Mtanhu adlı kullanıcının mesajları

    Valla almanların çoğu politikasını hiç beğenmem tarihte başımıza çok çorap örmüş dost gibi durup alakasız haltlar yemiş başımızı belaya sokmuş bir millet.
    hele şu son yapılanlar hiçde hoş değil benim için bu aralar alman menşei li bir alet alırmıyım??? kendimce almam.
    ancak şunu kabul etmek lazımki adamlar disiplinli ve yaptıkları işin hakkını veriyorlar . ürünleri ciddi anlamda kalite sunuyor.
    Seçim sizin ben tabiki yardımcı olurum. Ancak şunuda unutmayalım tarihte Ükeler birbirine madik atabiliyorlar. ama bu onların politikaları ancak yaptıkları işin kaliteside önem arz ediyor.
    Yerli üretimlerimiz. bazı markalar tam dip durumdalar ama belli başlı markalarımız da gerekli potansiyelleri olmalarına karşın o iyi kaliteyi yakalayamıyorlar. ürettikleri ürünü avrupa standartına getirmek için ciddi anlamda gayret ve mesai harcamanız gerekiyor.
    Örneğin bendeki dominatör . zannedersem 2 yıldır bende ve üzerinde çalışıyorum. Silah kendine yeni geldi. Ha şu an yapılmış modifiyelerle beraber bir tx200 den yada hw97 den geri kalmaz. ama bu hale gelene kadar her şeyi değişti veya tekrar işlendi. kundak dahil.

    Bu dominatorün son halinin fotolarını bulamadım sitede.. varsa link de paylaşır mısınız lütfen?

    Açıkçası fikrinizi çok beğendim.


    Ancak anlamadığım konu şu ki: Hatsanın üst model alttan kurmalı tüfeklerini ben hiç bir yerde bulamadım. son 2 hafta içinde yaklaşık 6-7 tane bayi ile telefonlaştım, whatsapp'tan yazdım, ürünler yok. Ben havalı tüfekler konusunca çok yeniyim ve bu forumda da öyle. Buraya ilk geldim sanıyorum ki, burada beğeni ile alınmış her ürünü alışık olduğumuz gibi bir tık'la satın alacağım:)) Ben hiç anlamadım bu durumu. Bilmediğimden yazıyorum, acaba diyorum bu havalı tüfeklerin bir satış sezonu mu var ve o sezon daha gelmedi diye kendimi avutuyorum.

    En son bir av bayisi arkadaşıma dedim: " bana 1-2 ay içinde son kararım olan sıfır Torpedo 155 vortex ve dürbün bul yada varsa daha yeni güçlü bir modelini.." Hatsan'a da bir eposta yazdım, piyasa ürün yok diye..

    Tamam dolar ile yurtdışına ürün satıyor olabilirler, o zaman ya o fiyata yada ona yakın bir fiyata iç piyasaya da ürün versinler. Merak ediyorum şimdi Londra'da ikamet etseydim, yine Hatsan'ın bu güzel modellerini bulamacak mıydım? Bunu merak ediyorum.

    m.

    Merhaba arkadaşlar belki daha öncede belirtmişimdir kırmalıda güçten yana değilim bu saydığınız modeller arasında kesinlikle Dominatör 200w elit tercih ederdim

    Hasan Usta'm tercih ediyoruz da :) karar vermek bir dereceye kadar zor ama tüfeği şu anda edinmek hepsinden daha zor. Acaba her zaman mı böyleydi, yoksa şu döneme mi denk geldi acaba?

    Bence biraz tecrübe edince farklı da düşünebilirsiniz. veya ilerleyen bir zamanda satıp başka bir tane denersiniz..

    Sanırım böyle oluyor, en sonunda bir yada bir kaçında insan karar kılıyor:)


    Çok sağolun, ben de tecrübesizim bu konuda, Hatsan Dominatör 200w Elite'i gözüme kestirdim, tabi vortex olsun istiyorum ama yok yani hiç bir yerde..5-6 bayi aradım yok, Hatsan ara ara dağıtım yapıyormuş ama genelde benim gibi olduğu için önceden rezerve edenlere anca yetiyor bu dönem sanıyorum.

    Aslında bu sorunun cevabını, deneyimlemiş arkadaşlardan ben de merak ediyorum...

    Hoşgeldiniz, umarım en yakın zamanda keyifli bir tüfeğe sahip oolursunuz.

    Hoşbulduk. Teşekkür ederim. bir tane buldum, Hatsan mod 125, yaylı olan, klasik diyeyim, ilk model sanıyorum, henüz kargo yapılmadı bana..gelince göreceğim..çiftini yani 2 tane mod 125'i 1000 tl ye aldım. sonra araştırınca aslında acele verilmiş bir karardı benimkisi anladım ama satıcılarda da aradığım model yoktu. Carbine modeli, o da alttan kurma ve pellet koyma yeri farklı diye onu istiyordum ama. neyse artık. en azından diyorum gelenlerden 1'ini sonra satarım ihtiyacı olan birine artık...

    Öyle mi? Bilmiyordum. Neyse Hatsan’ın aradığım modellerini bulamıyorum zaten. Kimle konuştuysam 5-6 aydır fabrikadan ürün tedarik edemiyoruz diyorlar. Yurtdışına odaklanmış Hatsan.

    Merhaba, havalı atıcılığa yeni merak sardım, hali ile bir tüfek arayışına girdim, Hatsan başta fakat Hatsan Store'da hemen alınabilecek çeşit ne kadar az, bir çoklarına 60 gün sonraya gün veriyorlar, sanırsın üretici değil de sıradan bir av bayii. Heves bu, hemen gerçekleşsin istiyor insan.

    Herkese merhaba. Samsun’dan üye oldum. Havalı tüfeklere bakarken burayı buldum. Tecrübeleri okuyorum. Henüz bir tüfeğim de yok.