Merhaba önemli bir soru

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar bu konuyu nereye açıyım bilmiyorum kusura bakmayın, ben yeni bir airgun alıcam (crosman 357) neden bunu tercih ettin derseniz şekli atış mesafesi hoşuma gidiyor gelelim soruma ben youtubedan videolara bakarken adam Co2 tüpün üzerine krem gibi bir şey sürüyordu bayağı araştırdım ama bulamadım satan arkadaşlar acil iletişime geçerse veya nerede satılır bilen olursa yorum olarak yazsın :)

  • dediğim gibi bu foruma yeni üye oldum hiç birşey bilmiyorum nereyi okiyim napiyim bi yardımcı olsan :)

  • tanışalım konusuna şimdi yazdım :) aramaya baktım ama malesef yok cevap alamadım forumu araştırmaya çalışıyorum ama bayağı karışık

  • Kardeşim o sürdüğü şey gres gibi bir yağ. Tam adını bende bilmiyorum. Sürme nedenide co2 tüpünu yerleştirildiğinde sıkılırken orada ki plastik (hava sızmasını önleyici bi plastik bununda adını tam bilmiyorum) zarar görmesin diye sürülüyor. Bulunduğun bir yerde hirdavatci vb yerlerden bulabilirsin. Plastige zarar vermeyenlerden olsun sıkıntı olmaz =)

    vazgeçilmezlerim;

    BARNETT WİLDCAT CROSSBOW 160 lbs (USA) x2 ;keyfs;

    2x PiSTOL CROSSBOW 80 lbs (TAİWAN)agt

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5+Dm60+Optima 3-12x44 ;tufey#

    Hatsan Mod 99 5.5 kısa namlu + 1250lik yay+ Optima 3-12x44 ;tufey#


    ARANIYOR!! HATSAN MOD 95 ARANIYOR !!


    Hatsan Mod 25 Supertact 4.5 + Red Dot 1-22x33 s;,s

    Crosman Vigilante 4.5mm + Red Dot ;kovboys;

    Umarex Walter Cp88 Full Metal + Red Dot £tabanxalı$