Zoraki Hakkında Yardım!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese Merhabalar.. İki gün önce siparişini verdiğim Zoraki Hp-01 Ultra (4.5) dün itibariyle elime ulaştı.. Gün içerisinde Gamo Hunter ve Gamo Pro Magnum marka pelletlerle kapalı ve açık alanda defalarca atış yaptım. Kapalı alanda (tek pompa) 10 metrede hedef kağıdı üzerindeki grupmanlar başarılıydı. Açık alanda ise 20 metre mesafeden (iki pompa) soda şişelerine atışlar yaptım. Tahribat amaçlı yaptığım bu şişe atışlarında zaman zaman silah şişeleri kırmakta zorlandı. Tam göbeğine gelmeden kırılmadı şişeler. (Üç pompada kırıyordu şişeleri). Acaba bu silahın normal gücü mü yoksa silah mı arızalı.? İkinci ihtimal ise yanlış pellet seçimi mi yaptım?

  • Soda şişesi için 3 pompa normaldir. Bira şarap şişesi gibi büyük şişeler 2 pompada kırılabilir. Bazen dediğiniz gibi göbeğini vurursanız Soda şişesi de iki pompada kırılıyor. Güle güle kullanın silahınızı.

    Hatsan Super Nova RG 5.5mm
    Hawke Eclipse 30 SF 6-24X50 Metrik Mil-Dot
    Drager 6LT 300BAR



    Scuba tüpleriniz Coltri kompresörümüzle 50 TL 'ye (gidiş geliş kargo dahil) doldurulur.

  • Merhaba arkadaslar,


    Bende bir Zoraki kullanicisiyim suna dikkat ediyorum atim yatagina
    Zor giren peletleri kullanmamaya calisiyorum,


    Birde Gliserinli yesil renk banyo sabununa zaman zaman atislar
    yaparak silah'in durumunu takip ediyorum,


    Bu sabun Balistik jele cok benziyor, 2 mt mesafeden sabunu dikine
    Koyup darolan yuzune atis yapiyorum,
    2mt den sabuna 2 pompada 4 cm isliyor, pelet gamo match .
    Zorakim 4,5.

    '.




    ]

  • Verdiğiniz cevaplar için gerçekten çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz:) Demek ki şişeleri büyütüp 3 pompa yapacam bundan sonra. Bu arada sabun fikri çok orijinal mutlaka deneyecegim.

  • Balistik jel gibi bir materyal düşünüyorsanız size silikon öneririm.piyasada 4 tl gibi fiyata satılan silikonlar dan kullanabilirsiniz.isterseniz kalıba dökerek sekillerde yapabilirsiniz.