla beraber tüketici hakem heyetine gidin onlara durumu anlatın yardımcı olurlar.

    Bende Hatsana bakım için 3 hafta önce yaylı tüfeğimi yolladım eskiden 1 haftada tamir edip kargoladıkları şeyi şu anda bakıma bile almamışlar iyice Gamo nun teknik servisine dönmüşler baştan savma iş yapıyorlar ilgi yok bilgi yok bir daha hatsana asla bulaşmam .

    Hocam öneriniz kafama yattı kesinlikle bunu karşı tarafa söyleyecem ama yinede bi 2.el pcp alırken nelere dikkat etmek lazım neye bakmak lazım bunlarda yazılsa benim gibi bilmeyenlere bi kaynak olur diye düşünüyorum.
    Dediğim gibi servis fikriniz çok kafama yattı bunu teklif edecem ama yinede en kötü ihtimal kendim bakmam gerekirse nelere bakacağımı bilmek istiyorum.

    Pcpler bir sürü parçadan oluşuyor gözle görülür problemi olmadıkça ayaküstü incelemeyle anlaşılmaz ya iyi anlayan bir tanıdığınız baksın ya da en garanti yol teknik servis , bilmeyen bir insanın anlayacağı iş değil siz karşı tarafa teknik birkaç soru sorarsanız doğru mu yalan mı bilemezsiniz , eğer bizzat gidip görme imkanınız varsa en kötü doldurup atış yapın isabetine bakın hava sarfiyatında dengesizlik varmı bakın , tüpün manometresini kontrol edin doğru çalışıyor mu , kundakta çatlak filan varmı onlara bakın. Eğer gidip görme imkanınız yoksa ilk mesajda dediğimi yapın teknik servisten direk size gelsin karşı taraf kabul etmezse şahsi kanaatim almayın o ürünü ne olur ne olmaz sonra başınız ağrımasın bir sürü para vereceksiniz sonuçta.

    Sıkıntısı yoktur belki ama servis görmesi en garanti yöntem sizin için , karşı taraf servise gönderdikten sonra dönüşte silah direk sizin adresinize gelsin gelmeden öncede teknik servisle görüşün dediğim gibi hem kargoyla da uğraşmazsınız başınız ağrımaz.