Hatsan mod 125 sniper kundakla ilgili...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaslar sormak istediğim; severe beyenerek kullandığım mod 125 sniper'a mod 135 veya mod 99 ahşap kundağı uyar mı? Uyarsa Fabrikası'ndan temin edebilir miyiz? Vorteks pistonu da sabırsızlıkla beklemekteyim.Herkese saygılar selamlar.

  • Bir yol gösterirseniz sevinirim...

  • mod 99 kundağının uyacağını sanmıyorum.mod 135 kundağı uyar bence yine de hatsanı arayıp bir sorun derim

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • mod99 olmaz, mod 135 boyut olarak uyabilir ama yüksek ihtimalle ahşap kundağın içinde biraz değişiklik yapmak gerekir, siz önce bu değişikliği yapacak bir marangoz bulun bu işlerle pek uğraşmak istemiyor ustalar. Hatsandan kundak temin edebilirsiniz.

  • mod 125 ahşap kundağı kırıyor boşuna uğraşmayın

    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR TOPRAK UĞRUNDA CAN VEREN VARSA VATANDIR

  • ben de mod 125 ahşap kundak uyarmı çabasına girmiştim benim tüfeğin dipçik dağılmıştı. mod 135 kundağına çok benziyordu bir aralar hatsan mail attım olmaz dediler zaten arkadaşın dediği gibi kırılma tehlikesi var ve ağırlığı artacaktır.

    HATSAN MOD 125 SNİPER 6.35
    HATSAN MOD 95 SAS 5.5
    ZORAKİ HP 01 ULTRA 4.5


    ;tufey#

  • Teşekkür ederim arkadaslar selamlar hepinize.

  • slm arkadaslar mod 125 sniper sahıbıyım....gücünden ve 3x9-32 dürbün takıp, tek parca ayakla sabitledikten sonra, isabetindende fazlasıyla memnunum....ancak gönlümde hep mod 135 ahşap kundak yatıyordu,kısmet olmadı, şimdi yukarıda yazılanlara bakarak mod 125 e ahşap kundak takılırsa kırılır demiş arkadaslar......burdan şunu cıkarmalımıyız sizce orjınal mod 135 de ahşah kundağı kırma riskine tabimi..???



    Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf