şimdi Kamuran ile telefonlaştık, tekrar atışa gideceğiz
Doyamadınız bakıyorum. ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
şimdi Kamuran ile telefonlaştık, tekrar atışa gideceğiz
Doyamadınız bakıyorum. ![]()
İthalatçısı Meydan !
bu silahı getirirse Meydanav getirir çünkü mümessili onlar, ve Yatagun'da da satılır sanırım
+1 Evet Meydan av getirir ama o yurtdışı sitelerdeki fiyatların sakın ola hayalini kurmayın, 2 ile çarpın o fiyatı, eğer Meydan av getirirse.
Sağolun arkdaşlar yorumlarınız için. PCP olara ilk silahım ama o kadar da acemi değilim
Mustafa Abi'nin söylediği nedenden sanırım sorun. tetikte bir sorun var çünkü çok hassas. Dokunmamla ateş etmesi bir oluyor, basınç bile uygulamıyorum
Kolu sonuna kadar çekiyorum, klik sesi çıkıyor, kol geride kilitleniyor sonra elimle ileri itip yavaşça sonuna kadar itip yerine oturtuyorum. Yani kurma prosesinde bir sorun yok :(( Tetiği de yarın deneyeceğim. Gece bu saatte apartmanı ayağa kaldırmiim
Buluşmaya gelmeyi çok istiyorum gerçekten ama benim için çok erken bir saatte
Saat kaça kadar orada olursunuz? Tekrar çok teşekkürler herkese
Şimdi hatırladım, sizin silahın tetik ayarını ben hassaslaştırmıştım, güzel gurup çıkarabilesiniz diye, tetik muhafazasının altındaki deliğe uygun bir düz başlı tornavida ile saat yönünde çeyrek tur yada yarım tur sık, sorunun bitecek.
Yaa FX'i olan arkadaşlara bi de kullananlara bir sorum var.
Kurma kolunu çekip kapatınca bazen ateşleme yapmıyor. FX paletlerle de aynı sorun oluyor. Tekrar kurup, şarjörü çıkarıp, kolu geri itip ancak atabiliyorum namludaki pelleti. Böyle bir şey başına gelen var mı? en az 4 kez oldu bu...
Uğur bey sanırım bir hatalı kullanımınız sözkonusu, yarınki buluşmaya mutlaka gitmeye çalışın, arkadaşlar size yardımcı olurlar sanıyorum, şu ana kadar sadece gladiator olarak 18 silah sevkettik ve böyle bir sorun oluşmadı, olmadı şayet bir sorun var ise silahınızı derhal gönderin bize, ama Gladiatorün iç yapısını şuan için ezbere biliyorum, böyle bir sorun ancak tetik ayar vidasının saat yönünde sıkılması halinde yaşanabilir, düz uçlu bir tornavida ile çeyrek tur saatin tersi istikamette gevşetin sorununuz hallolacaktır, şayet çözüm olmaz ise tekrarında saat yönünde yarım tur çevirin.
Tabi hatalı kullanmıyorsanız, kurma kolunu tam çekip klik diye bir ses ve tetiğin kurulması gerekiyor, sanırım siz tam çekmiyorsunuz kolu, çünkü bundan öncede kendi kendine patlıyor demişiniz, kolu tam çekip tetiği kurmadan kolu serbest bırakırsanız silah atış yapar, kolu tam kurmadan çeker ve yavaşça ileri itersenizde kurulmamış olduğu için ateş edemezsiniz.
Öncelikle testler için teşekkürler, bir ilave yapmak isterim bilmeyen arkadaşlar için, burada en derine giren pelletler daha sert olanlar ve bir miktarda hafif olanlar, oysa daha yüzeye yakın olanlar yani az saplananlar ya daha ağır yada daha daha yumuşak, Ve FX Diabolo pelletler özellikle av amaçlı oldukları için yurdumuza giren pelletler içinde en yumuşak olanlardır.
PCP silahlarda namlu başlangıcındaki O ring (conta) nın selameti, uzun ömürlü olması için hem yumuşak alaşım, hemde pellet kafasının domed (Kubbe) olanları tercih edilmelidir.
