OLUMSUZ adlı kullanıcının mesajları

    En guzelcevap verilmis zaten.36 kalibre bir tek kirma yada cifte ne yapabilirse bu silahtanda onu bekliyebilirsiniz. Ne bir fazla nede bir eksik.


    selam benim memleketteki dayımda 36 kalibre çifte vardı ortalama 70 metreden saçma fişeği ile kuş vurabiliyordu şimdi siz 36 kalibredeki bütün tüfeklerin aynı işi yapacağını söylüyorsunuz safirde dahil doğrumudur eğer öyleyse oldukça iyi demektir kaldıki benim attığım en uzak mesafe 50 metredir yani işimi görür demektir yoksa yanılıyormuyum arkadaşlar yardım lütfen bildiklerinizi esirgemeyin

    selam arkadaşım bence senin durumun bir servis elemanı hatası diye düşünüyorum ve bu tür bir hata oldu diye tüfeğini bir kenara atıpta o tüfeğe yazık etme sonuçta hepimiz alın terimizle kazandığımız paralarla alıyoruz ama gel sen sağ duyulu ol he ortadaki hataları görmezden gel demiyorum kimseyede tavsiye etmiyorum.
    yaşadıklarını kağıda bir bir dök ve tekrar tüfek hakkındaki şikayetlerini belirt tabiki uslübu bozmadan gönder hatsana eminim hatsan hatalarının farkına varıp düzeltecektir.
    selamlar.

    geşmiş olsun kardeş yanlış anlamada bir yanlışlık olmasın yani hatsan müşterileri ile çok ilgili namlu yamulması bendede olmuştu servisi aradım tüfek hakkında ne şikayetiniz varsa bir kağıda yazarak tüfekle beraber gönderiniz dedi aynen dediği gibi gönderdim namluyu değiştirmişlerdi tamamen de boyamışlar yani temiz bir vaziyette geri göndermişlerdi.

    Keşke Açıp Kontrol Etseydiniz Diyecem tutanak tutturaydınız keşkediyecem forumda arkadaşınbiri bu sorunu yaşamışparasını ödememişler


    kargo tutanağı hikaye bence şimdiye dek ben hir bir zararı karşıladıklarını görmedim

    benim safirimde var kullanıyoruz. 100 metreden kuşu yururum

    ben hala safiri almadım çelişkideyim gerçekten ben 100 metreden vazgeçtim en fazla 60-70 metreden vursa benim için kafidir ama saçma fişeği ile tek kurşun ile değil
    zaten kuşa tek kurşun atıldığında heralde kuştan eser kalmaz.

    selam arkadaş öncelikle tüfeğin hayırlı olsun tüfeği biraz araştırdım güzel tüfek tam olarak emin değilim ama bu tür tüfekleri imal edildikten sonra mutlaka gurup denemeleri veya sağlamlık testleri yapıyorlardır kalite kontrol açısından buda tüfeği ikinci el konumuna düşürmez .!
    şahsen ben kendi şahsıma alacağım bir tüfeği fabrikasında denemeleri taraftarı olurum bir sorun arıza olacaksa benim elimde değilde firmanın kalite kontrol ekibinin elinde kalması daha doğru olur.
    bol atışlar. ;tufey#

    selam arkadaşlar safir marka t 14 yivsiz tüfek almak istiyorum yalnız tüfeği ne yakından gördüm nede atış yaptım maksadım ördek,kuş,tavşan ve hınzır avı tek kurşunu bayağı etkili diyorlar ama 3 ve ya 4 numara saçma için pek bir yorum bulamadım bir iki satıcıya sordum saçma fişeği ile 90 ila 100 metre arası kuşu rahat vurur dediler biraz çelişkideyim safir kulanıcıları varsa beni aydınlatırsanız çok memnun olurum

    selam arkadaşlar babamın süper pozesi var ruhsat çıkalı 5 yılı geçti bildiğim kadarıyla ruhsat süresi 5 yıl
    ben yeni ruhsat çıkartacağım babamın tüfeğimi kendi ruhsatıma işletebilirmiyim?
    eğer işletebilirsem neyapmam lazım ?
    son birsoru olarak ruhsatı aldıktan sonra avlanmak için herhangi bir av bedeli varmı varsa nereye veriliyor tahmini ne kadardır?
    teşekkürler.