17.03.2011 Adana Mersin kebap,tantuni şalgam buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Perşembe günü sahibinden de bulduğumuz bir aracı almak için Adanaya gittim, bir gün önceden Togay'a Adanaya gideceğimi söylemiştim, Adana da aracın satışını almak için noter e gittiğimizde Togay kardeşimde saolsun Mersinden kalkıp yanımıza gelmişti bile , işleri hallettikten sonra söylemesi ayıp Togay bizi adananın meşhur kebapçılarından birine götürdü :)yav kardeşim bu kadarda olmazki artık, yemekle birlikte gelen , ezmeler,salatalar , yeşillikler , közde pişmiş sebzeler bile tek başına ziyafet sayılır, kebaptan bahsetmeye gerek bile yok:)
    Daha sonrasında Tarsus a geçtik ve orada Arif' le (Kuatele) buluştuk. Saolsunlar tam 12 yıldır görmediğim, adresine telefonuna ulaşamadığım bir arkadaşımın izini bulmama yardım ettiler, kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.


    Bu arada yıllardır görmediğim arkadaşım Mersindeymiş, Arif'i Tarsus ta bırakarak hemen Mersine hareket ettik ve arkadaşımı bulduk, onunla bir müddet sohbet ettikten sonra yanından ayrıldık.
    Daha sonrasında Mehmet Rıza abinin ofisine geçtik , kendisiyle kundaklar , ağaçlar , havalı silahlar hakkında sohbet ederken Veysi (Kadra47) de bize katıldı, uzun bir muhabbetten sonra Ankaraya yola çıkmak için kendilerinden müsade istesemde bi şalgam içmeden seni bırakmayız dediler (bu arada hanımın telefon baskısı maksimum seviyeye çıkmış durumda :D ) Neyse dedik, şalgamı içeriz sonrada yola çıkarız diye düşünürken meğer tantunicinin yolunu tutmuşuz :)
    Tantuniciye gittiğimizde siparişler verildi biz yine hararetli bir muhabbete daldık, muhabbet sohbet derken 1,5 çift lavaşlı tantuniyi nefis şalgamla gövdeye indirivermişim (ne yapayım abi hayatımda yediğim en güzel tantuniydi). Sonra çaylarımız geldi ve tekrar sohbet başladı. Hemen yer kalkarız diye düşünürken sanırım tantunicide 1-1,5 saat geçirdik.
    Ve ayrılık vakti geldi çattı, imkan ve zamanım olsa kendileriyle çok daha uzun süre vakit geçirmek isterdim.


    Geriye dönüp baktığımda bir günün içine ne kadar çok şey sığdırmışım diyorum, burada atladığımız birkaç şey daha var Togayla Adana'da Amerikan pazarını dolaşıp çakı,bıçak bir kaç malzeme aldık, onun öncesinde yine Adanada ki bir av bayisi abimizi ziyaret ettik.


    Az daha söylemeyi unutuyordum Veysi kardeşim kendi söylememiş ama buradan affına sığınarak ben söylüyorum, Kendisi sanırım 23 günlük baba, Allah bağışlasın iki tane nurtopu gibi oğlu olmuş ;d; Allah analı babalı büyütür inşallah. Vatanına, milletine ,Anasına , babasına hayırlı evlatlar olurlar inşallah.


    Buradan Togay'a, Arif'e, Mehmet Rıza abiye ve Veysi Kardeşime hoş sohbetleri ve misafir perverliklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda Çukurova ekibini'de Ankarada görmeyi ümit ediyorum.


    [Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/2vn4b28.jpg]

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Serdar, Sen tam edebiyatcı olacak adammışın ,,silahlarla vs. uğraşma,, roman gibi buluşmayı özetlemişin . Güzel bir buluşma tanışma olmuş.Adana-Mersin ekibini Ankarada görmeyi hepimiz isteriz.Veysi'nin Sevinçli Haberinide senden öğrenmiş olduk.Bu vesile ile Allah Sağlıklı sıhhatli,mutlu ve başarılı evlatlar eylesin.Analı ,Babalı biyütsün..Kendisini tebrik ederim.

    A Takımı Üyesi

  • Serdar bu kadar kısa süreye ne çok şey sığdırmışsınız, bravo ;d;

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Serdar kardeşim seni sadece iki kez görmeme karşın sanki yıllarımı paylaştığım bir dostum gibi görüyorum.
    Sen yeter ki gel daha burda ne yemekler yersin.Tabiki tüm arkadaşlar da aynı hizmetten yaralanabilirler.
    Siz yeter ki gelmek isteyin.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Merhaba Serdar,
    şahsım adına kısa bir süre de olsa seninle tanışmaktan çok memnun oldum, Başımızın üstünde her zaman yeriniz var. İnşallah Ankara'ya gelip diğer arkadaşlarla da tanışmayı çok istiyoruz. Hobinin güzelliğini 1-2 saat de olsa sayende bir daha yaşadık.

