Arkadaşlar dün Stoeger Md3500 Y.Otomatik Av Tüfeği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Aldım yalnız kafamı karıştıran bir soru var şimdi bu tüfekle 24 grm mermi atarsam sorun mu olucak ? benim bildigim kadarıyla 89mm magnum fişek yatağıyla hemen hemen her fişeği atabilirim yanlış mı düşünüyorum acaba ?

    Hatsan Mod - 30


    AT-44 10 LONG BARREL


    Sig Sauer P-229(Zigzaver P-229) ;kovboys;


    UMAREX DESERT EAGLE Co2


    Weihrauch HW 100 ;tufey#


    Hatsan Escort Camo ;avci;


    Stoeger X50 Synthetic

  • hayırlısı olsun güle güle kullan.fjşek yatahının magnum 76 yada 89 olması 24 gr fişek atmakla alakası yok önemli olan bazı yarı oto matiklerin gramajlı fişek seçmesi.ama artık silah mekanizmaları o kadar süper olduki 10 yıl önceki silahlarla alakası kalmadı.yanlız ucuz fişeklerden kaçmalı 15 tl yerine 22 tl lik rc s4 gibi fişekler bıldırcın sezonunda yada trap atışında mükemmeller.

  • Bende M 2000 var beğenerek kullanıyorum. Zaten M 2000 Remington 11-87'nin yeni model (Recoil Action ve daha hafif) rakibi MD3500'de 1100'a benzer şekilde rakip. Her ikisi de Benellli sistemlerini kullanır. Şöyle ki Stoeger Beretta tarafından satın alındıktan sonra kendi adına yapmak istemediği tüm eski teknolojileri Stoeger adı altında ucuz bir marka olarak satmakta (Stoeger Couger F92 yerine çıkmakta)


    ama sizin sorduğunuz:
    24g ffişeği kullanmak için öncelikle tüfeğinizinbiraz alışması lazım. M3500'leri bilmiyorum açıkçası ama M2000'lerde atan var. 24g fişek zaten bitek trapta işinize yarar onu da otomatikle yapmak nekaar işinize yarar bilemeyeceğim...
    Tavsiyem şu:
    Alın 3-5 kutu fişek 32-34g falan gidin peşpeşe sıkın sonra 24g deneyin. Büyük ihtimal çalışır...


    Fişek tavsiyesi isterseniz eğer duruma göre değişir:
    genel amaçlı ucuz bir seçenek isterseniz kesinlikle tavsiye edeceğim marka MEcA.
    Tek kurşun (sakın choke'lu namluda denemeyin) yine MEcA
    şevrotin yine MEcA


    Ava gidecekseniz eğer bu sefer ne avına gideceğinize göre değişir. Ama yine de keklik avı dışında bu marka iş görür...


    Tabiki bu tavsiyem için şunu söyleyebilirim Federal, Hornady, Winchester gibi markalarla kıyaslanamaz bile bunlar... sadece ucuz bir çözüm okadar...

    Blaser R93 Professional .30-06 Springfield
    Browning New A5 12Ga 71cm
    Stoeger MD2000 12Ga 66/Slug Combo
    Wizard Arms Supervision-S 12Ga 66/Slug Combo
    Akus superpoze (coming soon)
    AT44 Long W-10 LW .22




    Başarılarda gururu yenmek, felaketlerde ümitsizliğe direnmek lazımdır...
    Mustafa Kemal ATATÜRK

  • Merhaba


    Arkadasim 24gr da atarsin 34 gr da atarsin bir sorun olmaz onemli olan hangi grami ne avinda kullanacagin mevsim faktorunude unutma derim.
    Kazasiz Belasiz atislar. RATSGELE:)

  • tüfekte kinetik sistem kullanıldığı için 24 gr da çalışmayabilir. bende 2000 modeli var ve kullanım klavuzunda 28 gr dan itibaren mühimmatla çalışır diyor. Fakat pratikte 24 gr fişekleri markadan markaya değişiklik göstermesine rağmen kullanabiliyorum. m3500 modeli 89 mm yatağa sahip ağır dolular için kaz ördek vs avlar için üretilmiş bir tüfek bu yüzden 24 gr fişek çalıştırıp çalıştırmaması tüfeğin değerlendirilmesi açısından çok doğru olmayacaktır.

  • 24 de attim m2000 le hemde omuza dayamadan mükemmel kinetiktir