big_wolf adlı kullanıcının mesajları

    Yok andre onu size yazmadı refrigatior arkadaşımıza yazdı. Oda sizin gibi ayar konusunda sıkıntı çekmiş fakat sizingibi danışmak yerine direk "hatsan rezaleti" atlı bir başlık açtı. Bundan dolayı arkadaşımız tepki gösteriyor haklı olarak. Ayrıca yaylıda hatsanın en iyi tüfeğini almışınız bence oldukca isabetli birtüfektir.


    Arkadaşın 10 atışından sonra olanları da okudunuz mu? :sleeping: Evet rezalettir.....kapısına kadar yollanan silahı geri iade eden'e ne diyelim? Ellerinize sağlık mı diyelim? Tebrik mi edelim? Kapısına güller mi dökelim?


    Lütfen açtığım konuyu dikkatle ve tarafsızca tekrar okuyunuz...Ben de sizler gibi bir tüketiciyim.İdda ederim sizlerden daha da milliyetçiyim.


    Silahtan memnun olmadım yahu bu kadar basit....Mesele değiştirme değil kardeşler neden anlamak istemiyosunuz?


    Hatsan Kızılay değil; Htsan Sosyal Yrdımlaşma ve Dayanışma Derneği değil; Hatsan doğal olarak kar amaçlı bir işletme....politikası tabiri caizse: ''Golümü atarım dansımı yaparım''


    Eylemlerim devam edecek


    Mehmet

    Yani sizde sıfırlayamadınız attığınız ,aynı noktaya nişan alarak yaptığınız 5 metrede 5 atış üstüste ozaman sorun sadece sizsiniz tüfeği sıfırlayamıyorsunuz bana yenisini verin diyorsunuz .Araba aliyim benzin koymayınca gitmedi diye geri veriyim ne farkı var?
    Ayrıca sorunları belli olan tüfekten kalitesizliği nedeniyle hatsan rezaleti diye konu açıyorsunuz hala sizin maksadınızı anlamadım.


    Ne demek istiyorsun güzelim sen? Ne sıfırlamasından bahsediyorsun? Ben yıllardır havalı silah kullanıyorum.Hatsan senin akraban mı? Açtığım konuyu sonuna kadar oku ondan sonra eleştirilerimin neye yöneltildiğini gör.

    Geçmiş olsun..... ½bay£bay`;


    Gel kardeşim bir sarılayım sana... :love: hatsan ailesine hoş geldin.Yakında hatsandaki abilerle de tanışacaksın malesef....


    Aynı sorun benim mod 140'ta da var.5 m.den sıkıyorum tam senin dediğin yerde ırzı kırık mermiler. ;şrofls;.


    Hatsanda namlulara yiv-set çeken arkadaş şaşıymış...ondan olsa gerek çünkü ben de anlam veremiyorum bu olaya..


    Saygılar ben Mehmet...

    Eyvallah kardeşim teşekkür ederim.Sen galiba bu konuda benden daha acı tecrübeler yaşamışsın.Akıl akıldan üstündür.Dediğini yapayım o zaman.Olmazsa fukaranın birine bağışlarım gider.Ya da Sideprensesi07'ye vereyim modifiye etsin.Forumdaki kardeşlerden birine verelim.Beliki memnun olan çıkar. ?(


    Eğer Evanix de Hatsan'ın eline kaldıysa ondan da geçtim canına yanayım.




    Bu arada +;tuftabV# ÇİN keferesini de kınıyorum buradan.
    ''Zulm ile abad olanın sonu berbad olur''

    Sadece aileme dert yanıyorum burada ; tabi aileye kabul edildiysek...


    Bundan 6 ay önce Şırnak'tan askerlik hizmetimi bitirerek memleketime geldim.Kol Komutanı olarak görev yaptım ve askerlik bitimi Jandarma Subay olarak İzmirde eğitime başladım.Kişisel sebeplerden ötürü hizmeti bıraktım.Bu zaman zaafında eski havalımı yeğenime verdim ve yeni bir havalı almak için arayışa başladım.Şubat ayında forumu buldum ve üye oldum ; fakat bu arada zaman azlığından forumu tam anlamıyla gezemedim.Zaten silahı da almış bulundum.


    Uyarıları dikkate almadığımdan eleştiren arkadaşlarım bunu göz önüne alırlarsa uygun olur....


