Karga aptal diyenler,Bir bakın !

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • Evet ben buna bakmıştım süper ya hatta bir video var cevizi alıyor kırmızı işıkta yola koyuyor yeşilde arbalar cevizi parçalıyor kırmızı yanınca tekrar alıyor durun ve seyredin....
    BGPGknpq3e0&feature

  • Çocukluğumda gözlemlerdim: bulduğu cevizin kabuğunu kırmak için yükselir aşağı bırakır. Toprağa gelirse tekrar alır, gene yükselir arazideki kayalık yerin tam düşeyine gelince bırakır ve kabuğunu kırardı.

    S&W 686-6

  • Şaşırdım yahu,yani şimdi şakiri izleyen arkadaşlarda düşündüğümü mü düşünecek acaba ?

  • Kargalar çok zeki hayvanlardır, belkide en zeki kuşlardır. Bir belgeselde gördüm kafese kapatılmış bir karga (veya kuzgundu) sahibi gidince gagasıylaaçık olan asma kilidi çevirip kafesin kapısını açıyor geziyor geliyor ve tekrar kapıyı kapatıp asma kilidi önceki konumuna getiriyor.

  • videoları görünce aklıma bi anım geldi. edirne kapıkule arası demiryolu güzergahında çok sayıda ceviz ağacı vardır. bi gün edirne garda yürürken yanıma küt diye bişey düştü. karga elektirik direğinin tepesinden cevizi perona atmış kırılsın diye, bende aldım cevizi yerden kırdım taşın üstünde karganın bakışları arasında afiyetle yedim oda bana baktı ;kihhik,

    webley patriot 5.5

  • kargalar yada kuşların çoğu en akıllı hayvanlardır. yani şempaze yada yunuslardan daha akıllıdırlar. bir guguk kuşu türü yemine ulaşabilmek için 9 değişik problemiçözmek zorunda kalıyordu ve çözüyordu.

    hamdım piştim yandım oldum.