yeni yerli peletler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar,
    Şimdiye dek defalarca yazıştık fakat bize göre işlevsel yazışma bu aşamadan sonra başlıyor. Önce içimizdeki ukdeyi yansıtalım :


    Havalı silahta uzun yıllardır esas olarak dışa bağımlı bir konumdayız. Ama gümrük vb vergiler, ama alış adedi düşüklüğü, ama distrübütör payı, ama bayi karı... artık hernedense, bu ürünleri biz daima daha pahalıya aldık. Amerikalıların mesela Almanyadan aldıkları pelletleri biz Amerikadan alsak daha ucuz olmuş oluyor. Bu yıllar evvel dergilerde böyleydi, görür kızardık, bugün daha az fark olsa da internet ortamında böyle.


    Bu bizlerde ukdedir, bu durumu tersine çevirmek istiyoruz. Artık biz daha ucuza alacağız, onlar çok daha fazla verecek. Yıllardır bize olan gibi. Biz o pazarlara düşük fiyat ile girme mahkümiyetini reddediyoruz. Ürünlerimiz üzerinde kendi dilimizden başka hiç bir dilde ibare olmayacak ve bunu hiç bir nedenle esnetmeyeceğiz. Bunu Togay Arkadaşımız başlangıç yazışmalarında belirtmişti.


    Biz ülkemizi bu konuda bir pazar olarak görmüyoruz. Ama bir ekip, takım olarak görüyoruz. Şu ana kadar bize bu üründe hep takım ruhuyla yaklaşıldı. Aldığımız övgüler, yergiler hep bu ruhu yansıttı. Daha iyi içindi. Forumda bir şekilde başlamış olan bu süreç, bize ekibi genişletme imkanını tanıdı. Ve bu yönde ilk hamlemizi yaptık.


    Tanıtım fiyatı klişesi altında bize katkı koyan yani alım yapan tüm arkadaşları, bu başlangıç ekibinin içinde görüyoruz.


    Tanıtım fiyatı sonrasında insanlar asıl birim fiyatı bekler. Biz bunu yapmayacağız. Hesabımız da böyle değildi. Bu süreçte alım yaparak olaya katılan arkadaşlarımız, bundan böyle ekibimizin parçasıdır. Kendilerine muhtelif mermileri artık bedelsiz göndereceğiz. Bu nedenle Togay arkadaşımızdan tekli yüksek adetli satış yapmamasını onun yerine daha çok arkadaşımızı olaya katmasını rica etmiştik.


    Çıkaracağımız her üründe tarzımız bu olacaktır. Önce bir tanıtım fiyatı açıklanacak, ardından ekipleşerek, o ürünü tartışa tartışa, yabancıların hakkında tek olumsuz söz sarfedemeyeceği noktaya taşıyacağız.


    Dış ülkelerde pazar sorunumuz yoktur. Herbirinde mecbur kalırsak kendimiz distrübütör firma kurabilecek durumdayız.


    Tanıtım fiyatı üzerinden ekipleşme satışlarımız, yeterli silah çeşitliği ve arkadaş katkısı sağlanana kadar 25 Grain Doluda devam edecektir. Bu durum tüm ürünlerimiz için de zaman içinde tek tek gerçekleşecektir.


    Sizlerin eleştiri ve her tür paylaşımı, zaman içinde ilgili ürün hakkında bir kanaat oluşturacak. Bunlar verimlilik kanıtı olarak bu forumda yer alacak. İlgili ürün kalitede ve verimlilikde final yapınca, bize göre artık dış ülkelerin almak zorunda kalacakları bir ürüne dönüşecektir.


    Ülkemize bu ürün daima sübvanse ile sunulacak ve bunun finansmanını da bu sefer onlar yapacaktır. Ukdemiz de dileğimiz de budur.


    Katılım ve Dayanışma ile...

  • Abi vallahi yazdıklarınızı okuyunca gurur duydum bir kez daha.
    Ben eminimki bir çok arkadaşımız bize yardımcı olmak için elinden gelen herşeyi yapacaklardır.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • İhtiyari bey sizi tebrik ediyorum. Keşke Hatsan da bu kafa yapısında olsaydı. Hem kendileri çok farklı yerlerde olurdu hem de biz her döviz yükseldiğinde fiyatı sıçrama yapan ithal silahlara para vermektense milli sermayeye kazandırmış olurduk. Uluslararası camiada yaşayacağımız gurur da cabası.


