niye herkes 5.5 kullanıyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ben 5.5 mm bir yayli kullanicisiyim, silahim gamo black fusion , gucu gayet yeterli, bundan once kullandigim mod 99 5.5 da gucsuz kaliyordu, sıkıldım ve hemen satip gamoyu aldim cok memnunum

  • Arkadasla ben mod 99 alicam bugun herkes 5.5 diyor. Siz nedersiniz kalibre hakkinda. 5.5 la 70 80 mtre sikintisiz kullanabilirmiyim? Cok uzaklar degil benim amacim 70 80 mtre kafi

  • X20 kullanıcısı olarak 5.5 kalibreden gayet memnunum. Uzun mesafelerde düşme fazla olsa da, tüfeği ve peleti iyice tanıdıktan sonra güzel sonuçlar almak mümkün.

  • Biraz da toplumsal bir mesele, atasözümüz bile var : Öküzün büyük olsun da isterse çekmesin :)

    - Hatsan Mod60 SAS 5.5 mm
    - Unique BCF 66 7.65 mm
    - Şahin 2000 Light 9x19 mm

  • bende ilk tüfeğimi alırken satıcıya sorduğumda abi 5.5 mm al gerisini boşver demişti..

    ÖZGÜR ÖRNEK
    BT65-SB-W_LW

  • 4,5 diyorum başka birsey demiyorum yaylı tüfek ise şayet 130 metrede mod 125 im üzerinde 4,5 namlu varken rahat şişe kırıyordum.


    ayrıca ekonomiktir ve isabeti daha iyidir diyebileceğim çünki pelletin namluyu terketme süresi daha kısa olduğu için atıcı hatalarını ve tepmeyi daha fazla tolore edecektir. Gerisi de zevkine kalmış kişinin yıllardır konuşuluyor bu konular ama hala bir orta yol bulunamadıysa pek de üstünde durmaya lüzüm yok hangisi keyif veriyorsa o alınır.