Sakarya-Düzce-Bolu Hattı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bolu belki biraz ütopik olabilir fakat Sakarya-Düzce birbirine gayet yakın yerleşkeler. Bu hobide takımlaşmanın önemi ve keyfi, birlikte geçirilen zamanın verimliliği malumunuz. Şahsen takımlaşma sürecini de verdiği keyif ve verimliliği de Ankara'da bulunduğum yıllarda A-Takımındaki hobidaşlarımdan gördüm.
    Ben foruma not düşmek adına böyle bir başlık açayım gün gelir toplanma fikri olur, kalabalıklaşırız, hobiye başka arkadaşları da teşvik ederiz belli olmaz. Şimdiden katılım ve ilginiz için teşekkürler.


    Not: Hemen buluşalım hadi yarın atışa gibi bir durum söz konusu değil. Önemli olan ilk aşamada forum ortamından birbirimizi bulmak ve fikir edinecek kadar tanımak.
    Keyifli paylaşımlar
    Samet

  • Şimdiden 3-4 kişi olduk gibi. İnşallah guzel gelişmeler yaşanacak Batı Karadeniz-Doğu Marmarada

  • Düşüncen cok hoş ve takdire şayan bir davranış hocam, inşallah ümid edilen gibi olur. Bende bu platforma katılmak isterim... Saygılarımla

    Rızkı Veren HÜDA'dır, Kula Minnet Eylemem...
    ÇELİK ÇEKİRDEK

  • Hocam teşekkürler size mesaj yoluyla ulastim. Katilimlariniz keyif verir. İlk firsatta güncel bir liste olusturacagim. Konuyla ilgili arkadaşlar konunun altina bir mesaj birakirlarsa eğer koordinasyon ve iletişim acisindan kolaylik olur.

  • ayda yılda bi ordaki kuzenlerime düzceye geliyorum geldiğim zaman uğramak tanısmak isterim

    AT 44 S10-Nikula 6x24*40 durbun + GHOST MODERATOR + JSB Exact Jumbo :thumbup: :thumbup: :love: :love:
    Gamo Black FUSION 5.5mm+Hawke Sport HD 3-9x40


    AİR ARMS S400 MPR FT 177.cal+Barska Sniper 10-40x50 GX2

  • Bütün değerli fikirlerinize katılıyorum. Bölgedeki diger arkadaşlarla tanısip takım olabilmeyi umutediyorum. Gorusebilmek birlikte atisacikabilmek dileklerimle hoşçakalın.

  • Boludan selamlar :) Boluda tekim galiba

  • sakarya adapazari ben de varim