Hatsan W&S Special Edition vs Torpedo 150TH farkı varmıdır ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu işe evvelki hafta merak saldım , geçen haftada Hatsan'in W&S Special Edition diye bir modelini aldık (3 arkadaş , aynı modelden , 3 tane aldık) , cumartesi günüde poligonda bunları deneyelim , sıfırlayalım dedik .Tüfekler oldukça sert atıyorlar , oldukça gösterişliler fakat bence kaliteleri çok parlak değil ; 15-20 atışta hizalamayı başardık (Bu işlerden iyi anlayan birisinin yardımı ile ) fakat yukseklik ayarını benim tüfekte yapmak mumkün olamadı , gez'i artık kıracaktım sıkmaktan , buna ragmen hala 10cm falan üste atıyor , dürbünü kullanamayacagimizi bu arada zaten anlamış bulunduk , söktük .Bir arkadaşım tufeğinin tetiği takıldı , atıştan sonra parmakla ileri itmek gerekiyor yoksa kurulmuyor , diger arkadaşın tüfeğinde çok sorun çıkmadı , yani başarı oranı 1/3 diyebiliriz .Görüntü olarak Torpedo 150TH modelinin aynısı gibi duruyorlar fakat kutudada , tüfekdede boyle bir ibare yok , W&S Special Edition yazıyor , bunun Torpedo 150TH ile farkını bilen varsa , beni aydınlatırsa sevinirim .

    ---Şimdilik havalı yok & Tasco 2-8x32
    ---Escort Aimguard Pump Action + Walther Red Dot
    ---Huglu Mini 103D 36Cal.

  • ben bir hatsan kullanıcısı ve destekcisi olarakdan bu w&s speicial ı kundağı hariç diğer aksamlarını hiç beğenmedim açıkcası.dün ve bu gün iyice inceledim sağını solunu,
    saçma yükleme haznesi kolay kullanışlı bişeye benzemiyor yada bu tüfeğin saçma koyma haznesinde bir sorun var.yada o ringlerde bir sorun olabilir.
    arpacık mod140 aynısı ne olur da şu arpacığı biraz daha aşağıya monte etsenizde o kadar yüksekde durmasa da bizde gezi o derecede yukarıya kaldırmasak da o gezin üst vidası atış esnasında yerinden fırlamasa.
    tetik bildiğimiz kalitesiz sarı tetik(dünkü sözümü geri alıyorum) plastik tetik bundan iyi
    altdan kırma kolu diğer mod140 larda genelinde kırma kolundan şikayet geliyor bunları göze alarakdan hatsanın altdan kırma kolunu ben gelen şikayetler doğrutulsunda tavsiye etmiyecem,bu şikayetler bizim tüfekçiden alıntı,airgunturk sitesindeki şikayetler cabası,
    torpedo150 yi henüz görmedim görünce onunda artılarını eksilerini yazarım kardeş,tüfeğin üstündeki dürbüne aldanmayın derim ben ,tavsiyem webley patriot 1ci nesildir

  • Mekanizması olarak zaten bazı modellerin aynı sadece kimisinde baş parmak sokma yeri var modelin sonuna ilave geliyor, kimisin kundağı değişiyor model numarası ismide değişiyor.
    Mesela torpedo 150 ile 155 in mekanizması aynı. Plastik kundaklısı torpedo 150 diye geçiyor, ağaç kundaklısı ise 155 diye.
    Bende torpedo 155 var ağaç kundak fakat torpedo 150 yazıyor ;kihhik,

    Webley Tomahawk 5.5mm + Silencer
    3-9X44 Pamir
    Sports Match Dampa ayak
    Webley Raider 10 (Sürpriz bir yenilikle yakında elimde)
    Sutter 6-24X50 Mdot

  • 155 in tıpatıp aynısı
    Bekleyen arkadaşlar için güzel bir haber. :thumbup:

    Webley Tomahawk 5.5mm + Silencer
    3-9X44 Pamir
    Sports Match Dampa ayak
    Webley Raider 10 (Sürpriz bir yenilikle yakında elimde)
    Sutter 6-24X50 Mdot

  • Resimlere bakınca torpedo da olupta bunda olmayan bir iki değişiklikler var. Belki resimlerden kaynaklanıyordur fakat veli beyin sitesinde ağırlığı bile neredeyse yarım kilo daha hafif. Biraz daha ufak pistonlu bi model vardı. Bu belki o olabilir.

    Webley Tomahawk 5.5mm + Silencer
    3-9X44 Pamir
    Sports Match Dampa ayak
    Webley Raider 10 (Sürpriz bir yenilikle yakında elimde)
    Sutter 6-24X50 Mdot

  • iyi günler arkadaşlar , bir hafta önce yukarıda yazdığım tüfeği aldım. tüfek 30. atışta apşap kundağının ön kısmından 3 cm ahşap koptu.60. atışta ön vidası kırıldı ve diğer vidalar laşkalaştı. dürbün ayağı kayıyor ve laçkalaşıyor. anlayacağınız tüfek çok fazla tepiyor ve kundağı bunu kaldıramıyor. bu şekilde bu tüfek garanti kapsamında tamir edilebir veya değiştirilebiir mi?


    teşekkürler....

  • Doğru Hatsan'a gönder. Muhtemelen değiştirirler. Geçmiş Olsun

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)