Bore sighter almayı düşünüyorum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • O aletle sadece kaba sıfırlama yapabilirsiniz..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • Bende almıştım ancak bir türlü deneme fırsatı bulamadım ancak videolarını izlediklerim yakın mesafelerde iyi sonuçlar alıyor ancak uzun mesafe ne olur bir fikrim yok

    At-44 Long Lw .22 + Hawke 6-24x50 mil-dot IR
    Drager 6 LT Scuba

  • Kaba derken nasıl yani bende almayı düşünüyorum ama nedir ne degildir artısı eksisi nedir bilmiyorum.


    eksisi olmayan bir alet zira fiyat olarakta ucuz ama ben turreti açıp click click ayarlamanın en hassas sonucu verdiğini düşünüyorum..boresighter ile tam olarak sıfırlama yapmak mümkün değil sadece pellet konusunda sarfiyatınızı azaltır o kadar..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • Ben alıyorum bakalım, yardımlarınız için teşekkürler


    kaba taslakta iş görür ince ayarı artık kendimiz yaparız kırmalıyla sabit tutmak zor oluyor

  • havalı silahlarda pek işe yaramıyor hatta hiç yaramıyor bizim pelletler dogru bir eksende hareket etmedıklerı ve hızla düştükleri için pek mantıklı değil ve pellet zten ucuz bir mühimmat bence atış yaparak sıfırlamak daha uygun ve keyıflı.

  • Kısa mesafelerde iş görür pellet nereden baksanız 50 metre bulur minimum düşüş bu kadar mesafede fazla pellet harcamadan is görür diye düşünüyorum

    At-44 Long Lw .22 + Hawke 6-24x50 mil-dot IR
    Drager 6 LT Scuba

  • halihazırda zaten silahlarımızı ayarırının kaçacagı yarım metre içinde diye varsayıyorum veya bir metre içerisinde kaldıkı lazerle de bu civarda toplarsınız ve ınce ayarı atış ile halledersınız diger bir konu ise merkeze tam sıfır odaklı montaj olması namlu ucuna aparatın eger crovn da en ufak bir çarpıklık felan soz konusu ise saçma sapan yerlere sıfırlama yapmanız kaçınılmaz havalı silaha uygun bir aparat değil ama alacagım deneyecegım dersenız sızın sahsı keyfınızdır.

  • Tüfeğinin namlu çıkış hızını biliyorsan chairgun programı ile ilk ve ikinci sıfır noktalarını bularak daha kolay sıfırlama yapabilirsin.


    Misal benim tüfeğim 16 grain i yaklaşık 930 fps ile atıyor. Bu durumda programa göre tüfeği 10 metreye sıfırlarsam aynı zamanda 50 metreye sıfırlamış oluyorum.


    Benzer şekilde 5 metreye sıfırlarsam aynı zamanda 100 metreye sıfırlamış oluyorum. Bu şekilde daha kolay sıfırlama yapabilirsin.

  • O programı hiç anlayamadım maalesef.


    Bugün dürbünsüz bayağı bir atış yaptım silah çok kuvvetli fakat %70'i boşa gitti pelletlerin tabi dürbün ayarını yapamadım artık bu cihazın gelmesini bekleyeceğiz

  • kardeşim geldi mi senin ki benimki hala gelmedi :)

    Çağatay


    Derya Meriva 12 Cal.m;s,S


    Beretta 92 FS 9x19 mm Parebellum £tabanxalı$


    Hatsan Mod 85 cal .220 - Optima 3-12x44 ;tufey#

  • yok dostum benimki de hala gelmedi, mesaj attım 3-4 gün içerisinde gelmez ise para iadesi yapacağını söyledi işin garip kısımı kargo takipte gözükmüyor