Mod 125 Sniperla anlaşamadık gitti

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • tamam sağolun destekli deniyeceğim tüfeği satmayacağım zaten dürbünsüz ayar çeksem yeterli onu yakın mesafe için kullanacağım uzun mesafe içinde pcp inşallah

  • sen desteksizmi sıfırlamaya çalıştın bu zmana kadar ...en kısa zamanda destekli ve atış tekniklerine göre sıfırlı tüfeğini.gerisi gelir....bende 2. el alıyım bitane mod 125 sniper...kral safari magnumdan sıkıldımm.gerçi at 44 tacticaldan sıra gelirmi.ama yaylı farklı

    at 44 tactical optima 4x30 bushell dürbün hatsan pompa.......kral slug pompalı (red dot).........kral safari magum 5.5

  • arkadasim bir cok kez yazdım
    dolabimda ar6 sumatra500 hw90 at44 var gecen 2 gunluk bir kampa giderken mod125imi goturdum. mod125 yerine gore cok guzel ve zevk veren bir tufek at44den guclu ve tup pompa derdi yok gucun yettigi yere kadar at....

  • berksana sonuna katılıyorum yaylının yeri farklı.berksan istanbulun neresidensin

    at 44 tactical optima 4x30 bushell dürbün hatsan pompa.......kral slug pompalı (red dot).........kral safari magum 5.5

  • abi bende hatsan mod 125 sniper aldım alalı 2 hafta olmadı 1 kere atış sansım oldu 15 30 metre arası kulandıgım pellet atef marka kutusu 2lira desteksiz ayakta suntaya 20 25 tane atış yaptıp dışarıya kaçmadı ve bazen aynı yerden vurdugum oldu suntadan sonra a4 kagıda denedim a4 tede 10 15 atış yaptım hiç ıska olmadı ve aynı delikten 2 3 kez vurdugum oldu eger kagıt ve suntalar duruyosa resimleri çekip koymaya çalışırm sen atışları bide destekli dene olmadı bi fabrikaya gönder bi kaç konuda adam tüfeğin isabetsizliginden dolayı fabrikaya gönderiyo fabrikadan geldikten sonra hem kurması kolay oluyo ve hemde isabeti iyi olyo destekli atışlarındada isabetsiz olursa bi fabrikaya gönder derim
    Not: gez göz ile ayaktan desteksizdi atışlarım

    At44Wx10 Lw Webley Pompa.


    Ömer AŞUT


    Airgun Team Malatya..

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ast44 ().

  • Hatsan Mod125... Önce Mod125 kısmını ele alalım... Öncelikle ne yaptığını bilen bir atıcı ile tam destekli, tercihen kendi bipodu ile, 25mt de gez arpacık ile 5.52 ve 5.50 gibi saçma çapları ile deneyin. Her ikisinde de anlamlı bir grupman olmuyorsa, Namlu çapı ya çok boldur yada çok dardır.


    Burda Hatsan kısmı devreye giriyor. Kalite standartları üst seviyelerde olmadığı için, böyle isabetsiz namlunun 5.48 veya 5.55 gibi uç noktalarda olma ihtimali vardır. Namludan pellet leri geçirdiğinizde pellet ler traşlanıyorsa namlu çok dar, pellet baş kısmında yivset izi hiç yok ve eteklerde ise silik oluyorsa, çok boldur. Böyle ise Hatsan a yollayın, değiştirsinler.

  • Benim daha onceden açtığım bir konu vardı mod 125 mekanik sifirlama sorunu diye. Onuda okursan, benzer sorunlar yasadım daha önce. Bir sekilde namlu yamulmustu bende de. Fabrikaya gitti sonra düzeldi. Namluya takılan bipod yüzünden yamuldugunu düşünüyorum.selamlar.

  • teşekkürler arkadaşlar bilgiler için uygun bir zamanda atışa gidip dediklerinizi uygulayacağım yine başaramaz isem hatsana gönderirim belki modaratörü falan yamultmuşumdur yanlışlıkla

  • Bu arada mod125 at-44ten güçlü değildir atış yaparken öyle bi his verir sarsıntıdan dolayı ama at-44 gücü kısılmadıysa yaklaşık 2kat daha güçlüdür mod 125ten. Yanlış yönlenme olmaması açısından ekleyeyim dedim saygılar :)

    Crosman 2100 .177


    Crosman 1077 .177


    Webley&Scott Special Edition .22


    Torun m210 .22

  • Herkese merhabalar,


    Hatsan 125 Sniper ile ben de aranıza katılmış oldum. Aldığım ilk gün sıfırlama imkanı olmadığından arkadaşımla beraber öylesine yaklaşık 150 pellet atış yaptık.


    İkinci gün ise yine tam olmasa da (yatarak destekli), ayakta ve tufeği bir desteğe dayayarak kendimce sıfırlama yapmayı başardım.
    Askerde iken çok atış yaptığım ve yeni gelen acemileri oldukça fazla atışa götürüp sıfırlama yaptığımdan dolayı çok da zor olmadı.
    Yine de tam olarak, yani istediğim gibi sıfırlama yaptığımı söyleyemem.


    Umarım şu ortalıkda dolaşan grip salgını bir an önce bizleri terk eder ve güzel bir havada usulünce sıfırlamayı yeniden yaparım.


    İlk olarak tüfeği kurmak eziyet olarak gelse de, bir zaman sonra alıştım. Ancak akşamında kolumda güzel bir ağrı bana yadigar kaldı.
    Neredeyse piyade tüfeği kadar ağır olan bu tüfeği ayakta sabit tutmak çok zor, diğer atışlarda ise nefes kontrolünü doğru uygulamak gerekiyor.
    Yaptığım atışın fotoğrafını aşağıya ekliyorum, orada bir tane sola kaçmış bir atış var, bunda nefesimi ayarlayamadım ve
    zaten sert olan tetiği nefes verirken çekmiş bulundum.


    Öneri ve tavsiyelerinize her zaman açığım,
    Teşekkür ederim.


    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/eX2P7o.jpg]

    Hatsan 125 Sniper