Webley Patriot Soru

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar uzun süredir patriot hakında açılan konuları takip ediyorum.Sonunda bende patriot almaya karar verdim.Ama patriot kullananlara bir sorum olacak.Ben en son mod 125 kullandım çok güçlü bir tüfek fakat atış yaparken çok sarsıntı yaptığı için sattım.Şimdi patriot almak istiyorum.Patriotta çok güçlü bir tüfek.Patriotta atış yapatken sarsıntı(tepme) olayı nasıl ? Desteksiz ve dürbünsüz uzun mesafe atış performası nasıl?
    Beni bu konuda bilgilendirirseniz Patriot grubuna bir kişi daha katılmış olacak......

    AT44-W 5.5mm(Tekli)+Optima 3*12*44 AOE :D :D :D

  • benim ikisinide deneme fırsatım oldu bana göre yarı yarıya
    125 2 tepiyorsa patriot 1 tepiyor ve patriot daha tok tepiyor yani titreşimi daha az
    bana göre böyle
    ama co2, pnömatik , pcp lere göre de top gibi tepiyor
    mod 125 i sırf tepmesinden dolayı sattıysan patriotu önermem cfx gibi silahlara bakderim

    korfezteam.png

  • uzun mesafe atışları içinse sizi 70-80 metreden çok rahat tatmin edeceğini söyleyebilrim. tabi ağır pelletlerle

    webley patriot 5.5

  • sattıgım mod 125 ilk çıkan versiyondandı.hem çok tepiyor hemde atış isabet tutarlılığı çok azdı.üstelik yarım kutu pellet atmadan kundagın yan tarafındaki vidalar gevseme yaptı.bende sattım.
    patriot hoşuma gitti açıkçası.eğer desteksiz atışlarda tüfeğin tepmesi isabetlilik oranını fazla etkilemiyorsa patriot alayı düşünüyom.bi de patriotun kundagındaki vidalar nasıl?sağlam mı?

    AT44-W 5.5mm(Tekli)+Optima 3*12*44 AOE :D :D :D

  • vidaları pek sağlam değil 10-20 atışta baya gevşiyor.
    enteresan bir şeyde vidalar gevşek iken daha tok bir ses çıkarıyor vidaları sıktığımda ise bayağı bi çınlama sesi geliyor mekanizmadan.

  • tepmesine gelince mod125 e göre biraz daha az tüfeğine iyi derecede alışırsan arkadaşımızın dediği gibi 70 80 metre vurabilirsin daha üstünüde vurabilirsin o yapacağın atış yöntemine bağlı...vidalarına gelince maalsef gevşeme yapıyor gez vidasıda öyle ben şimdilik teflon sardım sorun yok şuan için..keşke vida yuvasındaki yivi ters diş yapsalarmış o zaman kolay kolay gevşeme olmuyor...ama bu sorun hatsanın bazı modellerinde de oluyor...güçlü tüfek almak istiyorsan bu nada katlanmak gerek kanımca..patriotun hiç bir yerinde plastik aksam olmayışı beni yeterince kendine hayran bırakıyor gerçek tüfek gibi yani

  • evet güçlü bir tüfek istiyorum.patriot benim istediğim tarzda bir tüfek ama bu vida olayı canımı sıktı.daha önce hatsanın farklı 5 modelini kullandım bu modellerin hepsinde vidanın gevseme ve yalama yapma olayından dolayı bıkkınlık gelmişti.şimdi güçlü bir tüfek olarak patritu düşünüyom ama sonra pişman olmaktan korkuyom.
    bu vida olayı konusunda değişik bir çözüm yolu bile yok mu? mesala daha sağlam vidalar alıp taksam çözüm sağlar mı?veya başka bir aparat takma gibi bir çözüm olabilir mi?

    AT44-W 5.5mm(Tekli)+Optima 3*12*44 AOE :D :D :D

  • gevşeyen kundak vida yataklarına çok az silikon sıkılarak bu vidalar yerine sıkılsa. silikon en fazla 24 saatte kurur. kurumadan sonra tüfek kullanılsa sorun ortadan kalkar gibi geliyor bana. loc tite gibi sert olmaz yeterli güç harcağınızda sökülebilir iz veya kalıntı bırakmaz diye düşünüyorum. silikon rengi şeffaf olacak. beyaz değil. tüfekteki titreşimlerin silikonlu vidalaları sökemeyeceği kanısındayım.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    webley patriot 5.5

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen drezin ().

  • arkadaşım bu vida gevşeme olayını kafana tak ma kafandaki tek sorun bu kaldysa hemen patriot sıparişi ver..arkadaşımın da dediği gibi şeffav silikonda işini görür ancak iyi donması gerek yani kauçuk gibi olması lazım sonra kullanmaya başlarsın..bende teflon bant uyguladım şuana kadar gevşeme olmadı

  • evet bu silikon fikri kafama yattı.ne kadar dayanır bilmiyom ama faydası olur diye düşünüyom.
    fikir için teşekkür ederim....

    AT44-W 5.5mm(Tekli)+Optima 3*12*44 AOE :D :D :D