En ucuz PCP nedir?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ustalar bu PCP işi nedir? En ucuz PCP ne ve kaç ytl? Ayrıca tüpleri ne kadar gidiyor. Bazı CO2 li tabancalara baktım 1 tüp 60 atış diyor. Tüfeklerde bu atış miktarı ne kadar ve nasıl dolduruluyor? Yani tabancadaki gibi hazırmı pompayla doldurulanlardan mı?

    Torun K-101 Magnum 5.5mm


    korfezteam.png

  • slm.bende bu işlerde yeniyim.ama okuduklarıma göre en ucuz pcp webley raider.pcplerin tüpünü doldurmanın iki yolu var.birisi scube tüp (dalgıc tüpü) bir digeri ise pompası.scube tüpte direk tüfege baglıyosun doluyor.ama pompada biras güc harcıyon.scube tüpü de bitince doldurtabilecegin yerler var.ama kac paraya dolduruyolar bilmiyorum.benim bildigim bu kadar.ustalar kapsamlı bir anlatım yaparlar.herkeze iyi akşamlar

    Webley Patriot I.Nesil 22 cal m;s,S
    Webley Stingray II.Nesil 177cal + Optima 3-9x44E ;tufey#


    www.enfarklisi.com


    0 RH (+)

  • Cevap için sağol. Demekki tüfekteki hazır tüp değil, içinde. Sadece doldurma yöntemi farklı. Ben bu iyi oldu. Çünkü diğer türlü daha masraflı olur 60 atışta 1 tüp.

    Torun K-101 Magnum 5.5mm


    korfezteam.png

  • evet.hatta bazı ustalarımız 12 ltlik dalış tüpünü arabaya koyup direk tüfege hortum cekiyolar, saatlerce atış yapıyolar ;şrofls;. ayrıca bunların hepsi sabit degil.tüfekten tüfege degişiyo.istiyosan tüpe uzatma da takabiliyomuşsun.yani co2lerdeki gibi şu kadarlık die bişey yok

    Webley Patriot I.Nesil 22 cal m;s,S
    Webley Stingray II.Nesil 177cal + Optima 3-9x44E ;tufey#


    www.enfarklisi.com


    0 RH (+)

  • Merhaba Arkadaşlar,


    Öncelikle sizlere küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ustalarımız sadece bilgi ve tecrübelerini yazmıyorlar. Bu bilgi ve tecrübelerini Türkçemizi ellerinden geldiği kadar güzel kullanarak, imlaya ve noktalama işaretlerine dikkat ederek, yazılarının daha net anlaşılabilmesi için yazıyorlar. Bizler de orta jenarasyon bunlara dikkat etmeye çalışıyoruz ve siz gençlerin de Türkçemize bizlerden daha fazla sahip çıkmanızı bekliyoruz.


    Gelelim sorularınıza. Bende bu işe ilk başlarken direk soru sormaktansa, araştırma ve geçmişte yazılan yazıları okuyarak bilgi sahibi olma yoluna gittim ve halen daha öyle yapmaya çalışıyorum. Dilerseniz geçmiş yazıları önce bir okuyun ve bu yazılarda bulamadığınız cevapları yeniden gündeme getirin. Böylece araştırarak bilgileri hem daha iyi sindirir, hemde zamandan kazanmış olursunuz.

  • Ambrosia arkadaşıma içten katılıyorum.
    Forumların esas özelliği muhakkak ki bilgi paylaşmak ve öğrenmek-öğretmek. Ancak diğer ve belki de en önemli tarafı, bir bilgi haznesi oluşturmak. Yeni katılan tüm arkadaşlarımızdan biraz daha sabırlı başlayıp bu bilgi haznesinin içinde az zaman harcayıp araştırma yapmalarını rica ediyorum. Unutmayın ki sizler soruyu ilk defa soruyorsunuz ama cevaplayacak olanlar belki on kereden fazla aynı cevabı yazmışlardır.
    Başlıklarımız oldukça net: neyin nerede aranacağı ortada.
    Dilimiz konusunda da daha dikkatli olmamız gelecek kuşaklar için çok gerekli. İletişimi doğru kurabilmek öncelikle düzgün konuşmaya ve yazmaya bağlı.
    Sevgiler.

    S&W 686-6

  • +1 katılıyorum , ama sanırım sevgili kardeşlerimizde bu zehiri yavaş yavaş bünyeye almaya başlamışlar ;kihhik, , onunda heyacanıyla olsa gerek konu açmış ve sorularını yöneltmişler g;$i

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Bana kalırsa ; Arkadaşlar Türkiye den ve hali ile Türkiye de satışta olan veya satışa çıkacak tüfekleri sormak istediler. Sonuçta yurtdışından tüfek getirmenin problemleri ve zorluklarını hatta imkansızlığı defalarca konuşuldu.


    Ayrıca vermiş olduğunuz linkteki tüfekler CO2, PCP değil.

  • 99⬠mu, öyle yazıyor galiba. Ama nerden bulcaz. Ben fazla yer bilmiyorum hilalavda da PCP yok.

    Torun K-101 Magnum 5.5mm


    korfezteam.png

  • bundan daha ucuzları var o sitede ama getirtmesi problem yaratabilir..sen biraz bekle haziran da yanılmıyorsam mustafa abi bam marka pcp tüfekleri satışa sunacak.gördüğüm kadarı ile şuan en hesaplı bu tüfek olacak..webley raıder da var ama bizim güney av maşşallah 150 ytl daha koymuş tüfeğin üstüne X(

  • Arkadaşlar raiderler artık lothar walther namlu ile satılmıyor.hatsan kendi namlusunu takmış.