    Başarılarınızın devamını diliyorum.

  • Merhaba Togay Bey;


    Benim siparişle ilgili geri dönüş yapmadınız. Özel mesaj atmıştım.

  • eley waps formunda 35grn 5,53mm veya daystate impack 40grn formunda üretim yapılabilimi acaba


    Cüneyt Arkadaş,


    Bahsettiğiniz Daystate Impact 40 Grain fakat 5.66 mm çapındadır. Namluya sürmesi oldukça zordur ve atmak için çok güçlü PCP gerektirir. Mermi ucu, Eley Waspda olduğu gibi imalat hatalarına karşı tedbirli bir forma sahiptir. Bizim bu tarz bir uç formuna ihtiyacımız yok. Ucunu daha iddialı yapmamız mümkün.


    11 mm Boy, 5.66 Ana çap ve 5.40 Ara çap olmak üzere bu mermi tarafımızdan üretilebilir.Ortaya da şu şekilde bir ürün çıkar :

  • Aynı şekilde siparişim hakkında henüz bilgi sahibi olamadım.

    AirArms S510 Xtra FAC .22+Hawke 6-24x56 Sidewinder 30
    Gamo Hunter IGT .22 + Barska 1.5-6X42 IR Huntmaster Pro
    Hatsan AT44 Tactical .22 + Optima 3-9x32
    SwissArms KWC Cybergun P1911 CO2 .177
    Webley PCP Pompa
    6 Lt 300 Bar Scuba Tüp
    Vector Optics 6x25 Rangefinder

  • tabiki mümkün. sizin üretim sisteminizle şimdiye kadar üretilemeyen formlarda ve hassasiyette her ceşit, her güçte ve her türlü namluya bullet üretilebilir.ben daystate air ranger lar için düşünmüştüm.yoksa 11mm uzunluğunda bir bullet daystaten başka şarjöre .223 calibre air ranger dan başka namluya uymaz .benimki biraz silaha özel olmuş

    daystate airranger,,at44,beretta686s,franchi automatic,hawke sidewinder6-24x56.vector optik 6-24x50,bushnell sport450 laser rangefınder,harris bipot ve dk cesar vom gaydalı

  • Merhabalar Togay Bey,


    Siparişle ilgili biz bilgiydi ibandı beklerken PTT kargo peletleri getirdi. İrtibata geçilmediği için kutuları açıp bakamıyorum bile.. Banka hesap bilgisi bekliyorum. Yoksa üzülerek peletleri geri göndereceğim.

  • tabiki mümkün. sizin üretim sisteminizle şimdiye kadar üretilemeyen formlarda ve hassasiyette her ceşit, her güçte ve her türlü namluya bullet üretilebilir.ben daystate air ranger lar için düşünmüştüm.yoksa 11mm uzunluğunda bir bullet daystaten başka şarjöre .223 calibre air ranger dan başka namluya uymaz .benimki biraz silaha özel olmuş


    Söz konusu bullet, 1 hafta içinde hazır hale gelir. 1 Kutuda 150 adet ve dizgisiz, gereği kadar sünger korumalı yani 3 kat olarak ve stiker içermeyen bir paketleme ile gönderilir.


    1 Kutusunun fiyatı 32 lira olur.


    Saygılar.

  • Merhabalar Togay Bey,


    Siparişle ilgili biz bilgiydi ibandı beklerken PTT kargo peletleri getirdi. İrtibata geçilmediği için kutuları açıp deneyemiyorum. Banka hesap bilgileri bekliyorum. Yoksa üzülerek peletleri geri göndereceğim.


    Togay bey, ilginiz için teşekkür ediyorum. IBAN numarasını alıp EFT yi gönderdim. Şu an bu peletleri hakkıyla atacak bir tüfeğim yok ama.. Benim ki sırf bu tarihi olaya tanık olmaktı. Sonuçta bu kaliteli peletler ilk ürünler..

  • Ben hala kargom veya siparişim hakkında bilgi alamadım.

