stoeger x20 suppressor kundak oynuyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • öncelikle herkese merhaba.forumda günlerce araştırıp aldığım stoeger tüfeğimi büyük bir heycanla 1 ay önce alıp atışlara başladım ilk başlarda isabetler tutarsızdı diesel etkisi yapıyodur ondandır dedim. 2-3 paket pellet'ten sonra gene aynısı olunca foruma danıştım ve bir dampa ayak aldım gene tutarsızlık yapınca tüfeği biraz kurcaladım ve kundağın yukarı aşağı oynadığını fark ettim servis vs hakkında hiç bir fikrim yok yardım edebilirmisiniz teşkekkürler.

    • Official Post

    vidaları sıkmayı deneyin olmazsa yerine uygun şekilde daha güzel vidaları takabilrsiniz.
    geçen hafta ben tornacıda 3 tane güzel vida çektirdim aynı durum bendede oldu.
    ayarım bozulmaya başlayınca anladım. sorun kalktı.

    agt agtagt

  • cevaplarınız için teşekkürler vidalardan kastınız öndeki namlunun kırma bölümündeki 2 vida ise onları kontrol ettim gene aynı sorunu yaşadım bi servisi arayayım. cemal abi her soruma cevap verdin sana ayriyetten minnet duyuyorum g;$i

  • Bir vida da tetik kısmında var. Tetik köprüsünde ki delik kısımdan tornavida ile ulaşabilirsin.

  • Tetik korumasının orda da bir vida var.Eğer onu da sıktığın halde oynama geçmiyorsa o zaman servisi ara.Bir de her atışdan döndükten sonra vidaları kontrol etmeyi unutma..

    Diana Mod 52 - Yatagun Dampa - Diana 4-16 AO