  • Yav alacağınız olsun sizin insan gelir haber verir .esasında hesabın büyüğünü sana soracağım togay var ya siz bi daha bir araya gelin sizin herbirinizin ayağınızın önüne bi soda şişesi koyacağım ve 80 mt denemesi yapacağım yani bilemiyorum artık tüfek titrermi yoksa dürbünün ayarı mı bozulur anlamam sonra kızmaca darılmaca yok. Sana gelince togay senin ayağının önüne kesme şeker koyacağım titremem fazla olsun diye özellikle av yasağı var ama belki bi kuş vururum.Ne dersin

    YAŞAR KULA
    MEKAN MERSİN VATAN ADIYAMAN


    İLK TÜFEĞİM ESER 4.5
    JETSAN 4.5
    KRAL KANAS 5.5
    LAZER 3*9*32E DÜRBÜN
    ÇÖRÇİL 12 CAL.OTOMATİK AV TÜFEĞİ
    ARMSAN ARMTAC RS X2 12 CAL.
    HATSAN AT44-10


    BÖYLE SÜRÜP GİDEN Bİ AV SEVDAM VAR İŞTE
    AVCILIK BİR YAŞAM TARZI BENİM İÇİN
    http://i1103.hizliresim.com/2011/3/30/4167.gif

  • Yengem aramasaydı daha çok güzel vakit geçirirdik.Serdar kardeşim seni tanıdığıma çok memnun oldum ee angaranın havasından mı suyundan mı bilmiyorum.Tantuni,şalgam çaylar bahane sohbet muhabbet çok şahaneydi o masada Ankara ekibinin hepsini görmek isterdik ama bakalım artık belki biz geliriz inşallah.Serdarım ne demek sevincimi paylaştın bende çok memnun oldum Osman abim ellerinden öper bizim çocuklar bu yaz atışlara yetişmek için 2 ay erken geldiler.Rabbim her isteyene bu mutluluğu yaşatır inşallah.BÜYÜK ANKARA BULUŞMASI yakında inşallah çok yakında.Serdarım bu olmadı bir sonrakine daha uzun kalmak suretiyle yine bekleriz.



    Herkese Saygılar
    Veysi

    cukurovateam.png

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen kadra47 ().

  • Çok sağol abim ALlah razı olsun.Darısı herkesin başına

    cukurovateam.png

  • Veysicim gözümüz aydın... ;d; Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar inşallah...


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • Yaşarcım arkadaşlar günün sadece 1 saattlik kısmını burada geçirdiler.Herşey çok hızlı gelişti.Biz mehmet abinin yanındayken veysi geldi...
    Neyse sorun değil telafi ederiz sen kafanı yorma.
    Valla senin atışları bilmemde bizi sakat edermi etmez mi Mehmet abi 100 mt de kafasına şişe koyar ben atarsam..
    Bende onun için koyarım ama hedef kağıdına atıyorsa kağıtla aramızda 2 mt mesafe olur...:)

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Veysicim gözümüz aydın... ;d; Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar inşallah...


    Sevgiler,


    Cem abim Allah razı olsun abim çok teşekkür ederim.Dediğin gibi abim vatanına,milletine ve ailesine hayırlı evlatlar olurlar inşallah abim.Resimlerini koyacaktım ama inan senden çekindim abim,hastaneden çıktıkları günden beri galatasaray zıbınları giydiriyoruz boxerlerine kadar galatasaray,şimdi ben resimlerini koyarsam sen Ankaradan cfx le beni vurursun abim ondan korkuyorum.Başkası olsaydı sorun değil ama işin içinde Cem abi olunca insan önce bir dakika düşünür sonra hareket eder.



    Saygılar abim yengeme selamlar
    Veysi

    cukurovateam.png

    • Official Post

    Veysi yeğenim, Allah cc uzun ömürler versin, bahtları açık olsun. ^^

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • Cem abim Allah razı olsun abim çok teşekkür ederim.Dediğin gibi abim vatanına,milletine ve ailesine hayırlı evlatlar olurlar inşallah abim.Resimlerini koyacaktım ama inan senden çekindim abim,hastaneden çıktıkları günden beri galatasaray zıbınları giydiriyoruz boxerlerine kadar galatasaray,şimdi ben resimlerini koyarsam sen Ankaradan cfx le beni vurursun abim ondan korkuyorum.Başkası olsaydı sorun değil ama işin içinde Cem abi olunca insan önce bir dakika düşünür sonra hareket eder.



    Saygılar abim yengeme selamlar
    Veysi


    Veysi haklısın,Cem kızarsa kendini bile okluyor ½bay£bay`;


    Neyseki yeniden spora dönmüş : http://www.birgun.net/sport_in…6&month=09&day=04 ;,;-

    A Takımı Üyesi

  • Osman abi valla bu haberi ilk okuduğum zaman şok geçirmiştim ama şükürler olsun cem abi toparladı kendini.Ankaraya geldiğimizde fenerbahçeli olurum dönüşte tekrar galatasaraylı ama sadece cem abi için



    Saygılar abim

    cukurovateam.png

  • eee Çukurova ekibi ne yaptınız bakalım, organizasyon işleri ne alemde valla en kısa zamanda sizler gibi güzel dostları Ankarada ağırlamak isteriz. Veysi Mesela 23 nisan diyordun !!! Bence çok güzel bi tarih şimdiden ayarlamaları yapalım ;d;

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Allah analı babalı büyütsün, yazıları güzel olsun

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • eee Çukurova ekibi ne yaptınız bakalım, organizasyon işleri ne alemde valla en kısa zamanda sizler gibi güzel dostları Ankarada ağırlamak isteriz. Veysi Mesela 23 nisan diyordun !!! Bence çok güzel bi tarih şimdiden ayarlamaları yapalım ;d;


    Kardeşim o zaman konuşulduğu gibi kaldı bizde bir araya gelemedik bir türlü ama aksilik olmazsa o tarihte orda olacağız.Siz şimdiden mönü yu hazırlayın biz acılı şalgam ve cezeryeyi getiririz gelirken..:)
    isterseniz paket tantuni yaptırıp getirelim.:)

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56