retay troy 100x nasıl bir tüfektir?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar malum sitede bu tüfekte gözüme bolca çarpıyor, fiyatı güzel ve çıkış hızı yüksek,sabit namlu, görüntüde var, kullanan varmıdır yada bilgisi olan?

  • pek tavsiye edilmediğini öğrendim, internette 3-5 tane konusu var, gücü iyi imiş, ama tüfeğin kalitesinden herkes fena bahsediyor , o paraya mod 99 al diyor herkes, şu silahın kasasını alıp mod99 special yapsalar 400-500 liraya elini salladığına satar bu hatsan, demekki adam gibi yaylı 400 lira arkadaş,ucuzu ya güçsüz,ya isabetsiz

  • :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

  • tek kelime berbat bir tüfektir hatta fabrikadan bir temsilci diğer forumda bir kaç yazı yazmıştı sonradan kendisi kayboldu olsun kendi kaybeder ben kaptırmatör avbayilerine kızıyorum yazık 200 metreden inek bile öldürür cinsinden boşa atış bak lan nasıl hava çıkarıyor diyerek gazlıyorlar.

    smith wesson 5906-
    safirt14
    -zoraki925 otomatik
    -crosman 760 177
    blow auto 92
    blow crazy auto.
    blow desert tiger
    hatsan torpeedo 25
    hatsan mod 25 supercharger 177

  • tek kelime berbat bir tüfektir hatta fabrikadan bir temsilci diğer forumda bir kaç yazı yazmıştı sonradan kendisi kayboldu olsun kendi kaybeder ben kaptırmatör avbayilerine kızıyorum yazık 200 metreden inek bile öldürür cinsinden boşa atış bak lan nasıl hava çıkarıyor diyerek gazlıyorlar.


    + :thumbup: :thumbup: :thumbup: başkasının ürettiği malı satmak için ne yalanlar söylüyorlar tabi işi bilen yemiyor ama hobiye yeni başlayanın canı yanıyor.

    FX Dreamline Compackt 5,5 mm + zeiss 5*25*50 ffp satılık

    kral puncher np01 5,5mm + leapers 3-12*44 mini swat mildot satılık

    reximex tormenta 5.5 mm + tac vektor 4-16*50 sf satılık

    kral mortal 5,5 + tac vektör sentinel 4-15x50 e-sf satılık

  • Retay 100x için pek iç açıcı şeyler yazılı değil alan ve memnun olanda sanırım yok.Sen yinede alacaksan alttan kurmalı başka modellere yönel en azından 100 tl daha para koy üstüne kaliteli uzun yıllar gidecek havalı al ,acele etme bu konuda sonunda hüsran olmak var derim .


    Av bayisi konusunda gördüğüm olayı yazıyorum ;


    Dükkana girdim bir havalıyı inceliyorum .İçeri birisi girdi bizim oğlana havalı tüfek alıcam bilader dedi .Malum anlamıyor adam ordan en dandik bir havalı çıkardı.Öve öve bitiremedi adama bende tabi bakıyorum 100 liralık tüfek ne olabilirki daha sonrasında tüfeğin üstünde iple bağlanmış etiket var üstündede kocaman harflerle lütfen boş iken kurup tetik düşürmeyiniz yazıyor ama oda ne bir adam kırıyor namluyu bir satıcı pat çat patlatıyorlar dükkanda sonra bende koşarak uzaklaştım .Yani, diyeceğim kutusunda değilse tüfek alınmamalı o raflardaki tüfekler aylarca boşa sıkılıyor .

  • sanırım 300-400 lira aralıgında en güzel tüfek webley patrıot...

    AirArms S510 Extra Fac
    Hawke Sidewender 6x24x56 20x
    İnterspro 300 bar + Wrangler