Hatsan mod125 th AirGunTürk de sıfırlayabilecek biri varmı????

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında bayadır takip ediyorumdum ama yeni üye oldum bir hata yapıp mod 125 aldım sonra o hatamı düzelteyim deyip üstüne birde mod 85 aldım , baktımki hata bir ken iki oldu bu tüfeklerle dürbünlü dürbünsüz atış yapmak ölüm , gene mod 85 125 e oranla iyi ama mesafe azıcık uzasın mesela 50 mt olsun, zulum onda da başlıyor.Bu tüfeklerle lgili bircok yazı okudum;atışlarımı destekli yapıyorum ve izbandut gibi olmasamda kuvvetli adamımdır tufeğide olabildigince kuvvetle sabitliyorum ama sonuçlar tatmin etmiyor.50 mt de gazoz kapagını vurmak 125 için okadar zor bir zanaat olmasa gerek cunki mod 80 le ıslık çalaçala vuruyorum.Mod 125 e geldimi terler boşalıyor benden yarım kutu pelet bitiyor kollar uyusuyor sınır tavan yapıyor ama hedef halen vurulamamış vaziyette karsımda durmuş bana sırıtıyor...
    Benimderdim görüldüğü üzere dağlardan böyük kardeşler biri bana ben bu işi çözdüm şunu şöyle bunu böyle yap desin de şu tüfeği birsonraki atışımda parçalamak ve yeni tüfek arayısına girmek zorundakalmıyayım..Bu arada Ankarada ikamet ediyorum getir kardeş suraya ben sorununa yardımcı olurum diyen bir arkadaşım da cıkarsa oraya da getirebilirim.Yeterki çözülsünm sorun.Bu arada hatsana servise gitti ve yeni geldi tüfek ve hedef kagıdı dogru ise tam ortadan 5 kuruş u kaplıyacak kadar sıfırlamış görünüyorlardı.Ama tüfegin üstüne Tank flanmı oturttular 4*4 Jeep mi cıktı bilmiyorum nasıl sabitledilerse tam 12 den vurmuş ve 5 kuruşluk 4 peletlik gurupman yapmayaı becermişler.Bu aarada dampa ayakta var tüfeğimde..
    Yok kardeşim sen becerememişsin bana satarsan memnun olurum diyecek bir arkadaşta var ise herşeyi ile 250 tl ye veririm tüfeği... Ama birinci tercihim mücadele edip bişekilde bu tüfek başarılı bir tüfekmi yoksa abartılmış bir şehir efsanesimi onu görmek isterim.
    Sayygılarımlaa....

  • Mod 85le 1000 atış sonrası daha isabetli atışlar yapabilir, dürbün takabilirsiniz. Dampa dürbün ayağı kullanmayı da ihmal etmeyin.

    Hadi mod 85 rodajı tamamlasın onu koyduk kenara da 2000 pelet atmış olma ihtimali yüksek olan rodajını tamamlamış mod 125 sıniper a ne yapabilirim?Bu mod 125 evlat olsa çekilmez yaww..
    Bu arada öneriniz içinde ayriyetten teşekürler... :thumbup:

  • valla bu isi benden daha iyi bilenler ustadlar var ama bana sorarsan ikisinide sat duzgun bir yayli al Ilk basta bende ayni hatalara dustum sonra pcp ye gecis yaptim ama hala aklimda iyi bir yayli almak var

    Bir İbrahim kavgası...rocketlauncher.gif

  • 4 gün önce zoraki garip garip atış yapıyordu, üzerinde 3-9x40 dürbün var.4 zoom da kullandım. Namluya kutusunda gelen tel harbiyi çekip arkasından hafifyağlı bez sonra kuru bezle sildim. İnanılmaz atış yapmaya başladı sıfırladıktan sonra 12.7 metrede destekli şekilde sigara izmaritlerine (7 mm genişlik 1.5 cm boy) 5x5 atış yaptım isabet 25. ardından aynı mesafede sivri kürdanlara( kalınlık 2 mm) atış yaptım ilk üç kürdanı 5 atışta, ikinci üç kürdanı 4 atışta vurdu. Kullandığım pellet jsb ext. Jumbo rs13.43. bu pelletleri kullanmanızı öneririm. Mod 99 ve bu pelletle 50 metre 50 kr grupman yapan forumdaş var.

    Huğlu koop. 1989 superpoze 12 gauge
    Mke yavuz 16 compact TE05 series 9X19p
    Stoeger x20 suppressor + 4x32 stoeger
    Zoraki hp-01 light 5.5mm + bushnell 3-9x40
    Hammerli firehornet 4.5mm

  • Kardeş tüfeğin neydi mod 125 ise ben farklı bircok pellet denedim lakin gene sonuç değişmedi.Senin dediğin pellet i kullan madım ama onuda denerim zaten denemedik herhal bi o kaldı :)

  • hatsanın mod 125 serisi tam bir baş belası :) Orantısız bir güce sahipler.