    Dikkatinizi çekerim; sizlerin telkinleri ile servise ulaştım ve meramımı dile getirdim.Mesajım servisin övüldüğü gibi olmayışıdır.Şimdi tekrar arasam ve dediğiniz gibi Fikret Bey'e laşsam ne farkedecek...? Olay şu:(şayet doğruysa) Birileri hatsandan silah alıyor ,o veya bu sebepten ötürü silahı parçalıyor,kırıyor,söküyor,dağıtıyor...vs ve servise yolluyor.Servis de silahı sıfırı ile değiştirip hiçbir ücret talep etmeden geri yolluyor.Benim silah tertemiz ama kapıdan sokulmuyor....la havle ve la kuvvete......


    Mehmet

    Hırsızın hiç mi suçu yok yavv?? ;$.,


    Bir tüketici olarak bunu istemem neden etik değil.Mutlu Bey'in dediği gibi:''atla deve değil!''


    Beni ahlaksızlıkla mı itham ediyorsunuz dostlar....?

    Konunun başında silahı kargoladığımı ve sorunlarını en ince ayrıntısına kadar belirttiğimi söylemiştim.Geri iade ettiklerini de okursanız uygun olur.


    Hatsanın bunu izleyip gülmesi benim için sorun olmayacak....İzleyenlere vereceğim mesajlar akılda kalacaktır diye umuyorum.Kendilerinden ilgi görmüş olsaydım gam yemezdim.


    Değiştirme talebime abes bakanların verdikleri örnekler doyurucu olmamış.Kaldı ki genelde hatsanı sahiplenici mesajlarınızı birçok konuda okudum.Sizlere saygı duyuyorum; hatta hatsan'ın çalışanlarından birileri olmanız bile muhtemel....Bu forumda gizli gizli izleyen hatsan yetkilileri var.


    Dünyada garanti belgesi ile korunan birçok ürünün yenisi ile değiştirilme hakkı vardır.Örneğin bir laptop bile değiştirilebiliyor.Benimkini bırakın değiştirmeyi kapıdan sokmamışlar.


    Sideprensesi07: ''benzin döküp yakma na gerek yok,ver bana ben onu bir adam
    edeyim,bütçesi düşük bir kardeşimize hediye edelim,ayrıyetden 100 metre
    videosunu da çeker yayınlarım,yanlış anlama beni burda kimsenin
    beğenmediği hatsan namluları ile çok işler yaptım'
    '


    Aslında olabilir.Sevaba girerim.Hatta aklımdan şimdi geçti: Silahı foruma bağışlayayım,hatsan almak için çabalayan kardeşlerime denemeleri için yollayayım.Zaten denemelerden sonra aman aman diyeceklerini duyar gibiyim..Kafam karıştı napsam...

    Büyüklerime arz-ı hürmet ederim.Saygılar...


    Keşke Hatsan anlatıldığı gibi alakadar olsaydı.En azından benimle ilgilendiler die memnun olurdum.Zarar ettiğime de üzülmezdim.


    öfkelendiğime bakmayın çok iyi niyetli bir insanımdır.Bu yüzden kendimi saf hissettiğim zamanlar çoktur.Ama bunu hak ediyorlar.Modifiye fikrinize katılıyorum.dediğiniz gibi modifiye edilebilir ama benim maksadım havalı tutkunlarına mesaj vermek olacak...


    El mi yaman bey mi yaman görsünler.

    Anlam veremediğim nokta yeni olan bir silahın neden değiştirilememesi ve silahın asıl sahibi olan fabrikanın beni elaleme yönlendirmesi.


    Üstüne fark vereyim başka silah verin dedim--olmaz dediler.Düşük bir modelle değiştirin diye not ekleyerek yolladım--geri iade ettiler.Bu kadar zor mu bunu yapmak?


    Silahta problem yok ama herkesin yazdığı sorunları yazmadım tekerleme olmasın die.(vidalar sürekli gevşiyor,10 metrede bile hedefin 15-20 santim sağından vuruyor,pellet yükleme yerindeki siyah conta bazen sünüyor.....) Daha ekliim mi? Bu sorunları edebimden silahın gücüne bağladım.


    Cuma günü Hatsan'ın patronlarının memleketi olan Beyşehir'e balığa gideceğim.Orada görsel bir tören hazırlayacağım silahım için...


    Zaten forumdan yararlanarak bir adet Ewanix AR6 alacağım.tek istediğim silahı değiştirmekti.Başka bir art niyetim yok.

    mod 140 w&s special edition......


    Silahı değiştirme sebebim uzun mesafe hedef istikrarsızlığı.silah orantısız güçlü.Hatsan bana 1000 atıştan sonra istikrar alabilirsiniz diyor.Bu kadar beklemeye ne hacet.Zaten 1000 atıştan sonra yay zayıflayacak.Silah fazlaca ağır.Acaba sorun bende mi dedim babama denettim o da hoşlanmadı.Uzun lafın kısası silah zevksiz.


