İlk pcp'm webley raider 10

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba değerli abilerim;


    Bu gün kendime yeni pcpler gelene kadar alışma amaçlı bir raider aldım çok hafif ve super birşeye benziyor şimdi dalış tüplerini doldurmak için gidiyorum akşama guruplar ve fotoğraflarını yayınlarım bu arada yanında gelen aparatı benim dalışta kullandığım regülatörümün boş ucuna bağlayarak aparat sorununuda çözdüm. :thumbup:

  • hayırlı olsun, güle güle kullan. isabetli atışlar.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • güle güle kullanın yakında herkez pcp kervanına katılıcağına inanı inanıyorum :thumbup:

    marmarateam.png


    Evanix Blizzard Bolt Action Thumbhole .22 -FTX-F1 10-40x50 (Regule;kovboys; )


    Hw 97k .22 - Bushnell 4-12X40 :thumbup:


    Zoraki Hp01 ultra .22 - Barska Electro Sıght 4x21 AO g;$i

  • Tüfeğiniz hayırlı olsun. Bende PCP kervanına katılmak istiyorum. Alınca çığlıklarımı sitede duyarsınız zaten :)

  • :thumbup: Hayırlı olsun ..Allah kazadan beladan korusun...

    DİANA MOD 54 5,5
    WEBLEY PATRİOT 5,5
    WEBLEY LONGBOW 4,5
    GAMO P 23 COMPACT 4,5
    WEBLEY TYPHOON 5,5
    ÜZÜMLÜ OTO 7+1 12


    HATSAN MOD 55 HATSAN MOD 125 HATSAN MOD 135

  • hayırlı olsun , isabetli atışlar :thumbdown:

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • :thumbup: hayırlı olsun kazasız atışla dilerim. Tüfek yorumlarını 4 gözle bekliyorum ( pcp niyetim var da benim de :love: )

    ankarateam.png[color=#0000ff]

  • :thumbup:^^ sağolun abilerim ;d; ; ama bir sorunla karşılaştım mı desem yaptığım 4-5 atıştan sonra farkettimki kurma kolunun mekanizmasında sorun ver bende tüfeğin içinden tıkır tıkır sesler geliyor hemen bayiğiyi aradım yenisiyle değiştireceklerini söylediler sonuç hüsrana uğradım ama moralim bozulmadı ;keyf; allahtan p23 idare ediyor beni ^^ ama isabet konusunda çok iyi 4 atış mükemmel namlusu super ama sistem rezalet kendi kendine kitlenior kurmam halinde açılır diyip 2 dafa kuruyorum bu seferde 2 pelelt sürüyor yine atmıyor tek çözüm şarjoru çıkarıp takmak oldu oda 10 sağat zamanımı alınca hiç menun kalmadım doğrusu yinede mekanizması kötü olmasına rağmen atışları süperdi ;d; bu pcpler bir harika ;tese;kkur bir ses geliyor atış yaptığnızı anlamak biraz zaman alıyor ;kihhik,

  • hayırlı olsunda sadece 4 ,5 atıştamı sorun çıkardı.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • evet 4-5 atış sonunda sorun çıkmış sanıyorum çok ufak bir sorun bu gün değiştirdim elime geçti yenisi tek kolumla atış yapıyorum alıştım sayılır ilk günden 1 kutu diablo bitti ^^ sorunsuz çalışıyor kuruluma alışmak biraz zaman aldı ama çok zevkli :thumbup: her kese öneririm zaten yeni pcpler gelene kadar oyalanma amaçlı aldım ama bayıldım doğrusu :thumbup:

  • abi valla ilk 1-2 atışta anlayamadım noldunu; ;kihhik, gerçekten bu pcpler mükemmel ötesi. yaylılarla arasında dağlar kadar fark var. :thumbup: herkeze öneriyorum pcple bir atış yapın birde yaylıyla aradaki farkı göreceksiniz ;d; doğrusu bu kervan süpermiş. :thumbup::thumbup:

  • Yakında herkez pcp lere kavuşacak!!! ''Katresu'' sayesinde ;box;x

    marmarateam.png


    Evanix Blizzard Bolt Action Thumbhole .22 -FTX-F1 10-40x50 (Regule;kovboys; )


    Hw 97k .22 - Bushnell 4-12X40 :thumbup:


    Zoraki Hp01 ultra .22 - Barska Electro Sıght 4x21 AO g;$i

  • hayırlı olsun serkan :)
    yokki çevremde pcp tüfek kullanan bu pcp hastalığını banada bulaştırsın orasını burasını yakın çıplak gözle incelesem nerdeee :(
    şehrimizdeki tüfekçiler 300 liralık havalı tüfek getirmeye korkuyorlar sata bilirmiyim diye en yakın güney av var bana 80 kilo metre,sezon açıldı malum bir yerede kımıldayamıyorumda elamanın yabancı dili yetersiz geliyor satışda :wacko: vallah bamları bekliyeceğiz gari ustaların tavsiyesi bana yol gösterecek bam lar türkiye ye geldiğinde.
    birde bu pcp tüfeklere normal hava bassak çalışmazmı abiler?normal hava derken hani şu barlarda restourantlarda fıçı biralarına takılan hava dolu tüp var tahmini 1 metre boyunda.ekonomik açıdan soruyorum kendim tekel bayisi yim de uygun fiyata tedarik ederim belkide beleş efes firmasına az çok hatırım geçer sahibi ile merabamız çokdur saygılar