atv motorsiklet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • atv motorsikletler hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar bizleri bilgilendirseler sevinirim arazi kabiliyetleri hakkında özellikle birde uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir model varmı uygun fiyat derken 2000-5000 ytl arası

    diana mod 460 magnum 22. barska 6x24x42


    crosman pumpmaster 1077 tasco 3x9x50


    walter cp 88
    steyr hunting 5
    walter lever action

  • arkadaşım benim bildiğim kadar piyasadaki senin dediğin fiyatlar icerisinde olan 0 fiyat atvler cin malı ve 2 ceker. ikinci el diyosan marka olarak bombardian yamaha olabilir.ama temizini bulman lazım buda sana 5 ila 9 milyara patlıyabilir.ama dediğim gibi senin söylediğin fiyatlara 2 ceker alabilirsin.

    Hainlere verecek canımız cok ama toprağımız YOK...


    BERETTA Px4 STORM F 9mm
    M4 MARINE (AEG Airsoft)


    ;tufey#egeteam.png ;tufey#

  • Bende 150 cc mondıal endro var yamahanın yerini tutmaz tabi ama memnunum motorumdan daha önce honda titan aldım ama endro ayrı bir zevk ,ekonomi motorsiklet binicisi için seçenekleri belirliyor ama ön -arka dişli ,zincir ,piston,kaliteliyağ,manifold,sibop ayarlarıydı debrej balatası değişimi ... gibi modifiyeler yaptım eh binince tad almaya başladım hani ,belki sizde hesaplı olsun derseniz uygun fiyatlı motorlarada bakın derim

  • Ben birkaç defa kullanma fırsatı buldum. Fakat kullandıklarım kiralıktı ve çok iyi aletler değildi. Bana sıkıntılı gelen özelliklerinin başında gaz ayarı geliyor. Eğer gaz mandalı yeterince hassas değilse sıkıntı çıkarıyor. Biraz gaz veriyorsun kımıldamıyor, biraz daha veriyorsun kımıldamıyor, biraz daha gaz verince yerinden fırlayıveriyor. Arazi şartlarında da bu sorun oluyor. Motosiklette debriyaj elinde olduğu için istediğin kavramayı yaptırabiliyorsun.


    İkinci sıkıntı veren konu da kullanılan balon lastikler. Hoplayıp zıplamaya pek meyilli oluyorlar. Yine arazi şartlarında özellikle ön lastiklerden birini sert çıkıntılara çarparsan hoplayıveriyor. Bu durumda hem gidon hakimiyeti gidiyor hem de gaz ayarı sorun oluyor.


    Hızlı girilen virajlarda da çok dengesiz. Şansın varsa kayıyor, şansın yoksa lastikler iyi tutunuyorsa viraj içindeki lastikler yerle temasını kaybedebiliyor.


    hareket halindeyken ya da dururken dahi kesinlikle ayakları yere koymamak gerekiyor. Bunu yaparsanız ayağınızın arka tekerleğin altına girmesi ihtimali var. Bir arkadaşım buna bizzat şahit olmuş. Adamcağızın ayağı bilekten kırılmış.


    Tabii bunların hepsi acemilikten de olabilir. Yine de ben kendimi üzerinde iyi hissetmedim. Bu arada on yıllık motosiklet kullanıcısıyım. ATVlerin kullanım tekniğini çok farklı.


    Türkiye şartlarında alınır mı derseniz ben de bilinen markaları tavsiye edeceğim. Bu tür az sayıda satılan ve kullanılan araçlarda servis ve parça anlamında güvendiğiniz markaları tercih edin. Yoksa koca bir yaz mevsimini parça bekleyerek geçirmeniz işten bile değil.

  • bu gün posta gazetesinde gördüm kanuni nin atv sini 2999 ytl 175 ytl başlıyan taksitler var diyor

  • Atv diyince dört çeker olması şart ben iki çekerlere ben atv demiyorum , olsa olsa modifiye edilmiş çim biçme makinası olur onlardan. çin mallarına gelince herşeyi ofsayt.


    bir iki markaya baktım ama hobi amaçlı bineyim üzerine 15 km hızı geçmeden takılayım derseniz okey, ama biraz atraksiyon yapayım dedinizmi hapı yuttunuz zira 20 km hızla ble viraj alamadım ben,

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • yukarıda da yazdığım gibi +1 de serdarhavsut a katılıyorum.3 milyara 4x4 hayatta bulamazsın.o kanuni 4 cekermi acaba sideprensi:?

    Hainlere verecek canımız cok ama toprağımız YOK...


    BERETTA Px4 STORM F 9mm
    M4 MARINE (AEG Airsoft)


    ;tufey#egeteam.png ;tufey#

  • ;lol;

    Hainlere verecek canımız cok ama toprağımız YOK...


    BERETTA Px4 STORM F 9mm
    M4 MARINE (AEG Airsoft)


    ;tufey#egeteam.png ;tufey#

  • detaylı bakmadım kardeş sadece resmine ve fiyatına baktım yanlış hatırlamıyorsamda detaylı bir açıklama görmedim motor resminin yanında sadece fiyat yazıyordu yanılmıyorsam ½bay£bay`;

  • 2 çeker veya 4 çeker olması kullanım amacınıza da bağlı arkadaşlar. Örneğin Yamaha'nın Türkiye'de satılan en güçlü modelleri bile zincir tahrikli iki çeker. Bence motorun 2 zamanlı veya 4 zamanlı olması daha önemli. Kanuni de 2 çekerli ve 2 zamanlı motor kullanıyor.

  • ben bir kere kullanmıstım 3-4 sene evel yogun karda.


    tekerden yuksek kar vardı ve hiç bir sekilde kara saplanıp hareketsiz kalmadı. sanırım sebebi 4*4 olmasıydı, eger 4*2 olsaydı sanırım saplanırdı.
    2 saat boyunca kullandım ve hala tadı damagımdadır :D


    camur kar olmayacaksa 4*2 yeterlidir sanırım ama obur turlu 4*4 tercih etmekte fayda var
    ayrıca virajlarda ekstra dikkat sarfetmek gerekli

  • atv ler hakkında kısaca bilgi vereyim bunların en iyileri canam diye bilinen eski adı bombardier olan ve polaris markasıyla bilinen atv lerdir çünki bu iki firma atv konusunda uzmanlaşmıştır. bu firmaların atv lerinden alabilirsen al .biraz pahalıdır ama 4x4 leri özellikle mükemmeldir. diyer firmalarında yamaha ve kavasaki çok iyi ürünleri vardır ama canam ve polaris gibi olmaz.
    birde bizim yerli firmamız olan kanuni nin ürettiği modeller var bir tanesi 2 çeker diyeride 4x4 diye biliyorum ama. çok stabil ve dengeli değiller 20 km hızla bile virajlarda sorun çıkarabilirler fakat dediğin fiyatlara yalnızca kanuni alabilirsin. birde kuru çeşmede 2. el atv satan bir yer var ama polaris belki üzerine biraz daha para koyup iyi bi ikinci el 4x4 zor ama alabilirsin. saygılarla ;kffx;

    hamdım piştim yandım oldum.