    ZORAKİ ultra hp-01 (5.5 mm)
    HATSAN- at44 wx-10 long LW + UTG Leapers 6-24X50+ EVRENSEL bipod + medaratör + 6lt 300bar scuba
    HATSAN-mod 125 sniper + optima 3-9x44E + sports match dm60 dampa
    HATSAN-mod70 + optima 3-9x32
    HUSAN - Yarıotomatik Şarjörlü av Tüfeği ( 12 cal )
    SAFİR T14 Yarıotomatik Şarjörlü Av Tüfeği ( 36 cal ) + 1x30 Reddot

  • valla bu isi benden daha iyi bilenler ustadlar var ama bana sorarsan ikisinide sat duzgun bir yayli al Ilk basta bende ayni hatalara dustum sonra pcp ye gecis yaptim ama hala aklimda iyi bir yayli almak var

    valla bu isi benden daha iyi bilenler ustadlar var ama bana sorarsan ikisinide sat duzgun bir yayli al Ilk basta bende ayni hatalara dustum sonra pcp ye gecis yaptim ama hala aklimda iyi bir yayli almak var

    Ya bu iişi cok iyi bilen üstadları anlamak içinde onların dilini ilk öğrenmek deneyimlerine azda olsa ortak olmak gerekiyor bilmemm pelletin bilmem kaç gıramını sivrisini yuvarlağını kütünü bilmem kaç barmışta dürbünü şu markanın şu zumlusuymuşta vallahi bazen öyle yazılar okuyorumki adam bildiğinide unutuyor inan :)) Bir ata sözü derki , senin anlata bildiğin karşındakinin anladığı kadardır..:) E uzun lafın lafın kısası de bakem AT44 derdine deva oldumu ? Şimdi 100 mt den 1 lirayı kaplıyacak gurupman yapabiliyormusun ? Birde Diana Mod54 e nedersin yaylı bazında güzel tüfek diye duydum.Birde havalılarda yan urun taşıma derdi ve ekstra malzeme derdi varmış,bunlar cok sorun oluyormu hava tüpü almak bunu tasımak doldurmak pompayla doldurmak yedek parçaları pelletleri ? İnceden sana zahmet iki anlat bende öğreneyim diğer kullanıcılarada birinci elden bir paylasım olsun. :)
    Şimdiden yorumların için sağol saygılar sevgiler..

  • hatsanın mod 125 serisi tam bir baş belası :) Orantısız bir güce sahipler.

    Demekki benle aynı fikirde olan arkadaşlarımda var bak buna sevindim işte hayatta hazmedemediğim yegane şey başarısızlıkdır.Bende bende sorunvar diye hayıflanır dururdum .. Sağolasın demek tüfeğin kendinde bir sorun varmış , e bari sorunda hemfikiriz birde çözüme ortak ol bari , bana ya pcp ya yaylı öyle bir tüfek önerki kavradımmı kundağından , bastımmı tettiğinden , baktımmı dürbününden keyif alacağım hele hedef kağıdını görünce ağzım kulaklarıma varacak olsun. Fiyatıda 1000 tl yi geçmesin diycem demeye korkuyorum ,... :)

  • Mod125 değil zoraki hp01 pek alakaları yok.
    Bazen bu altler çok basit bi nedenden dolayı dengesizlik yapabiliyorlar. Ben namluyu tel fırçayla temizledim düzeldi, belki aynı sorun olabilir.

    Huğlu koop. 1989 superpoze 12 gauge
    Mke yavuz 16 compact TE05 series 9X19p
    Stoeger x20 suppressor + 4x32 stoeger
    Zoraki hp-01 light 5.5mm + bushnell 3-9x40
    Hammerli firehornet 4.5mm

  • Yok ondan değildir sanmıyorum tel fırça karetmez cunki bakımdan yeni geldi içi dısı tertemiz ve yağlıydı birde gurupman yapıp hedef kagııdınıda bana yollamışlar.

  • Demekki benle aynı fikirde olan arkadaşlarımda var bak buna sevindim işte hayatta hazmedemediğim yegane şey başarısızlıkdır.Bende bende sorunvar diye hayıflanır dururdum .. Sağolasın demek tüfeğin kendinde bir sorun varmış , e bari sorunda hemfikiriz birde çözüme ortak ol bari , bana ya pcp ya yaylı öyle bir tüfek önerki kavradımmı kundağından , bastımmı tettiğinden , baktımmı dürbününden keyif alacağım hele hedef kağıdını görünce ağzım kulaklarıma varacak olsun. Fiyatıda 1000 tl yi geçmesin diycem demeye korkuyorum ,... :)