    Sorunun aslı servisin forumda anlatılığı gibi ilgili ve yardımcı olmayışı.Ben başka kişilerle de görüşmeyi talep ettim ama santraldeki meşhur bayan ısrarla Mutlu Bey'e yönlendirdi.Mutlu ebey de distribütöre.....Aynı yerde döndürdüler beni....


    Para kaybetme gibi bir derim yok...Olsaydı silahı yakma kararı almazdım

    Forumun değerli büyükleri beni mazur görsün:


    Forumu sürekli geziyor ve teknik tüm konularda sizlerden feyz alıyorum.Şöyle ki :Forumu tam anlamyla bir silah üreticisi gezse ve örnek alsa dünyanın en iyi silahlarını üretebilecek bir sistem oluşturabilir.Ne acıdır ki ülkemin bir firması daha nasibini alamamış.


    Hatsan'ın servisini çok kere öven ve hatta ilgililerin isimlerini dahi veren dostların tavsiyelerine uyarak Hatsan'ı aradım.Kullanılabilecek en kibar bir dille meramımı anlatttım.Yeni bir silah almıştım ve bu silahtan memnun olmadığımı dile getirdim.Kendilerinden zarar etme pahasına silahımı değiştirmelerini rica ettim.Beni Mutlu Bey'e bağladılar ve kendisi ile defalarca konuştum.Bana her defasında mağdur olmayacağımı ve sıkıntılarımın giderileceğini telkinde bulundu.Silahı değiştiremeyeceklerini söyledi.Silahı bizzat üreten bir firma nasıl olur da silahı değiştiremeyeceğini söyler? Beni yine izmirde olan distribütörlerine yönlendirdiler.Oradan da ilgi görmedim.Modeli yükselteyim dedim üstüne para vereyim dedim ona dahi yanaşmadılar.Anladım ki servisin derdi hizmet değil zulmet!!!


    Yine içimdeki iyi niyet duygularını köreltmedim ve silahı sarıp sarmalayıp kargoya verdim.İçine de en ince ayrıntısına kadar girilmiş bir not yazdım.Üslubumu da bozmadım ve nezaket kuralları içinde övücü sözlerle dilek ve şikayetlerimi arzettim.Adamlar bırakın notu açıp okumayı silahı almamışlar ve geri iade etmişler.Dertleri kargo bedeli olsa , kargoyu alıp ücretini bana rücu etme hakları var.Göndediğim kargo şirketi böyle durumlarda iade almak yerine kargoyu göndericiye rücu eder.Bunu da yapmamışlar.


    Trajikomik bir durum var ki Mutlu Bey bana silahın elimde patlamayacağını söylemişti.Silah elimde patladı.... ;d;


    Memleket milliyetçiliği artık benim için bitmiştir.Hatsan forumun iyi niyetli eleştirilerini bile haketmiyor.Ben de bu adamlara hakkımı helal etmiyorum.Defalarca açılan telefonlar ve diğer masraflar ortalama 50-60 TL.Bence mağdur olanlar servisle irtibata geçmek isterlerse iyi düşünsünler; hatta denemesinler bile.Hatsan'dan silah alacağınıza mantar tabancası alsanız daha evladır.


    Forum yöneticileri uygun görürlerse sıfır olan silahı benzin döküp yakmak ve videosunu burda yayınlamak istiyorum.Youtube'a da verebilirim.Beni kazımayanı ben hiç kazımam.Dünya izlesin canına yanayım.Bunları tüketici derneğine şikayet etmeye değmez.Bu protestoyu sadece türkçede değil rusça,ingilizce ve fransızca yapacağım.Çok kızgınım... X(


    Yeni silah edinecek olan tutkunlara ve küçüklerime bir ata sözü ile uyarıda bulunmak istiyorum:


    ''Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir''


    Forumu çok sıkı takip edin, her şeyi buradan öğrenin ve sakın köteklenmeyin...


    Saygılar

    Merhaba arkadaşlar konuda yurt dışından havalı silah getirilemeyeceği yazılmış.Peki binlerce ateşli silah ör: Franchi...Benelli...Remington...vs köylere kadar getiriliyor da neden havalı silah gelmiyor?Gelirse nasıl bir yol izlememiz gerekir? Üzerine Gift...gibi şeyler mi yazdıralım?


    Örneğin ben amazon.com'dan bir adet havlı silah almak istiyorum.Dediğiniz gibiyse benim havalı işi yattı.....Fiyatı da 519 $...