İlk Grupman Denemem - BT65 15-25-50 mt grupman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • iyi günler sevgili forumdaşlar ve hobidaşlarım :rolleyes: 1 Mayısı fırsat bilerek ilk defa grupman denemesi yapmaya çalıştım. ayrıca scuba ile ilk arazi deneyimim oldu bugün. atışları, tüfeği arabanın ön kaputu üstünde bipod ile yaptım. pellet olarak 25 gr'lik JSB Diabolo Exact Jumbo Monster ve sadece 25 mt'de Gamo TS-22 kullandım. Hedef kağıtlarında pellet izlerinin orta noktalarına denk gelecek şekilde sonuçları çizdim ve sonucu ölçüp yazdım. Hafif rüzgar eşliğinde atışlarımı yaptım. Tüfeğin basıncını 160-150 bar arasında tuttum.



    <img src="<a href=" style="font-size: 0.8em;" />c="[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/p4P9Mn.jpg]" alt="a>" title="a>" />










    &lt;a%20href=[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/59V2bq.jpg]" wcf_src="















    &lt;a%20href=[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/P3MB9N.jpg]" wcf_src="








    &lt;a%20href=[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/LP3EVG.jpg]" wcf_src="

















  • Güzel paylaşım olmuş kardeşim. Ts-22 ye hayret ettim ben. Benim kullandığım ts-22 ile gurup yapmak tamamen şans işi. Nereye gideceği pek belli olmuyor.

    HATSAN AT44 TH 10
    VECTOR OPTİC 10X40-50 SFB
    WEBLEY TRİ PUMP


    Sen onu kırmamak için yanlişlarini söylemezsin,
    O kendini mükemmel zanneder.

  • teşekkür ederim :rolleyes: herhalde ts22'ler denk geldi :rolleyes: burda sadece ts22 satıldığı için arada mecburiyetten alıyorum ama pek beğenmiyorum hele acemiliğim ilk günlerinde mod 125 sıfırlama çabalalarımı düşününce nefret ediyorum denebilir :rolleyes:

  • ts-22 lere bende şaşırdım,acaba ts-22 ye odaklanıp tekrarmı sıfırlama yapmalı benım at44 de...nadiren kullandıgım palet cunkı,belkıde gunahını alıyoruz ts nın


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf


  • Tası tarağı toplayacakken bi de ts22 deneyeyim dedim en iyi sonuç ondan çıktı gibi :rolleyes: bu arada scuba işi on numara yani pcpnin tadını almak harbiden buymuş

  • Çaışma ve paylaşım için teşekkürler. Ellerinize sağlık. Bir de slim memo ile deneme yapın, BT ile iyi sonuçlar çıkıyor.

  • tebrıkelr dostum bıs daha tahrıbatayıs bakalım

    bt 65 rb kankası ince mehmet 30 grein