    Mod125 genelde kullanıcısını uğraştıran bir tüfek, mod125 soktürüp yay ucu ağırlını çıkarırsanız dizginlenmiş bir tüfeğiniz olur. Bu işi tecrübeli birine ya da Yiba çarşısındaki tamircilere yaptırabilirsiniz. Tüfek ayar almadı diye hemen vazgeçmeyin, biraz uğraşın. Pcp olarak da Hatsan AT44 Tacticali tavsiye ederim. http://www.aksuav.com.tr/defau…mp;urun=1483#.UpJAa-ISOSo

  • bana kalırsa uğraşmayın satın gitsin orta güçte yaylı tüfek alın keyifle kullanın stoeger x20-hatsan mod 99-mod 85 vb. gibi

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Mod125 genelde kullanıcısını uğraştıran bir tüfek, mod125 soktürüp yay ucu ağırlını çıkarırsanız dizginlenmiş bir tüfeğiniz olur. Bu işi tecrübeli birine ya da Yiba çarşısındaki tamircilere yaptırabilirsiniz. Tüfek ayar almadı diye hemen vazgeçmeyin, biraz uğraşın. Pcp olarak da Hatsan AT44 Tacticali tavsiye ederim. http://www.aksuav.com.tr/defau…mp;urun=1483#.UpJAa-ISOSo

    Aslına bakarsan daha hatsan ın yanına bile yaklaşmak istemiyorum yerli malı destek olalım onu secelim bak adamlar iyi iş yapıp yurt dısına ihraç bile yapıyorlar diyoruz,sonra bi öğreniyoruz ki yurtdısına dha kaliteli gaz pistonlu güzel desenli birinci sınıf ahşaplı mal gönderim bizede yaylıları gagalıyorlar.Yok benim güvenim kalmadı onlara hatta bu mod 125 i de geri vermeyi düsündüm ama iade de yokmuş malesef.Neyse başka yaylı veya pcp önerin varmı ? 1000 tl yi gecemem cunki bu ara iki tüfeğe 600 tl para verdim 1500tl de başka tüfeğe verirsem Evhalkı o tüfekte sıfırlamayı kafamda yapar :)

  • bana kalırsa uğraşmayın satın gitsin orta güçte yaylı tüfek alın keyifle kullanın stoeger x20-hatsan mod 99-mod 85 vb. gibi

    Ya satmaya da içim el vermiyor biri sırf bütcesi olmadıgından üç kurusu bir araya getirip alıcak sonra binbir hayal kırıklıgıyla ona birde masraflar ederek ugrasıp duracak.Yada diyorum duvara asayım diğer tüfeklerin yanına dekoratif dursun soran olursa yediğim kazığın hatırası o neden saklıyorum bana tecrübe kazandırttı derim .. :) Ha birde bana Hatsan demeyin Allahınızı seveerseniz, hatsan altın kaplama tüfek satsa daha busaatten sonra almam.Ama servis hizmetine diyeceğim yok şahane, ama bende tamircilik oynamak için tüfek almadım atış yapmak için aldım.Ha servise angelina jolie yi koyarlarsa o başka.. ozaman servis cazip gelebilir..

  • 1000 tl fena rakam değil forumdan 2.el alman malı yaylı tüfekleri araştırın evladiyelik olur kalite konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Webley daha önce kullandıgınız bir tüfekmi ?
    Normal bir atıcı kaç metreden 1 tl boyutunda gurupman yapabilir?

    BİRDE BU TÜFEĞİN YANINDA GELEN DÜRBÜN NASIL ?




    Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.


    Lütfen Forum kurallarını okuyun

  • Aslına bakarsan daha hatsan ın yanına bile yaklaşmak istemiyorum yerli malı destek olalım onu secelim bak adamlar iyi iş yapıp yurt dısına ihraç bile yapıyorlar diyoruz,sonra bi öğreniyoruz ki yurtdısına dha kaliteli gaz pistonlu güzel desenli birinci sınıf ahşaplı mal gönderim bizede yaylıları gagalıyorlar.Yok benim güvenim kalmadı onlara hatta bu mod 125 i de geri vermeyi düsündüm ama iade de yokmuş malesef.Neyse başka yaylı veya pcp önerin varmı ? 1000 tl yi gecemem cunki bu ara iki tüfeğe 600 tl para verdim 1500tl de başka tüfeğe verirsem Evhalkı o tüfekte sıfırlamayı kafamda yapar


    Yay ucu ağırlığını çıkartırmak çok uğraştırmaz, tüfeği Hatsana gönderirsen fabrikasında da yapılabilir. PCP de teknik servis önemli olduğu için yerli öneriyorum. Mod125 dizginlenmesi zor bir tüfek ama bu yüzden tümden Hatsanı suçlamak doğru olmaz. İmzadaki Hatsanlardan memnunum.