Gamo 440 hunter

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kardeşim eğer ilk defa kullanıyorsan havalı tüfek falan yeni başladıysan 440 sana çok uygun benim halaoğlunda Shadow var , 440 ile Shadow aynı sadece dipçik farkı var alırken beraber aldık , yeni başlama için çok uygun bi tüfek , tepmesi az , tepmesi az olduğu için de atış anında yapılan sarsıntıdan dolayı olabilecek isabetsizlik yok, cfx kullanmadım ama ona yakın olabilecek bi tüfek olan cf30 kullanıyorum 10. Senesi hemde , güçlü tüfeklerde sarsıntı olur sende yeni başladığın için atışlarda isabetsizlik görebilirsin ama bu tüfekten değil senden kaynaklanır , ben cf30 U sıkarken mesela çok gevşek bırakırsam hedeften sapıyor , çok sıkı da tutarsam sapıyor ne çok sıkı ne çok gevşek tutunca vuruyorum , bu sebeplerden dolayı BENCE sen 440 almalısın

  • Teşekkür ederim kardeşim böyle kullanmış kişilerden duydukça benim için daha aydınlatıcı oluyor.
    Galiba 440 4.5 alıcam :rolleyes:

  • arkadaşlar bu konuyu açalı uzun zaman olmuş hatta bu konu üzerinden bir arkadaş daha aynı silahtan almış umarım kendisi de memnundur. klasik gez göz arpacık atışlarından 40-50-60 max 70 metre civarlarına dürbün dampa ayak kullanarak yapılan atışlara geçmek istiyorum siz değerli arkadaşların tecrübeleri bana yol gösterecektir. 4.5 mm gamo hunter 440 silahına bu mesafe atışlar için hangi marka model dürbün ve dampa ayak önerirsiniz ?

  • yatagun dampa hawke sport 3-9x40AO güzel bir ikili olur chairgun dan da yararlanabilirsiniz.

    Hatsan nova tactical 22.cal
    Daisy powerline 980 177.cal/BBs




    Hatsan Nova Compact 22.cal
    Hatsan torpedo 100x 22.cal Trophy 22.cal
    Kral Puncher Maxi .22 cal
    Zoraki Ultra .177 cal
    Hatsan Mod 55s .177 cal
    Hatsan Torpedo 150 snip vortex .22 cal
    Mod 125 Snip Vortex .22 cal



    ;tufey#

  • Muradhan Bey öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. HAwkenin o modeline bakmıştım hatta uyumunu soracaktım ki siz yazmışsınız. 4.5 mm bir havalı için yazmış olduğum mesafelerde tatmin edici olabilir mi ? dampa ayak konusunda silah 4.5 mm olduğundan dolayı çok sarsma olur mu yatagun yeter li olacak mıdır ?

  • yatagun yeterli olucaktır sizin tüfeğin aşırı bir tepmesi yok zaten hawke dememin sebebi hem kendine özel yazılımıyla rahatça kullanabilicek olmanız hemde yeterli kalitede sağlamlıkta olduğu için zoom aralığı yeterli olucaktır artı kılı ince olduğu için daha hassas ve rahat atışlar yapmanıza yardımcı olur bahsedilen mesafeler için yeterlidir.

    Hatsan nova tactical 22.cal
    Daisy powerline 980 177.cal/BBs




    Hatsan Nova Compact 22.cal
    Hatsan torpedo 100x 22.cal Trophy 22.cal
    Kral Puncher Maxi .22 cal
    Zoraki Ultra .177 cal
    Hatsan Mod 55s .177 cal
    Hatsan Torpedo 150 snip vortex .22 cal
    Mod 125 Snip Vortex .22 cal



    ;tufey#