BT65 200 metrede

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • cemal bu 18 gr jsb isabetı ıstıkrarı şahane buna laf yok,bugun jsb attım tenekeye aşırı yumusak yoğun camur atmısım gıbı yıgılıp kaldı orda,aynı tenekeye torpede 20.5 gr attım deldi kardes bu torpedo da cook hosuma gıttı,ustelık hedef ıstıkrarı jsb kadar ıyı dıyebılırım...bundan sonra sadece 2 pallet kullancam bırı jsb dıgerı torpedo....acaba senın 200 metrede torpedo delermıydı aklıma geldı zor gıbı ama bır denemelı
    (bu arada Hatsan torpedo pellet jsb kadar yumusak,,gamo kadarda sert degıl...dolayısıyla şarjore doldururken, kutuda taşırken eteklerı ezılmıyor,,sert oldugu ıcın ve 20.5 gr oldugu ıcın vurunca ses cıkarıyor,,isabetıde jsb ye cok yakın mutlak deneyın derım) :)


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf


    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Atos ().

    • Official Post

    ağabey diğer mesajında okudum torpedo olayını hemen not aldım zaten. siparişlerimin içinde olacak bir paket. denemekte fayda var. acarım gücünü delerse ekime delmezse 18 e devam :)

  • heh kardes işte bu resım o kadar dogal guzel kı foruma uye oldugumda vardı,,şimdı o yavru ne sevilirdi oooo :) Ahh bu şehir hayatı bizi köreltti


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf


  • Tebrikler güzel çalışma:)
    bt65 ile neler yapılabileceğini görmüş olduk, zamanla umarım bende yaparım ama ilk önce dürbün lazım 60-70 metre anca yetiyor :)

  • S a arkadaşlar scuba tüpü tüfeğe bağlıyken atış Nasıl yapıyosunuz bi yandan gaz basıp bı yandan atış yapılıyormu?

  • S a arkadaşlar scuba tüpü tüfeğe bağlıyken atış Nasıl yapıyosunuz bi yandan gaz basıp bı yandan atış yapılıyormu?

    scuba tüp 200 barın altına düştüğünde dolum hortumunu tüfeğe takıyorsun. Atışlarını bu şekilde yapıyorsun. Ben bu şekilde 200 bardan 150 bara kadar 200 atış yapıyorum.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.