Merhaba Cihan,
Öncelikle forumla ilgili övücü görüşlerin için teşekkür ederim ama bu övgünün muhatabı sadece ben değilim Tüm forum arkadaşlarımın bu övgüde payları vardır. ![]()
Dolum aparatını, geçen yıl ilk çalışmalarımızı başlattığımızda ön sipariş açtık ve ön sipariş veren arkadaşlar baştan bedellerini ödeyipte aylarca beklemeleri karşılığında bu aparatları ücretsiz vererek bir anlamda iskonto yapmış olduk, yani silahlar ile birlikte dolum aparatı maalesef göndermiyoruz, ama Silahla birlikte Dasko marka ABS plastik den taşıma çantası, şarjörü, hızlı dolum adaptörü ve 1 kutu FX diabolo 5,52 16grains pellet i ücretsiz gönderiyoruz. Buradaki hızlı dolum adaptörü olarak, hızlı dolum aparatı ve pompa hortumu ucuna takılan parçayı kastediyoruz.
YataGun açılana kadar (Pazartesi faaliyete geçeceğiz) forum üyemiz ve Katresu şirketi çalışanı "Booze" Volkan bey ile özel mesaj ile yada doğrudan şirketi telefon ile (0212 202 99 30) arayarak görüşebilir, fiyat bilgilerini alabilir ve siparişinizi verebilirsiniz.
Evet Mustafa abi , revodaki sistemi biliyorum dün GÖktuğ ve Emrenin revosuyla atış yapma imkanım oldu gerçekten harika ve çok sessiz acaba Whisper dahamı sessizdir ?
Tabiki Whisper Daha sessiz, çünkü namlu baştan sona susturucu.
evet o videoyu bende izledim. hazır yeri gelmişken soralım Mustafa abiye bu silahta nasıl bir moderatör sistemi var acaba sesi Revodan dahamı az çıkıyor ?
Serdar,
FX Whisper da bullBarrel namlu var, gizli susturuculu, AirArms gibi ama AirArms dan çok daha sessiz, Revolution da susturucu yok, namlu ağzı gazını alıp kurmada kullanacağı hazne aynı zamanda susturucu görevi görüyor.
Haydi hayırlısı, tekrar başarılar dilerim, Türk çalışma gücü ve Zekasını Dünya bilmeli.
Osman bey tekrardan hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. ![]()
Haydi Hayırlısı, Başarılar seninle olsun Hasan ![]()
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, Güle güle kullanın. ![]()
Öncelikle Yeni silahın hayırlı olsun Serdar, ![]()
Bu şartlarda AirArms ın 2,5 katı bir tüpe sahip FX Gladiator ün değerlerini tahmin etmek zor olmasa gerek.
Mustafa bey;
Güzel ve net açıklamalarınız için teşekkürler.
200 cc lik AAS410 lar içinde her atış aralığında yaklaşık 10 fps oynuyormudur.
Öncelikle bir hatalı bilginizi düzeltelim, Sizin silahınız 200cc değil 278cc dir,
Benim burada bahsettiğim, 10 fps ilk 30 larda belirginleşmeye başlar, Orijinal oynanmamış AirArms önce yükselir sonra düşüşe geçer.
Regülatör her zaman avantajdır ama unutulmamalıki, 175 cc lik tüpe sahip bir HW100 regülatörsüz olsa her atış aralığında 8 - 10 fps ler görülürken, Gladiatorde ilk 60 atış toplamında her atış aralığı 1 - 2 fps hareket var yada bazen hep aynı fps hızlar, ki 10 fps lik hız aralıklarında bile 100 metrede merminin düşmesine etkisi 2 - 3mm bile etmez.
17 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ SAFİR ATIŞ BULUŞMASI TERTİPLEMEK İSTİYORUZ.. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ VE KAÇ KİŞİ GELECEKLERİNİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BANA İLETİBİLİRLERSE PROGRAMI ONA GÖRE YAPACAM..
BULUŞMA GÜNÜ:17 Ağustos 2008
BULUŞMA YERİ: Sakarya,Sapanca Otoban Gişeleri
BULUŞMA SAATİ:Sabah 10,00
Saat 10,15 te Hareket Sapanca Soğucak Yaylası
Lütfen yazılarınızda bolt (kalın yazı) ve büyük punto kullanmayın.
"Oas" Osman abi ve "The Ripper" Cenk silahlarını teslim aldılar, Hayırlı olsun.
[gallery]565[/gallery] [gallery]567[/gallery] [gallery]566[/gallery]