fx revolution silahım seri atış yapmıyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • çok teşekkür ederim bugün çalışıyorum. herhafta toplanıyormusunuz burda?


    Evet, her hafta sonu Cumartesi ve Pazar. Ayrıca diğer günlerde de atışa giden arkadaşlarımız oluyor. Geçen hafta olan olumsuz bir olay yüzünden giriş kapısına şifreli kilit koyduk ve sadece grubumuz üyeleri ile kendisini tanıdığımız hobiseverler giriyor. Gelmez istedğiniz günü bana bildirirseniz, mutlaka yardımcı olmaya çalışırız.

  • Bu arada ben bu hafta sonu İzmir'de olduğum için katılamıyorum, fakat genelde Pazar günleri en az 10 kişi hobi alanımızda oluyor. Eğer gidebilirseniz Filintalar'dan MBE nickli Bülent Eğinlioğlu Abimize bildirdim, istediğiniz zaman gidebilirsiniz. Kendinizi tanıtmak için beni (Berkman) belirtirseniz ve Revo'nuzdaki sorunu aktarırsanız sizi mutlaka bilirler.

  • silahım mustafa beyde.. sorun giderildiği zaman inşallah en kısa zamanda yanınızdayım. ilginiz için teşekkür ederim.

    • Official Post

    Namlu altı dirsekte 1 adet 16grains pelet çıkarıldı, sorun bitti.

  • Mustafa abi oraya pellet nasıl gidiyor?

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • silahıma bugün itibariyle kavuştum. ilgilerinden dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler... inşallah yakın bir zamanda filintalar gurubundanda dürbün sıfırlamasını öğrenirsem dahada mutlu olacağım. buarada bugün sumatra 500 de aldım. onunda dürbün ayarı var:)

    • Official Post

    Mustafa abi oraya pellet nasıl gidiyor?


    Şarjörde mermi varken, farkında olmadan manuel bir kaç defa namluya pelet sürülüyor, ilk bir iki tanesi namludan çıkabilirken en arkadan gelen namlu önü genleşme odasında sarhoşlayıp doğru deliği bulamayabiliyor ve en yakın deliğe yöneliyor, sonuç olarak istenmeyen oluyor. ;grin;


  • Şarjörde mermi varken, farkında olmadan manuel bir kaç defa namluya pelet sürülüyor, ilk bir iki tanesi namludan çıkabilirken en arkadan gelen namlu önü genleşme odasında sarhoşlayıp doğru deliği bulamayabiliyor ve en yakın deliğe yöneliyor, sonuç olarak istenmeyen oluyor. ;grin;


    Bu kadar güzel anlatılamazdı. Harika benzetme :D
    Olur ilerde Revo alirsam aklımda olsun :rolleyes:

    ;kovboys; mr.ice
    Çerkezköy Havalı Team


    FX Gladiator DA 0.22 + Nikko Stirling Nighteater 8-32x60 IR
    Zoraki HP01 0.177 + Laser Pointer