Nicomedia (İzmit) Airgun Team

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 2.5 yıllık konuyu hortlattınız kimse atış yapmıyor galiba kocaelinde artık neyse bakalım belki buluşma filan olursa haberdar olalım ;tacli#

    İmza Felan Yok Barmak Bassam Olur Mu? ;,;-#hims

  • Türkiye'nin ilk havalı silah kulübü olan KOASK maalesef bizlere verilen bazı sözlerin tutulmaması üzerine aldığımız karar doğrultusunda kapatılmıştır.


    Kocaeli'de verdiği sözleri tutmak şöyle dursun, dün söylediğini bugün unutan bazı yöneticiler(!) sebebi ile faaliyetlerimizi kulüp-dernek adı altında devam ettirmenin bizlere ek külfet getireceği sonucuna vardık.


    Türkiye'de bir şekilde bir yerlere gelmiş beceriksiz yöneticilerin "ilgileniyormuş gibi gözükme" taktiklerine maalesef biz de kandık. kulüpleştik ve gördük ki biz işi ciddiye bindirip adımlar attıkça onlar başta verdikleri sözlerden ipe sapa gelmez sebepler öne sürerek vazgeçiyorlar.


    Bu arada yanlış anlaşılma olmaması açısından şunu da yazmalıyım: kendilerinden ayni veya nakdi hiçbir talebimiz olmadı! Sadece ve sadece güvenli biçimde atış yapabileceğimiz bir yer göstermelerini istedik.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • Kocaelide izmitte ve gölcükte buz pateni! sahası var.Kim ne zaman gidiyor bilmiyorum.
    İzmitte ve gölcükte 30a yakın av bayisi var.Kimse sormuyor bu kadar satış sonrası alanlar nerede kullanıyor.
    Düğün dernek ve çeşitli bahanelerle kuru sıkılar defalarca ateşlenir.Havalı tabanca göze batar.
    Büyük piknik alanlarında belediyelerin düzenlediği ateşli silahlarla müsabakalar yapılır,aynı yere havalı silahla atışa gideriz jandarma gelir.

  • Buluşma ile ilgili haber var mı arkadaşlar? yoksa yapıldı da benim mi haberim olmadı :)

  • Kocaeli'de aktif bir atıcı grubu varsa bende katılmak isterim. Yoksa bikaç arkadaşımla biz atıyoruz, ekibi büyütebilirz.

    Hatsan Mod 125 Sniper Vortex 5.5mm

    Kral Bigmax x 6.35mm