mod 125 sniper vortex dürbün tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi tüfeğime dürbün tavsiyesi istiyorum.yatagun dampa var. yani 1 inç tüp çaplı olmak zorunda.ben 6-24x44 veya 4-16x44 düşünüyorum.bu 44 lerin 40 lıkları da olur tabi.ama hangi marka model hiç bilgim tecrüben yok...optimanın 3-9x44 ünü hiç sevmedim...7-8-9 büyütmelerde netlik kayboluyor...bana ilerleyen zamanlardada ihtiyacımı karşılayacak 200m ye kadar gösteren mildotlu bir dürbün lazım aslında...

    8)

  • Merakımı bağışlayın lütfen. Neden dürbüne bu kadar meraklı insanlar. Sanki biraz kolaya kaçmak gibi geliyor bana.

  • 7-8-9 dediğiniz büyütme oranı kaç metre alan için geçerli?
    Önden paralaxlı dediğimiz dürbünler sizin talebinize daha uygun.Bende 41cm 6-24x56 çin malı paralaxlı bir dürbün var.Büyütme oranını+paralaxı ne kadar düşürsemde 7-8 metreden önce net görüş elde edemiyorum.Dürbün 300 mt paralaxa sahip.O yüzdende normal kabul ediyorum.Bahsettiğiniz optima 3-9x44'ten arkadaşımın tüfeğinde var.Ondan iki kat daha yakın ve keskin görüntüye sahip.
    Tabanca,tüfek olsun benim şahsi tercihim büyütme oranını sabit tutmak.Büyütme oranını değiştirmiyorum.Netlik ve mesafe ayarı için paralaxı kullanıyorum.
    Ayrıca 200 metre atış için uzun bir mesafedir.1 mm titremeniz bile hedefte büyük sapma yapar.Alıştırmalarınızı 25-30 metreden başlayıp yavaş yavaş artırmanızı öneririm.Nişan almanız refleks haline gelirse,dürbün ikinci planda kalacaktır.

  • o zaman bu dürbünde bir sorun yok.çünkü benim netliği bozuluyor dediğim mesafe 14m lik bir alanda oldu.dürbünleri ve özelliklerini çok bilmiyorum.biraz daha araştırmalıyım sanırım.

    8)

  • o zaman bu dürbünde bir sorun yok.çünkü benim netliği bozuluyor dediğim mesafe 14m lik bir alanda oldu.dürbünleri ve özelliklerini çok bilmiyorum.biraz daha araştırmalıyım sanırım.


    aynı dürbünü bende mod 125 vorteximde kullanıyorum, kullandığımız dürbünde zoomu 9 a getirdiğinde focus ayar kısmı var gözünü dayadığın yerde, onu arttırarak netleşme sağlayabilirsin, 14m lik bir alana 9 zoom yapma zaten, 3x işi görür 14m için, 9x zoomu 50m ve üstü için kullanabilirsin, focus ayarını yaparakta netlik sağlayabilirsin.

  • Dürbün için benim tavsiyem eğer ucuz olacaksa aliexpress te 25 dolara busnell in tasco nun 3-9x40 mildotlu sahteleri var en azında optimanın 9x44 ünden iyidir 120 lira yerine 65-70 liraya mildotlu dürbün sahibi olursun orjinal dürbünlerde yarı fiyatına onlarda olabilir zaten dampada var dürbün uzun süre kullanılır

    "Ali Bumaye"!!!

  • Ben benim mod 125te Hawke HK3022 Sport HD 3-9x40 AO dürbün kullanıyorum oldukçada memnunum tavsiye ederim ama dampada alman lazım

    Hatsan escort supreme combo
    Kral çelik kasa superpoze
    Derya Pipet Tüfeği 9mm
    Gamo PT 80
    Hatsan mod 125 sniper (Hawke HK3022 Sport HD 3-9x40 AO)

  • 3-9 da acemiliğimi atayım 3-12x44 optima alacağım hem paralakslı hem mildotlu.hemde ucuz.

    8)

  • eğer dürbününüz gerçek yivli tüfek dürbünü değilse sıfırlama yapamazsınız. Modifiye şart.

    hatsan mod 125 CAMO .177 (kalıbına göre dürbün arıyorduk en sonunda biz yaptık )

    İNANIYORSANIZ SATEN İŞ BİTMİŞTİR...