safir t14 paradox

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • safir t 14 güzel bir tüfek yakında plastik jarjörlei piyasa sürecekler zaten safirin takılma sebebi 1-jarjör 2-tüfeğin gaz pistonun temizlenmemes 200 atış tan sonra herzaman temizlerim gaz pistonun altında 4 tane delik vardır namluda bunların içine de iğneyle temizlersen sorun olmaz ayrıca ben namlunun ucuna paradox şok yaptırdım mükemmel atışlar oluyor namluda 51 cm ben 10 cm lik bir ek şokla 80 metrelerde domuz vurdum ...ve büyük keyif aldım bu tüfekten

  • Peki domuzu bulabildinmi?

    Akkar Apache Bronze 12ga 47 cm slug semi-auto
    Yıldız SPZ ME 12 ga superpoze
    Huğlu 12 ga. 7+1 semi auto + Tasko 1x40 RedDot
    Torun 20 ga. superpoze
    Artemis 36 ga. superpoze
    MKE 12 ga. çifte (Kırıkkale Efsanesi)
    Beretta 16 ga. tekkırma
    Optima 550 Magnum airgun + Optima 3-9x32

  • Peki domuzu bulabildinmi?


    Bencede sorulması gereken soru budur :D bence bulunamaz paramparça olmuştur! ;lol;

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • (36) 410 cal. zayıf bir kalibre değildir. mermi çıkış hızı safir de 700 m/s dir .bu tüfekle 3 tane domuz vurdum fakat bence tüfeğe reddot gidiyor domuz avında 50 metre uzaklıkta 5mm saça attım ve giriş kısmı tek delik fakat arka tarafını patlatmış .bu tüfein takılma sorunu var ilk modellerde yeni çıkan yani daha sonraki üretimlerde satılan silahlarda problem çıkmamıştır tabi istisnalar olabilir . safir zaten hertürlü garantiyi veriyor bu tüfek için .safir kullanıcak olan arkadaş lar hele domuz avına gidiyorsa mutlaka daha önce yazdıklarımı yapsınlar yani tüfek temizliği gaz pistonu ve namludaki delikler çünkü asıl sorun atış yaparsınız ve fişeği sıkıştırır sa sorun yaşarsınız ve etrafta ağaç varsa hemen tırmanma moduna geçmek gerekir. safir yeni ürettiği plastik jarjör leri piyasa sürmek üzere takılma sorununu %90 hallettiklerini söylediler .%10 da tüfeğin temizliği mermi atması çok zevkli olduğu için anlaşılmıyor bir iki jarjör derken bütün fişekler bitmiş . safir t14 e paradox yaptırdım 10 cm lik, içinde olan yivsetler çok istikrarlı atış imkanı veriyor. toplam olarak safir le 80 kutu fişek attım hiç bir sorunla karşılaşmadım.sadcece oring aşınmış istedim hemen gönderdiler firma gerçekten hızlı çalışıyor ve yedek parça olarak herşey var ellerinde. selamlar ...

  • selam arkadasım .. bende de safir t14 marka silah var..
    Buna parado x namlu nasıl yaptırdın ve istedigin isabeti veriyormu.. B konuda bana yardımcı olursan sevınırım..Paradox namlu ile ilgili ayrıntılı bılgı verebılırmısın..(tolgasarisoy@hotmail.com)..
    ilgin için tesekkurler
    ..

  • 12 cal tüfeğime paradoks yaptırmak istiyorum bu konuda bende bilgi alabilirmiyim.
    SAfirin hastasıyım bu arada. İkinci tüfeğim safir olacak.

  • herkese selam ve saygılar. Ya ben karıştırıyorum ya da siz. Çünkü paradox şok av tüfeklerinde bazı sabot mermileri kullanmak için dizayn edilmiş yivli şoklardır. Normal şoklardan paradox diye bahsedilmez.