    AirArms S510 Xtra FAC .22+Hawke 6-24x56 Sidewinder 30
    Gamo Hunter IGT .22 + Barska 1.5-6X42 IR Huntmaster Pro
    Hatsan AT44 Tactical .22 + Optima 3-9x32
    SwissArms KWC Cybergun P1911 CO2 .177
    Webley PCP Pompa
    6 Lt 300 Bar Scuba Tüp
    Vector Optics 6x25 Rangefinder

  • dört gözle bekliyorum

    daystate airranger,,at44,beretta686s,franchi automatic,hawke sidewinder6-24x56.vector optik 6-24x50,bushnell sport450 laser rangefınder,harris bipot ve dk cesar vom gaydalı

  • Söz konusu bullet, 1 hafta içinde hazır hale gelir. 1 Kutuda 150 adet ve dizgisiz, gereği kadar sünger korumalı yani 3 kat olarak ve stiker içermeyen bir paketleme ile gönderilir.


    1 Kutusunun fiyatı 32 lira olur.


    Saygılar.

    Bende alırım bu üründen bende sabırsızlıkla bekliyorum

  • dört gözle bekliyorum


    Cüneyt Arkadaş,


    0.223 Kalibrede mutabakat oluştu fakat daha kısa olan bullet konusunda, göndermiş olduğunuz çizimlerde aynı durum söz konusu olamadı.


    Öneriniz 9.25 mm Boy, 5.54 mm Çap bakımından ilk resimdekine denk geliyor. Bu ürünün basınç kaçağı yapmaması mümkün değil. O nedenle aynı temel ölçülerde ikinci resimdeki dizaynı öneriyoruz.


    Bu tarz ara kademe içeren ürün maliyeti diğerlerinden yüksektir. Kademeli olan ürünün 150 adetlik kutusunun birim fiyatı 30 liranın üzerinde olur. Bu nedenle ayrıntılı bir hesaba girişilmedi. Bu ürünle başa çıkabilecek fakat fiyatı yüksek olmayacak dizayn ise üçüncü resimdedir.


    Üçüncü resimdeki düz Dolu da mutabakat olursa ; 9.25 mm Boy, 5.54 mm Çap ve 31 Grain ağırlık ortaya çıkar. Bunun 144 adetlik kutu fiyatı 21 TL olur.


    Saygılar.

  • Ertogrul Arkadaş,


    5.50 - 5.51 - 5.52 Çap ve 41 yada 41.5 Grainlik talebinizin bize göre uluslararası geçerliliği yok. Bu durumda ürünün yükü size yansır. Bu çaplarda 40 graini aştığımız zaman 550 USD boy farkından dolayı, 200 USD da iki farklı çaptan ötürü ek maliyet oluşur. Bundan kaçınacağınızı farzederek bu çaplarda 40 Grainlik bir öneri de bulunacağız. İlgili çizim ektedir.


    Bu ürünün her üç çap için de 150 lik kutularda birim fiyatı 32 TL olur. Toplam 25 kutu talep etmeniz halinde imalat geçerlilik kazanır. Muhtemel aksamalar da göz önüne alındığında teslim süresi 1 Ay olur.


    Bunun yerine uluslarası geçerliliği olan, mesela 33 Grain civarı bir bullet talep etmenizi öneririz ki, bu tür kotalar gerekli olmasın.


    Saygılar.

  • Arkadaşlar iş yoğunluğundan elime geçen buletlerimi deneme imkanı bulamadım, Sadece balkondaki tahta kürsüye iki tane sıktım, matkap kullanmaya gerek yok:)) 25 grainlerle grupman veya uzak mesafe denemesi yapan yok mu, paylaşın lütfen merakla bekliyoruz.

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • acaba ,177 cal. lerin durumu nedir, ses etmiyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum aslında ;)

  • Hakikaten artık biri grupman fotolarını paylaşsın :) 20 metre 40 metre neyse :) Bende merak içerisinde bekliyorum. Pelletler cok güzel görünüyor o pelleti kullanacak ekipman yok işte :)

    Hatsan Mod 99 Limited Edition .22 cal :thumbup:
    Optima 3-9/44e dürbün
    Yatagun Dampa
    :thumbup:
    Crosman M4 .177 cal 8)

  • Her şey çok iyi çok güzel. Ülkemizin bu tür girişimlere ihtiyacı var ve böyle cesaretli insanların olduğunu bilmek güzel. Görüntü itibarı ile oldukça tatminkar bir pelet. Bir de kullanan bir üstadım ürün hakkındaki yorumlarını eklerse tadından yenmez :)

    Hat. Mod125 Sniper Vortex .22 cal.


    Crossman 2100 .177 cal


  • harikasınız harika bravo...bu iş bitmiştir.