bt65 sb çalışma basıncı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar.


    bt65 lere 200 barın üstünde basınç uygulayan varmı mesela 250 bar bassak sıkıntı olur mu ?( birde kullanmadığımız zaman basıncı boş mu tutmamız lazım.

  • Kesinlikle fabrika verilerinin üstüne çıkmayın.
    Tüfeği kullanmadığınız zaman 80-100 bar civarında hava bırakmanız iyi olacaktır.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • 200 bar üzerine çıkmayın hem atış gücü düşer hem sağlığınız açısından ciddi zararları var 100 bar altına düşmeyin bu seferde tüpün valfine zarar verirsiniz

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • 200 bar üzerine çıkmayın hem atış gücü düşer

    bu konuda tabiri caizse göz yanılması yaşıyoruz , hatırlattığınız iyi olmuş..
    ilk başta basınç arttıkça daha hızlı atacağımız algısına kapılıyoruz, oysa basınç arttıkça valf daha az açılacak ve dediğiniz gibi güç düşecek.


    tehlikede cabası, ve güvenlik en önemlisi elbete..

  • sayın valibey bir kereye mahsus olmak üzere denedim. Tüpe 250 bar hava bastım. Atış yaptığımda hedefin çok altından vurdum ve atış sırasında ses çok az çıktı. Basınç 200 bar civarına geldiğinde atışlar normale döndü.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • en ideal basınç max 195 min 100 bar arası. Tüfeği kullanmadığınız zaman komple boşaltınız. Metal yorulmasına sebeb olmaması ve güvenlik için