TTZA Cobra PKK paçavrasını böyle indirdi !!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ben cezasını verdiğimizi düşünmüyorum. O zaman YOK olma yolundayız malesef...

  • 5 - 6 ay evvel. bir arkadaşım Doğu Beyazıt a cenazesi vesilesi ile gitti. Döndüğünde anlattıkları; senelerdir duyduklarımızı tastik etmesi açısından manidardır.
    Orada belediye, o bölge tarihinde hiç görülmemiş şekilde çalışıyormuş. Bir müddet sonra, arkadaşım pkk kılıklı garip kişilerin belediye hizmeti olmayan garip işler yaptığını görmüş. Ailesine Bunu söylemiş, Ona gülmüşler. Biz aylar evvel ihbar ettik, gelip bakmıyorlar bile cevabını almış. (Ne tuhaf değil mi. Sanki barış süresinin yarım kalmış işlerini bitirme ve akdenizde, ikiz yasaların tatbik için bekleyen BM ye bağlı devletlerin savaş gemilerine bir şeyler yetiştirme telaşı gibi geldi bana.)
    Bir kaç kez de; Devlet, bir eliyle pkk yı besliyor, yerleştiriyor, diğer eliyle de askeri üstüne salıyor şeklinde yorumlanacak sözler duymuş.



    Ben balyoz ve ergenekon soruşturmalarının, tsk içinde, Erbakan hocaya balans ayarı, post modern darbe yapan ve "Siz hükümeti ciddiye almayın, Biz başkasıyla deyil sizle ve münasip gördüğünüz şekilde ticaret yapmak istiyoruz" diye israil e mektup yazan hain ve kötü niyetli, kendilerini Atatürkçü, gösteren ve memleketin tek derdinin laiklik olduğunu söyleyen cuntacılara karşı yapıldığını sanan saflardan biriyim.
    Bu soruşturmalar, sırasında, bu tutuklananların, Aslında Amerikan ve israil istihbaratının dosyalarındaki ve çatışmalarda henüz öldürülememîş mühim komutanlar olduğunu duyduysam bile inandırıcı gelmedi.
    Aynı, Geçen sene; duyduğum soroz vakfının hazırladığı raporda; Tsk nın sürekli darbe ve cunta üreten yapısının değiştirilmesi icabettiği ve bunun için evvela harp okullarının uzun süreliğine kapatılması bu esnada, Amerikadan gelen, natoyu da dizayn eden askeri danışmanlar tarafından ve aynı şekilde yeniden dizayn edilmesinin elzem olduğunu takriben 5 sene evvel bir tavsiye araştırması olarak yazdığına inanmadığım gibi.
    Netice itibariyle. Burada, değişmesi icabeden; 12 sene evvel Ege ve akdenizdeki 17 Türk arasını Yunanistan'a veren zihniyetttir. Vatan toprağını verebilmek için münasip bir bahane bulabilenin milli ve ahlaki hassaları devlet adamı olmaya manidir.
    Sizin bildiklerinizin mühim bir kısmını ben ve bir çoğumuz biliyoruz, lakin siz de bu coğrafyada bilhassa Suriye ırak gibi yerlerde, herkesin, müdahale etmek istemesine rağmen Rusya dahil, kimsenin asker göndermek, istemediği yerlerde, Tek bağlayıcı, yapıştırıcı çimentonun İslam olduğunu bir an için unuttunuz zannederdim.. Bizim başka çaremiz yok. Bölmek için icabeden sebepler çoktur ve bunları bilmek narifet değildir. Doğru zihniyet ile en azından mevcut hudutları müdafaa etmek, edebilmek marifettir ve zordur. Bunu daha milliyetçi davranarak tatbik edemeyiz, muvaffak olamayız.



    Muhabbet, hürmet ve dua ile.

  • Hatta darbe girişimi de tiyatroydu demi. Yahu bırakın efendim bu işleri zira komik ve gülünç komplo teorilerinden başka birşey değil yazdıklarınız. Öyle uzun uzun anlatmaya gerek yok, ortada su götürmez bir gerçek var ki oda Cumhurbaşkanımız Sayın. Recep Tayyip ERDOĞAN'a neredeyse bütün avrupa ve İsrail düşman ve indirmek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.Darbe girişimi ne ilk oldu, nede son olacak.Ancak ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin .

    -Armsan A612 Carbon Combo-hawke red dot
    -Hatsan mod 90-optima 3-9x44

    -Air Arms S510 Xtra Fac.


    ^Ya Susmak,Yada Suskunluktan daha Değerli Bir Söz Söylemek Gerekir^

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen DarkDagger ().

  • DarkDagger deme öyle yahu zira Israil halkı ve devletiyle dostuz haberin yok galiba
    https://m.facebook.com/story.p…=0&id=123521044324584


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • bazı kör vatandaşlarımız gözünü açıp ne zaman gerçekleri görecek merakla bekliyorum açıkçası...

  • konu gittikçe politik leşiyor. Kimsenin canı sıkılmadan kapatılsa iyi olur

    TANRI TÜRK'Ü KORUSUN


    870 exp. mag.12 ga. Slug+71cm
    Cesa süperpoze 12 ga 71 cm

    Quantum A1168 20 ga 61 cm



    Webley raider .177 cal.
    Diana mod54 Airking.177 16 j
    dominator 200w carbine ft vortex .177 16 j
    torpedo mod155 .25 46j-90j
    optima 635 .25 carbine 36j
    Webley Patriot .25 36j

    mod 99 lmt. .22 24j
    mod 55s carbine .177 16 j
    striker edge carbine .22 26j
    strker edge .22 28j
    alfamax carbine .22 16j
    junior xl .22 16j
    mod45 .177 8j

    mod25 supertact .22
    mod25 supercharger .177


    Zoraki hp-01 FT .177


    Retay troy 100x .177 16 j
    Retay troy 100x carbine .177 16 j
    Kral Alttan kurma carbine .177
    Kral Alttan kurma .177-.22

    Kral AI-145 ahşap carbine .177 cal