Sarsılmaz Sp302 Süperpoze Yivsiz av tüfeği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sarsılmaz Sp302 Süperpoze Yivsiz av tüfeği hakkında görüşleriniz nelerdir, kullananlar varmı? Bir adet edinmiş bulunuyorum. g;$i

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • hayırlı olsun sarsılmazın tüfekleri güzel genelde.

    armsan fonex 5+1
    huğulu s.poze
    sarsılmaz concorde 5+1
    yavuz16 compact
    kırıkkale (kısa dokuz)
    + türlü çeşit bıçak ve kuru sıkı ;şrofls;.

  • Mesela Yüksek gramajlı fişeklerde bazen çift patlama yapabiliyormuş. Bu tarz şeyler.


    Çünkü huğlu v.s modelleride denedim onlar da güzeller yalnız bana uygun değiller elime oturmuyor en ideal bu oldu.


    Saygılar.

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • anlaşıldı kimse bilmiyor tanımıyor :)

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • Hayırlı olsun sarsılmaz tüfeklerİ sağlamdır ve de kalitelidir. Yerli tüfeklerden 5-6 marka güzel ve de kaliteli tüfekler yapar. Sarsılmaz da bunlardan biridir. Kazasız ve de.belasız kullnırsın inşallah

  • Hayırlı uğurlu olsun... Sp302 kullanmadım ama concorde sport kullandım sarsılmaz modellerinden biridir. Sarsılmaz istisnasız Türkiye'deki en kaliteli yerli tüfek üreticisidir. Avrupa'daki en büyük 3. Silah fabrikasına sahiptir. Armsan- artemis ve bilinmeyen bir çok markanında üretimini yapar. Ama keşke 303 modelini alsaydın biraz daha hafifler

    Theoben Raw HM1000X 0.25 cal.
    Benelli Vinci Black Synetic
    Mke çifte 71cm 12 cal. Kaval Namlu
    SAUER 202 7mm Remington magnum

  • sarsılmaz sp302 hiç içime sinmedi ve tekrar iade ettim. hep aklımda kalan bir model vardı, içimde uhde kalacağına onu alayım istedim ve onu kullanıpta hiç şikayet edeni duymadım görmedim. Evet o model Huğlu 103 DE :)


    bu gün Huğlu 103 DE yi rc marka 32 gram 8 adet fişek ile denedim. gayet tatminkar zımba gibi.. Ayrıca temizliğini yaparken de işçilik sağlamlık ve kalite olarak sarsılmaz sp302 den çok ama çok daha kaliteli olduğunu görmek beni çok sevindirdi.


    Şimdi gönül rahatlığı ile kullanabilirim . Tşkler arkadaşlar.

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

  • Huğlu'nun bir serisi toplatılıyor, emniyet tarafından. Huğlu bazı belgeleri hazırlamadan üretmiş. Umarım o serilerden değildir. Kazasız belasız kullanınız.

  • Şimdi en eski huğlu olan ve esas huğlu olan Huğlu Kooperatifi var, ve birsürü genç huğlu, büyük huğlu, star huğlu candan huğlu v.s diye birsürü huğlu olarak piyasaya çıkan tüfekler var, bu toplatılan tüfekler Star huğlu ya ait yani başka bir markaya.


    Benim Aldığım Huğlu Kooperatifi. 103 de. (yani bu çift kartal başlı olan) Bu marka 1914 den beri üretim yapıyor ve en köklü en güvenilir bir firma bu markada. sorun yok. Türkiyedeki en çok tutulmuş ve en beğenilen pozelerden birisidir bu.




    http://www.dayf.com.tr/haber/t…ufekler-ne-olacak_h1.html

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen fender ().