remington summit ,22 hakkında yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba ben ugur.Remingto summıt ,22 havalı tüfek almak istiyorum. kullanan ve bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorum.tesekkurler

  • neden özellikle remington summit bi sebebi var mı? çünkü yarı fiyatına aynı performansı alabileceğin silahlar da var.

  • Öncelikle arpacık sistemi istemiyorum namlusu digerlerine gore daha uzun, tüfek oldukça hafif vs.senin onerin nerdir?

  • stoeger x20sup ve combo modellerine bakabilirsin. gamo shadow ve viper serisi de oldukca hafiftir. illa crossman diyosan nitro venom serisi ne de bakabilirsin oldukça hafif ve tepmesizler yaylılardan farklı bi sistemle çalışıyorlar. forumda nitro sistem diye aratırsan bişiler bulursun.


    bu saydıklarımın hepsi arpacıksız ve summit ten hatrı sayılır derece daha ucuzlar. ama summit te güzel tüfek. kafanı karıştırayım azıcık. biz çok çektik sen de çek :)

  • bn kafayı yedım zaten her modele baktım bizzat tufeklerı denıyorum gamonun o modellerıne baktım atıs yaptım bir tek remınngton bulamadım ondan sonra kararımı verecem hangısını alayım dıye yorumların için tesekkurler

  • remington summıt ,22 650 tl ye buldum bn çin malı değil.bozkurt avda.normal fıyatı dığer sitelerde 1000 tl cıvarında bu sitenın sahıbıyle gorustum pesın 650 ye bırakırım dedı.nitro venom da aynı fıyat şimdi hangısını secersın sence hangısı iyi

  • 650ye bulduysan fiyatı uygun. ahşap kundaklı tavsiye etmem şahsen ama elime alıp incelemediğim için kundak kalitesi hakkında bişey söylemem doğru olmaz. yanında 3-9x40 dürbünle geliyor o da bi artı. summit i çok fazla kullanıp paylaşım yapan yok. o yuzden biraz muammalı bir tüfek. ama kalitesiz bir mal olmadığı belli. satın aldığın yer herhangi bi arıza durumunda malının arkasında duruyorsa gönül rahatlığıyla alınabilir bence.

  • Asla ama asla almayın , bu kadar dandik bir tüfeğe 2 sene önce 800 TL verip te alan kafamı kırsınlar. Kesinlikle nitro piston olmayan hiçbir crosman-remington-benjamin ürününü almayın.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Asla ama asla almayın , bu kadar dandik bir tüfeğe 2 sene önce 800 TL verip te alan kafamı kırsınlar. Kesinlikle nitro piston olmayan hiçbir crosman-remington-benjamin ürününü almayın.



    bak işte kullanan birisinin yorumu..bence kesinlikle onu dinlemen daha mantıklı :)

  • Asla ama asla almayın , bu kadar dandik bir tüfeğe 2 sene önce 800 TL verip te alan kafamı kırsınlar. Kesinlikle nitro piston olmayan hiçbir crosman-remington-benjamin ürününü almayın.


    nitro venom hakkında bilgin var mı yada önere bileceğin bir tüfek var mı?

  • Ben yaylı sevsem Nitro venom veya Gamo IGT shadow alırdım . Yay yerine gas-ram (sıkıştırılmış hava pistonu) kullanıldığı için uzun süreler kurulu bırakabilirsiniz , yay gibi deforme olmaz , kırılmaz veya kırılmaz .
    Ek olarak kanıtlanmış bir şekilde hem tepmeyi ve sesi azaltır , gücü artırır. Namlu kalitesi olarak Gamonun namlusuna baktığında PCP namlusu gibi temizdi ama Crosman Nitro venoma birşey diyemiyorum , Crosman tüfekler bayağa bir süredir Çinde üretiliyor , ama Namlu ABD de çekildiyse kaliteli olabilir . Siz bir araştırın youtube a girip videoları izleyin , arada 150-200 TL lik bir fark var. Hızları aşağı yukarı aynı.


    http://www.youtube.com/watch?v=OQ1JKN6gedU Nitro venom yorumu


    http://www.youtube.com/watch?v=dtuLSWlqPNQ Gamo IGT


    http://www.youtube.com/watch?v=cHFA_Y0g8qQ Gamo IGT dürbünden tepme videosu
    Gamo daha bir estetik duruyor.


    ;tacli#

    filinta


    dulce bellum inexpertis

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen Weihraucher ().

  • remington un kendisinin havalıtüfek ürettiğini hiç sanmıyorum. mesela winchester 2100 oldu airmaster. yani kendi adına birilerine ürettiriyor. hatta yerli malı bile olabilir :) buda demek oluyorki ismine kanıp aldanmamak lazım. deneyip görerek bir weihrauch (mesela hw80 pazarlık peşin derken 900 e bulunur) alınabilir daha akıllıca olur. remington un isabeti pek iç açıcı gelmedi bana ayrıca.


    http://www.youtube.com/watch?v=f56qFaS23Ck

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen xray ().

  • Merhaba,


    Ben de geçen hafta remington Summit .22 cal aldım. Şuan kullanıyorum. GErçekten çok başarılı bir tüfek. İstediğin görüntü, test yada bilgi varsa özelden paylaşabilirim.


    Sayg.

    Tüfek:
    Hatsan Bt 65 Sb .22 cal
    Remington Summit .22 cal
    Tabanca:
    Colt Special Combat 4.5 mm