DÜRBÜN SEÇİMİ HAKKINDA YARDIMA İHTİYACIM VAR

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Benim görüşüme göre canlı birşeyler vurmak için gaza gelmek gerekmiyor. Zaten aileden ve okuldan alınması gereken bir dizi temel eğitimin alınmamış olduğunu düşündürüyor insana. Burası da o eğitimi vermeninne yeri ne de kimsenin öyle bir vakti var. Bunun gibi kişileri eğitmeye çalışmak yerine kendimiz çalıp oynayalım. İnanın buradan ne söylerseniz söyleyin bu su kurnazları yine bildiklerini okuyacaklar. O nedenle keyfinize bakın derim.

    Üstad sizde yaş 35. Genç arkadaşlar atarlı giderli dizileri- filmleri izleyip: Dededen kalma avlı, mavzerli hikayeleri de dinleyince bi gaza geliyorlardır. Aileden okuldan alamadıysa kıymetli forum üyeleri bu işi bilen kendini yetiştirmiş bilinçli büyükleri var. (Büyüklük yaşlada değil ehliyet ve liyakatle ilgili aslında.) Havalı tüfekle atış yapmak gerçekten bilgi birikim gerektiren, hesabı kitabı bulunan bence entellektüel bir hobi. Hemde yapılabilirliği var. Başlangıç için çok cüzzi paralar harcamak yeterli oluyor. Olimpik bir spor aynı zamanda. Bu bağlamda bakıldığında herkes elini taşın altına yapabildiği vakti yettiği kadar koymalı diye düşünüyorum. Düşüncelerinize katılmasamda onları savunma ve açıklama özgürlüğünüze sonuna kadar saygı duyuyorum. Selamlar.

    Hat. Striker Edge .22 + Trekker 3-12 x40


    Crosman 1088 CO2 .177

  • Sayın acton eğer bu arkadaşları buradan eğitebileceğinizi düşünüyorsanız ve vaktinizi buna harcamaya gönüllü iseniz ben bu arkadaşları forumdan yollamadan direk olarak size yönlendireceğim.


    Şimdiden teşekkürler.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • Sayın acton eğer bu arkadaşları buradan eğitebileceğinizi düşünüyorsanız ve vaktinizi buna harcamaya gönüllü iseniz ben bu arkadaşları forumdan yollamadan direk olarak size yönlendireceğim.


    Şimdiden teşekkürler.

    Vaktim ve sabrım elverdiğince seve seve bir şeyler anlatmaya çalışırım. Olmadı karınca misali safım belli olur. Ben teşekkür ederim. İyi geceler.

    Hat. Striker Edge .22 + Trekker 3-12 x40


    Crosman 1088 CO2 .177

  • Savunmasiz bir canliyi oldurmek eglence veya zorunluluk olmasi farketmez, bunu hangi yontemle yaptigimiz hic farketmez. her durumda yıkıcı bir eylemdir. Sonucta her canli olmekten korkar ve amansizca ve amacsizca olmek aci vericidir. Bu insani bir konudur kimileri yıkar kimileri yapar. Ben forumda isin vicdani boyutu konusunda konusulmasini bunun ne kadar yıkıci bir eylem oldugunun anlatilmasini pekte mantikli bulmuyorum. Cunku samimiyetsiz oldugunu dusunuyorum. Ne amacla olsun bir canlinin olumu her turlu aci vericidir ve dusunursek buna ortak oldugumuz bir yerin hepimizde mevcut oldugunu gorecegimizi dusunuyorum. Bence bu foruma gelipte bilgisizlikten dolayi bundan bahseden birine soylenecek tek sey havali tufekle avin yasak oldugudur. Eger bu konu hakkinda israrci davranirsada forumdan uzaklastirilacagidir.