hocam mod125 4.5mm ile en uzak isabetli atışınız kaç metreydi?
1 de 1 olmasa da 200 ü geçen mesafelerde isabet sağladım.
11 grain peletlerle.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hocam mod125 4.5mm ile en uzak isabetli atışınız kaç metreydi?
1 de 1 olmasa da 200 ü geçen mesafelerde isabet sağladım.
11 grain peletlerle.
Her seferinde üzerine basarak söylüyorum, 100m havalı bir silah için ciddi bir mesafedir, heleki işin başında iseniz ve elinizdeki tüfek ve ekipman yeterli değilse, bu mesafelerde hayal kırıklığı yaşarsınız, hobiden bile soğursunuz.
yaylı tüfeklerle 100 m yi fantezi dışında pek denemeyin, heleki 4.5mm ve hunter 1250 gibi bir tüfekle , bırakın hedefi tutturmayı, peletin bile nereye düştüğünü göremeyebilirsiniz.
abi mod125 le 4.5mm ile sizi yanılta bilrim ![]()
gerçekten 11 grainle inanılmaz sonuclar alıyorum .
Gamo silahların panzeridir hunter 1250 magnum sınıfı cok güclü işclik olarak güzel bir silahtır.
böyle bir silahın 4.5mm deilde 5.5mm sizin işinize daha cok yarayacaktır.
Hakkaten üzüldüm. Heves ettik aldık elimizde patladı.
bende 24x ve fiyatına kandım. yaylı silahın kaldıracagı bir dürbün değil bu.
şimd bende drbün arayışındayım gamo yada nikko nun 16x bir dürbününü seçecegim
Sağol kardeşim. Dediğin gibi röntgen filmi ile fazla çevirmeden ayarlayacak hale getirdim. Ama hala anlamıyorum. oyuncak gibi 4x15 dürbünle 10 metreden 2-3 pelletlik tek delik yapıyordum. Bu dürbünle saçma sapan yerlere gidiyo. Üç atış yaptım en son. Biri ortanın 1 cm yanına, biri tam ortada, diğeri ortanın 1 cm altına gitti. Dün akşamdan beri dürbüne dikiş tutturamadık.
keşke o dürbünü almasaydın sana nikko stirling veya hawke ayarlardık bitane işe yarar bşey olurdu.
bende o dürbünü at44te kullandım hiç verim alamadım.
http://www.bunlardanistiyorum.com/Search.aspx?Ke…CFYlb3godsjcAMw. Bu linkteki tripotlar tüfek dürbünu için alsam kullanabir miyim kullamayi düşündüğüm tüfek ise hatsan mod 125 sniper sızdıden teşekkürler.
![]()
kullanamazsın dostum onlar ağırlıklara dayanamaz eğilir bükülür.
onlar camera sabitlemek için. ![]()
bende nikula kullandım daha önce turretleri pek sağlam değil. turretleri zorlarken bozmuşta olabilrsiniz.
arka bağlantı ayağına şim kesin ve uygun şekilde koyun tekrar deneyin.(şim bildimiz tomgrafi vs filmi)
Hoşgeldin dostum foruma şuanlık TÜRKİYE de satılmıyor 2013 yılında satışa başlayacak.
ama TÜRKİYE de satılan np silahlar mevcut
Denerim ama ev bukadar.
Dışarda denemem lazım. Daha önce bu konuda bir topic açtım. Sıkıntılı grupmanlar yapıyorum diye. Arkadaşlara acaba pelletlerden mi diye sormuştum. Çıkan sonuç; namlu sıkıntılı olabilir diyen arkadaşlar oldu... ben de pelletleri değiştirdim ve tekrar denedim.
elimde 7-8 çeşit pellet var hepsini 10 mt den deniyorum sonuclar cok az farklı. mesafe uzayınca ak koyun karakoyun ortaya cıkıyor genlde jsb nin ağır pelletleri fark atıyor.
Hatsan mod 125 sniper Pelletler ise ÖZTAY marka yerli pellet. Gram bilgisi bile yok üzerinde.
:)) yakından her pellet güzel verim verir
sen şöyle bi 50m dene :)) benimde sniper var jsb 15 grainle güzel gruplar alıyorum. bir deneyin derim.
Sİlah ve pelletler nelerdir Turgay abey.
Silaha yabancısınız abi. zamanla o silah ve siz hakkını verirsiniz ![]()
abi bir video ceksen cok merak ediyorum su silahı
birazdan silahı kafama dayayıp sıkacam ...
Biz silah alırız bunlar cıkar :=)
Kendi ateşlim var memleketim ereğli konya 76 namlu çift tetik süper pozem var.(üzümlü 98 imalat)
mauser gibi maaşallah. 100 m kadar teneke deliyorum
ama ısınamiyorum, poze'mle süper tavşan ve kaz avı yapıyordum 2-3 sene önce ama pcp ve yaylı lar ağır basıyor artık.
soğuk hava vız geliir içlik var en yünlüsünden valla sabah ezanın da çulluk bekinde parmağım tetiğe yapıştı kaç sefer
![]()
hehe parmagına kuvvet
ateşli silahları sevsem benim ortamımda cok ablerim tüm avcıdır. ![]()
dağlarda sabahlarlar ben sadece yaylımla dağa taşa sıkar gelirm.
bolkar-toros dağları iyi bilr beni :))
havalar soğuk değil mi arkadaşım
artist gibi sizin ahali hasta olursunuz maazAllah.
tanışalım bölümüne bakbilirsin
Tatsız bir başlangıç oldu insallah forumdan faydalanabilsiniz hemşerim.
Vallaha ortamınıza imrendim ![]()
sucuk+kaşar doyumsuz dur
aileyi tebrik eder devamını dilerim.